Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קרוב למועד רכישת רכב ספורטיבי קטן.

לאחר חיפושים ממושכים- אני ככל הנראה אקבל בתחילת אפריל ראלי דור ראשון.

בניסיון המועט שצברתי בינתיים (כשנה) גיליתי שקו ישר פשוט לא עושה לי את זה אלא סיבובים ופיתולים גורמים לי ליותר הנאה (משהו כנראה דפוק אצלי אחרי הכל אני בן 18).

השאלה שלי היא האם הראלי הזו היא מכונית סלחנית בקטע הזה או שצריך לדעת לנהוג אותה ממש טוב ולהכיר אותה ממש טוב לפני שיוצאים קצת לכייף איתה?

קו"ח: הספקתי לעבור בינתיים קורס נהיגה מתקדמת באלתרנטיבי (בתודה לדני) וללא הספק הקורס הזה טרם רבות בראייה לאחור וכל הרגלי הנהיגה המוטעים מהעבר אכן נעלמו בזכות ההדרכה בקורס. ובאפריל נפתח קורס המשך שאני מתכוון להירשם.

הקורס הבסיסי שעשיתי הוא מספיק טוב די לנהוג במכונית הזו כמו שצריך? במידה ואכן התאמנתי לאחר הקורס

תודה....

פורסם

השאלה שלך לא נכונה במהותה.

אתה בעצם אומר - אני קונה רכב בעל יכולות ספורטיביות ודואג שמא הוא גדול עלי.

זאת גישה לא נכונה. האם חובה עליך להשתפשף ברכבים יותר סלחניים לפני הנהיגה בראלי? אפילו אם כן - הרי זה לא מה שימנע ממך לקנות את הרכב. הצעה שלי - קנה אותו וסע בזהירות. הרכב בהחלט לא סלחני והוא יכול לעקוץ אותך. אחרי שתלמד אותו קצת, קח קורס נהיגה 1 על 1 עם מדריך. זה יעזור לך הרבה, תאמין לי.

תוספת: זה גם לא עניין של "האם חייבים ללמוד אותה לפני שמתפרעים עליה" - בכל רכב צריך להכיר את הגבולות שלו לפני שמותחים אותו מעבר להם. במכונית כזאת במיוחד כי היא לא סלחנית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רשמתי לפניי.

אתה מעביר אחד כזה? :lol:

אני יכול לתת לך שיעור במאה שקל, תוצאות בהתאם למחיר :p

וברצינות - יש הרבה מדריכים טובים בארץ. אני עברתי קורסים באלטרנתיבי, מסלולים ודרייב-ארט. כולם טובים מאוד. כתבתי לא פעם התרשמויות, חפש בפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הראלי ככלל הם לא מכוניות שיועדו להיות סלחניות אלה להיפך.

אבל , אני לא חושב שצריך להמנע מהם , צריך להיות מספיק בוגר ואחראי להבין מה כן ומה לא ובעיקר מתי. ולפי הרצון שלך להשתתף בקורסים נראה לי שאתה בדרך הנכונה - זה אכן הכיוון.

בכל אופן רכב ספורטיבי יתן לך את האפשרות ללמוד את הנהיגה , להתחיל מנקודה מסוימת וכל פעם להעלות מדרגה בהכרת הגבולות - הן של הרכב ולא פחות חשוב מכך שלך.

בהצלחה :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...