Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שמזדה 6 פרימיום הכי תתאים לך.

אמין, אחזקה לא יקרה ונראה מכובד למדיי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על כל העצות, בהחלט מועילות.

כשכתבתי "פוזה" באמת התכוונתי למשהו כמו אקורד, וולבו או ביואיק, ולא מיאטה, מה גם שאני גר באזור שבו היחידים שיש להם כזה סוג של פוזה הם, בוא נגיד ככה, לא מסוג האנשים שאני רוצה שיחשבו שאני שייך אליהם.

אני אחפש אקורד או 407, שבאמת הם קצת פחות המוניים מהמאזדה 6.

הרבה תודה על העזרה.

פורסם

S60 T5 או S80 T6, פוזה יש, כח יש בלי סוף ולכן גם מהנה לנהיגה. אמינות תלויה במצב הרכב ואיך טיפלו בו.

גם אלפא 159 או 166 ישל להם פוזה והם מהנות לנהיגה.

מזדה-6 ואקורד, C5 וכדומה - אין פוזה ואין הנאה.

אם עלויות אחזקה היו פחות חשובות, הייתי מציע ב.מ.וו 325 או 328 משנתונים מתאימים ואם באקסטרים, אז שתהיה קבריולט.

עוד הצעות:

מרשים בגודל אבל לא מהנה לנהיגה: אימפלה, לה-קרוס, מאליבו קצת פחות.

משהו מיוחד: סמארט רודסטאר, ג'יפ סופה משודרג, סגוואי, רובר 75, סאאב 95, 9000,

פורסם

מצטרף להמלצות על הS80/60 וכו'. רכבים זולים שיתנו מראה מכובד וגם אבזור וכו' שמתאים לרכב מאותו הסגמנט. אבל! אתה עלול לשלם על זה במוסך במידה ויש תקלה.

ישנה אופציה לA6 שגם תתן מראה מכובד ואיכותי אבל שוב פעם, מחיר קנייה זול לא אומר שמחיר התחזוקה יהיה בהתאם. ובמקרים האלו - בדיוק ההפך יהיה הנכון.

407 וכו' יתנו לך מראה שמרני ורגיל לא משהו מיוחד שעלול להרשים לקוחות. לפי דעתי לפחות.

במידה ותצליח למצוא אחד מהרכבים שצויינו למעלה במצב טוב ובמידה ותוכל להרשות לעצמך להחזיק אחד כזה(גם במקרה של תקלה)הייתי ממליץ מאוד ללכת על אחד מאלו.

פורסם
S60 T5 או S80 T6, פוזה יש, כח יש בלי סוף ולכן גם מהנה לנהיגה. אמינות תלויה במצב הרכב ואיך טיפלו בו.

אם עלויות אחזקה היו פחות חשובות, הייתי מציע ב.מ.וו 325 או 328 משנתונים מתאימים ואם באקסטרים, אז שתהיה קבריולט.

עוד הצעות:

S60\S80 מהנות לנהיגה? על מה לעזאזל אתה מדבר? הנאה מנהיגה היא מהן והלאה. אם כבר המאזדה 6 דור קודם הרבה יותר מהנה לנהיגה. תכלס' גם האקורד מהנה יותר מהוולוו.

פורסם

זה תלוי במה בדיוק אתה עוסק.

אם אתה עו"ד בתחום החוזים, נזיקין וכו' - פאסט או וולוו.

אם אתה פליליסט - רובר 75 שחורה, BMW בצבע כהה, אלפה 156 בורדו.

אם אתה בפרקליטות או בסנגוריה הציב' - טויטה, מזדה, מיצובישי וכו'.

פורסם

עוד הצעות:

המאזדה 6 אמנם המונית אך כן מהנה לנהיגה וכמו כן גם אחותה המונדיאו דור קודם.

מעולם לא ראיתי וגם במידה ואצטרך עורך דין בחיי אני מקווה שלא יגיע עם סאגווי,סמארט או ג'יפ סופה!

לגבי הקשר בין כוח והנאה מנהיגה אני יותר מחולק עליך במיוחד ברכבים כמו וולוו שאינם מצטיינים בפן הדינמי(הבחירה הכי קיצונית וקלאסית של כוח והתנהגות,אחרי הכל המכונית השנייה הכי חזקה בעלת הנעה קדמית).

ואפילו אוסיף כי אין שום קשר המחייב בין התנהגות והנאה מול ביצועים וכוח(האמריקאיות הן דוגמא מובהקת לכך לרוב).

פורסם

ל- GTI33,

היו לי 2 מזדות-6 (2004 ו' 2007) היתה לי גם 626, אף אחת מהן לא מהנה לנהיגה. אז נכון שוולוו זה לא ב.מ.וו בניהוג אבל יש פיצוי בכוח שמספק מנוע ה - T5 עם 250 כ"ס או ה - T6 עם 272 כ"ס.

גם מונדיאו דו קודם היה לי (2007) יותר נהניתי מהמזדות אבל זה עדיין לא זה. נהניתי מהשקט על הכביש יחסית למזדות. הוא פחות דינאמי .

ולמתפלאים על מספר הרכבים: את שתי המזדות 6 גנבו לי בחניון העבודה אז קצין הרכב הציע שאקח מונדיאו בליסינג במקום עוד מזדה כי מונדיאו גונבים פחות.

כתבתי סמארט רודסטר, היא בכלל לא דומה לסמארט, אני מקווה שאתה מכיר את הדגם הספציפי.

פורסם

מאליבו מודל 2006 או אפילו 2007.

תקבל רכב עם פוזה, מנוע חזק מאוד וחסכוני ואחזקה זולה (ביטוח זול מאוד וטיפולים זולים).

החיססרון הוא ירידת ערך גבוהה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפי דעתי אתה יכול להחשיב גם את הפאסאט או לחלופין אאודי A4.

יותר "נדירים" ממאזדה 6 וכל האופציות האלה ומשדרות יותר יוקרה לפי דעתי וגם האחזקה שלהם אינה בשמיים.

בכל אופן אם היו נותנים לי את כל האופציות האלה בסכום הזה אז ברכבים שהצעתי הייתי רוצה לראות את העו"ד שלי.

הרבה יותר מכובדים ממאזדה 6.

הבעיה היא שלא תמצא שנתונים גבוהים מדי לסכום הזה אבל עניין השנתון הוא לא משהו שציינת.

• תוכן חדש...