Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני מעוניין לקנות שברולט קוואליר במחיר 5000 ש"ח, ולהתקין טורבו שמתאים בדיוק לקוואליר:twisted:.

יש לי 3 שאלות:

1.כמה אני יצתרך להשיקיע ברכב חוץ ממחיר הטורבו (6000 ש"ח)?.

2.כמה כוחות סוס יוסיף הטורבו?

בתודה מראש,

בן.ד

פורסם

1. הרבה

2. הרבה

ועכשיו ברצינות, הכח זה פונקיצה של כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

כמובן שזה תלוי גם בסוג המגדש חלקית (כי יש עוד המון משתנים בדרך)

פרוייקט רציני ואיכותי יעלה בהערכה גסה באיזור ה35K ש"ח.

פורסם

ובוא נחזור למשפט הראשון, שאם תקנה קאווליר ב-5,000 ש"ח אתה תצטרך עוד מספיק כסף

ליישור קו כדי שהרכב יהיה מספיק ביטחותי ושאר המכלולים יעמדו בהספק החדש.

טיפ לחיים - מה שעולה בזול, עולה ביוקר (ובתחום הרכב: מאוד ביותר).

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
האם אפשר לעשות את הפרוייקט בכ-20K כולל טורבו, בלמים, סעפת, צמיגים.

עריכה:

לא כולל ישור קו

חובה יישור קו! זה חלק בלתי נפרד מפרוייקט טורבו לרכב ב5000 ש"ח, רק מהמחיר אני מבין שהרכב דורש תיקונים

אלא אם תפרט לנו אחרת.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
האם אפשר לעשות את הפרוייקט בכ-20K כולל טורבו, בלמים, סעפת, צמיגים.

עריכה:

לא כולל ישור קו

אולי לפני עבודה תגיע ל-20K, אם תמצא מישהו שמוכן לעשות זאת בהתנדבות, הרווחת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל לא עדיף לקנות אוטו שהבסיס שלו יותר חזק ולשפר אותו אט אט , אם יש לו אהבה חולנית לשברולט קווליר זה משהו אחר , אבל אם הוא מחפש רכב זול ב5000 שקל ואז יש לו עוד 20 להוציא על שיפורים לא עדיף כבר למצוא איזה gti ישנה או משהו כזה ?

פורסם

לפי בירור שאני אישית עשיתי, פרוייקט גדישה לרכב אטמוספרי בלחץ נמוך עולה סביב ה 20K

ואם באמת אין לך אהבה לרכב הנ"ל הייתי ממליץ לך לשים את כל הכסף שאתה הולך לשפוך על פרוייקט טורבו לרכב כזה לרכב שכבר

מראש מגיע עם טורבו ועליו תתחיל לעבוד כמו שצריך וממנו תוציא הספקים חזקים.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

תודה,אחרי הרבה בירורים נודה לי שרכב זה לא כל-כך אמין, ואני לא רוצה לבלות כל היום במוסך, אז אני יורד מהפרוייקט.

פורסם

טיפ לחיים - מה שעולה בזול, עולה ביוקר (ובתחום הרכב: מאוד ביותר).

"האם אפשר לעשות את הפרוייקט בכ-20K כולל טורבו, בלמים, סעפת, צמיגים."

אפשרי,אפשרי גם ב 10K לעשות רק טורבו וסעפת, השאלה היא כמה זמן אתה רוצה שהרכב יהיה במצב נסיעה על הכביש.

אני חושב שבסכום שאתה מתכוון או תיגרר להשקיע, כבר עדיף לקנות אימפרזה טורבו ולסגור את הבאסטה כמו שאומרים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...