Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לעשות לאלפא 159 2.2 סלספיד טורבו ? הכוונה חדשה שנת 2010 .

אני יודע שאת הגרסא הכי פשוטה 1.8 מקבלים עם טורבו אבל אפשר להוסיף באופן עצמאי טורבו ?

אם כן ,

כמה זה עולה ?

מה ההיתרונות לעומת החסרונות ?

זה משנה צריכת דלק ואת הבלאי ?

וזה שווה את הכסף ?

תודה.

פורסם

שלום לך.

היתי מציע לך לעשות קצת שעורי בית, לפני שאתה מציף את דפי הפורום בערמה של שאלות שטוטיות וטיפשיות.

ה-1.8 טורבו של ה-159 היא גרסה חדשה שהגיעה ארצה. ורק לידיעתך- היא לא הגירסה ה"זולה". יש לה 200 כ"ס, איבזור מרשים, וביצועים שעולים על הגרסה היוקרתית ביותר של ה-159- היא ה3.2 ל'.

מבחינת התג מחיר שלה, היא ממוקמת בדיוק בין הגרסה ה"זולה" של ה-2.2 ל', לבין הגרסת פרמיום.

זה טיפשי לקחת רכב עם 0 ק"מ ולהתחיל לעשות עליו כל מיני פרוייקטים שיפגעו לך באמינות של האוטו, וגם במסגרת האחריות כמובן.

חוץ מזה.. בן כמה אתה?

פורסם

מה יש לך ? אז אני לא מבין גדול במכוניות , אני לא חושב שזה סיבה מספיק טובה לזלזל ככה ,

מה קרה אתה לא יכול להסביר ?

לפי תג המחיר מתוך 9 סוגים לדגם 159 ה1.8 עומד במקום השלישי . זאת אומרת יש 6 סוגים יותר יקרים .

אף אחד לא דיבר על הרמה שלה מבחינת ביצועים ואני מוכן להבטיח לך שהיא פחות מאובזרת מ2.2 אלגנט וה3.2 אלגנט.

אז במקום להתחיל לתפוס אותי בקטנות , תענה לי על השאלות הבסיסיות או שאל תגיב בכלל .

פורסם
אפשר לעשות לאלפא 159 2.2 סלספיד טורבו ? הכוונה חדשה שנת 2010 .

אני יודע שאת הגרסא הכי פשוטה 1.8 מקבלים עם טורבו אבל אפשר להוסיף באופן עצמאי טורבו ?

אם כן ,

כמה זה עולה ? תלוי לאיזה הספק אתה רוצה להגיע, קח בחשבון 10K

מה ההיתרונות לעומת החסרונות ? תריץ חיפוש

זה משנה צריכת דלק ואת הבלאי ? תריץ חיפוש

וזה שווה את הכסף ? אולי..

תודה.

תשובות באדום.

פורסם

קודם כל אין לי כלום , אחר כך נשום עמוק וקרא שוב את התגובה .

מה קרה ? בנייני התאומים נפלו , עמוס כבר לא השרת , צריך לבנות תושבת לאטרנטור במקום המדחס (דאון פייפ 3) ויאשה איבד 0.2 באר . מה כל זה קשור אבל ?

אני לא תופס אותך בקטנות , מה שרשמתה על הרמת אבזור לא נכון , אין לך מושג כנראה עד כמה המידע שקיבלתה מדויק

פורסם

לא הבנתי היכן ההיגיון בלשפר רכב עם 0 ק"מ כאשר אתה יכול לרכוש את ה-3.2 וליהנות משקט נפשי, אחריות מלאה וחוקיות למהדרין.

מעבר לזה, אם תצליח לשים את היד על JTDM, תאמין לי שאתה כבר לא תחשוב עד סוף ימיך (או לפחות עד שיהיה לך רכב אחר) על שיפורים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האלפא עם מנוע 2.2 עולה 205,000 שקלים לגרסה הידנית ומגיעה עם 185 כ"ס.

לעומתה האלפא 159 עם המנוע 1.8 טורבו עולה 235,000 שקלים ומגיעה עם 200 כ"ס.

אם אתה רוצה לשפר את הרכב הזה עדיף שתקנה את האלפא בעלת מנוע 1.8 טורבו, ומקסימום תוסיף לה צ'יפ כדי להעלות את ההספק, זה יותר ישתלם לך, גם כלכלית וגם מבחינת זמן מאשר לעשות פרוייקט של טורבו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא הבנתי היכן ההיגיון בלשפר רכב עם 0 ק"מ כאשר אתה יכול לרכוש את ה-3.2 וליהנות משקט נפשי, אחריות מלאה וחוקיות למהדרין.

מעבר לזה, אם תצליח לשים את היד על JTDM, תאמין לי שאתה כבר לא תחשוב עד סוף ימיך (או לפחות עד שיהיה לך רכב אחר) על שיפורים.

אם היה לי 390K ההיתי מביא את ה3.2 אבל בגלל שאין לי אני ינסה לקחת את ה2.2 ולשפר אותה , השאלה אם זה אפשרי .

האלפא עם מנוע 2.2 עולה 205,000 שקלים לגרסה הידנית ומגיעה עם 185 כ"ס.

לעומתה האלפא 159 עם המנוע 1.8 טורבו עולה 235,000 שקלים ומגיעה עם 200 כ"ס.

אם אתה רוצה לשפר את הרכב הזה עדיף שתקנה את האלפא בעלת מנוע 1.8 טורבו, ומקסימום תוסיף לה צ'יפ כדי להעלות את ההספק, זה יותר ישתלם לך, גם כלכלית וגם מבחינת זמן מאשר לעשות פרוייקט של טורבו.

כן אבל אני לא קונה את הגרסא הקלאסית אלא את האלגנטית , זאת אומרת אם כל הפינוקים מסביב (שהיא יותר יקרה מה1.8) .

ואני הולך בכוונה על ה2.2 בגלל הסלספיד , בכל אופן זה בכלל אפשרי לעשות ל2.2 ? כי שאלתי במקום אחר וחלק אמרו לי שצריך אישורים ממשרד הרישוי ואחרים אמרו לי שזה בכלל לא אפשרי .

פורסם

1. אפשרי 100%, אין שום בעיה ב"היתכנות הטכנית" לבצע כזה שיפור.

2. אישור ממשרד הרישוי אין סיכוי שתקבל אי פעם וכל פעם שאתה הולך לטסט או שבוחן רכב מרים לך מכסה מנוע אתה צריך להתחיל להמציא תירוצים "מה זה החלק העגול הזה שנראה כמו שבלול?" :roll:

3.פרוקט גדישה של רכב כזה יעלה להערכתי כ 25K ש"ח, תלוי בחלקים ובסדנא המבצעת.

4. הסיבה היחידה שאני רואה למה לא לשפר רכב חדש-דנדש היא שבאותו רגע אתה מאבד את האחריות על הרכב וברכב כ"כ יקר, החלקים לא זולים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אאל"ט יש קיט סופרצ'ארג'ר למנוע הזה אצל אוטודלתא אבל שוב, אין אחריות במקרה כזה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוקיי עניתם לי על הכל חוץ מדבר אחד.

אפשרי להשיג אישורים ממשרד הרישוי לטורבו בדגם הזה ? - או שזה מחוץ לחוק לגמרי .

• תוכן חדש...