Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר התחדש באיביזה שנת 99 מנוע 1600 ידנית יד ראשונה עם 63 אלף קילומטר, הראה לי את הרכב כשפתחתי את פקק השמן הופתעתי לגלות הצטברות של טחינה (לבן ) על גבי הפקק

הרכב לא אוכל מים ,

האם נפרץ אטם ראש ? ומה תקלה כזאת גוררת אחריה , ומה עושים כרגע ? .

פורסם

כמו כן זה יכול להיווצר כתוצאה מכך שלא נעשה לרכב טיפול והחלפת נוזלים המון זמן. בדוק מצב השמן והמיים ברכב והחלף הכל אם צריך.

:)
פורסם

היכן נמצא הנשם מנוע שנוטה להיסתם ? , אגב כשהוצאתי את מדיד השמן לא היה את הטחינה ,

האם הדעה שזה נגרם מנסיעות קצרות זה בדוק ? כיצד אצלי בפולו שמניעה כל יום בבוקר לנסיעה של 300 מטר לא קרה הדבר ?

מה עושים חברים ?

אשמח מאוד לקבל הסבר היכן נמצא הנשם מנוע וכיצד הוא צריך להיות

פורסם

עוד אלמנט לבעיה , הצינור שתפקידו שהמנוע ינשום חום זה שמגיע מהסעפת פליטה לתעלת האוויר קרוע ואינו מחובר ..

פורסם

מתחת לבית הפילטר אוויר מחובר צינור גומי אשר יורד למטה, מתחבר לקופסת פלסטיק. זהו צינור הנשם.

בקשר לצינור חימום שמתחבר מהסעפת לתעלת האוויר, אין בו צורך ואתה יכול לנתקו.

אם תרשום את קוד המנוע כמו שרשום לך ברשיון רכב, אני אעלה לך תמונה של איפה הנשם נמצא אצלך.

פורסם

63 אלף קילומטר בשנת 99?מאוד נדיר,האם נעשתה בדיקת מקוריות לק"מ?

אם הק"מ אכן אמיתי זה טוב,עם זאת זה לא טוב.הסיבה הפשוטה לכך היא הרכב אמור ליסוע,וזה לא בריא בכלל שהוא עשה בכל כך הרבה זמן כל כך מעט ק"מ,זה מעיד על בטוח שהוא עשה נסיעות קצרות.תגיד לחבר שלך שילך למוסך אמין שמכיר את הרכב,יעשה לו טיפול כמו שצריך במידת הצורך,ישים איזה תוסף לנקות פיח מהמנוע (אני מאמין שיש הרבה כי הרכב בקושי נסע ואינו פלט הרבה לכלוך)אחרי החלפת כל הנוזלים,שמן,ניקוי מזרקים במידת הצורך,פילטרים וכל מה שדרוש,שיתכנן איזו נסיעה ארוכה של משהו כמו 300 ק"מ ומעלה עדיף,זה "יפתח" קצת את הרכב ויעורר טיפה את המנוע והגיר ומערכות אחרות ברכב,זה גם הזדמנות לבדוק אם הוא עדיין מסוגל להגיע למרחקים,זה בטוח ישחרר משהו ויעזור בעתיד.

שאלה שמאוד מעניינת אותי-איך המצב של המצמד (קלאץ') ברכב של חבר שלך? האם הוא קשה ובעייתי? כי אצלי יש בעיה כזו כמעט באותו השנתון (98) רק שהרכב עבר כבר את ה 200 אלף ק"מ:-oאני חושב שאם הק"מ מקורי אולי המצמד אצל חבר שלך מקורי עדיין כי לא ניראה לי שיש לו בלאי כזה גדול עקב אי שימוש.

פורסם

dani לא מסכים איתך שזה לא נחוץ , זה נחוץ מאוד במזג אוויר קר,באלסקה,סיביר.

לא ידוע לי על בדיקת מקוריות של הקילומטראז אבל זה יד ראשונה מבת 60 האוטו עדיין עם רדיו טייפ ,כשתראה אותו מבפנים תבין שבאמת לא נסעו בו פשוט חדש ישן.

בקשר לקלאץ לא נראה לי שהוא בעייתי וקשה (לא יצא לי ללחוץ) כי אותו החבר טען שאצלי בפולו הקלץ קשה ואכן הוא צודק

• תוכן חדש...