Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ללא מגבר וסאב

או שעדיף כבר לשים קומפוננטים מקדימה וסאב מאחורה עם מגבר של 4 יציאות מחובר לרמקולים ולסאב וזהו

זה ייתן לי אפקט טוב בלי להשקיע יותר מידי?

סאב מגבר והקומפוננט אמור לעלות בסביבות ה 1300

מגבר משהו פשוט מוואלה שופס ..משהו סיני כזה ב450 שקל

הרכב הוא קליאו B 01

פורסם

עדיף בהרבה לשים מגבר סאב וקמפוננט קדימה מאשר קומפוננט אחורה קדימה זה יתן לך הרבה יותר איכות,ולגבי המגבר אל תשים סיני הם לא שווים שנקל, יש לי הרבה חברים ששמחו שהם חוסכים 200 שקל על המגבר וקנו סיני ואז בכו על זה חודשיים עד שהם קנו מגבר חדש.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
לא לקנות סיני, אם כבר משקיעים אז לעשות את זה כמו שצריך.

תודה על התגובות.

אני מחפש משהו יחסית בסיסי וטוב.לא יותר מידי להתפרע רק לשמוע טוב וחזק לפעמים.לא ברמה של מוזיקה שחורה עם באסי מטורפים.למרות שהיה נחמד אם יהיה ניתן לשמוע טיפה ככה.

בקיצור התרשמתי מהקומפוננט של מורל המגבר הבסיסי של JBL זה שב650 ש"ח וסאב פשוט יחסית.אולי מוואלה עם תיבה כבר ראיתי שמופיע שם.

הייתי רוצה שהמגבר יגביר את הסאב והקומפוננט .רדיו דיסק אני יביא לי משהו פשוט יחסית של פיוניר גם מהאינטרנט .

בכל מקרה לעוד הספק יהיה ניתן להשתמש גם בהגברה של הרדיו דיסק עצמו או לחבר את הקומפוננט אליו לא?

יש לי תקציב בערך 1600-1700 לרנו קליאו B 01.

דרך אגב אני סטודנט אז אם יש מישהו שהוא מכיר שיש לו את המערכת דומה למה שאני מבקש והוא מאזור המרכז (אזור השרון) בהנחה יחסית זולה זה יהיה מצוייןן

תודה :)

פורסם

לא הבנתי מה אתה מחפש. קומפוננטים סאב ומגבר או שאתה צריך גם רדיו דיסק?

מה התקציב שאתה מעוניין להשקיע? עם או בלי התקנה?

האם יש ברכב כרגע משהו שאפשר להשתמש בו?

under construction...

פורסם

בתקציב שלך אתה לא יכול להביא שתיי קומפוננטים מגבר וסאב

אתה יכול במקרה הטוב לצאת עם קומפוננט אחד מגבר וסאב כי כדי להוסיף קומפוננט נוסף אתה צריך או להוסיף מגבר לסאב או לקנות מגבר 5 ערוצים שהכי זול גומר לך את התקציב

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

תקציב של 1600-1700 זה מעט מידי.

אתה צריך לעלות קצת כדי שבאמת תוכל לבנות מערכת רצינית שתהנה ממנה.

אתה צריך לעלות לאיזור ה3.5K-4K כדי שיהיה לך משהו נחמד.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אני ממליץ ללכת על יד שניה, לגבי רמקולים אני ממליץ על המורל טמפו, התקנתי אותם אתמול ואני מאוד מרוצה..

קומפוננט מקדימה סאב ומגבר 4 ערוצים, לך על הכל יד שניה חוץ מהרמקולים לדעתי.

ואפשר לעמוד בתקציב הזה.

בהצלחה,

שחר.

• תוכן חדש...