Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי - S80 דגם T (טורבו) 2001-2 אפשר למצוא ב 50K. פוזה לא רעה (וולו - ראה ערך שר בממשלה,)בטוחה, מהירה,מאובזרת היטב!!! ומערכת סאונד איכותית (מקורית)

או -

C5 2.0 אין לה פוזה מי יודע מה, אבל אחוריים מרשימים מנוע טוב 2ליטר VVT ו מערכת סאונד איכותית (קצת פחות מהוולו) .יתרון נוסף של ה C5 הוא המתלים - היא נוחה להפליא.

פורסם

אם העו"ד שלי היה נוהג ברכב צרפתי, הייתי יודע שאני בצרות. המכונית שאתה מחפש היא כמובן ב.מ.וו. סדרה 5 בת 8-9 או סדרה 3 מעט צעירה יותר יכנסו לך היטב לתקציב. אם אתה עוסק בתחום המסחרי קנה לבנה או כסופה, אם בפלילי - שחורה.

דרך אגב, במרבית המקרים הלקוחות לא יראו את האוטו עצמו אלא רק את צרור המפתחות שתניח על השולחן ליד הפלאפון. אתה בהחלט יכול לחסוך לעצמך הרבה צרות אם תקנה מאזדה 6 (שזו הרכישה ההגיונית מהרשימה שלך), ותשקיע את הכסף במפתח-שלט משוכלל של מרצדס חדשה, ואיי-פון. את המפתח של המאזדה תחביא בכיס, ואם במקרה לקוח רואה אותך בכביש, תסביר לו שזה הרכב החלופי מהמוסך.

אבל , אני לא צריך לספר לך את כל זה. אם אתה עו"ד, אתה בוודאי כבר יודע את זה לבד.

נמרוד

פורסם
אם העו"ד שלי היה נוהג ברכב צרפתי, הייתי יודע שאני בצרות. המכונית שאתה מחפש היא כמובן ב.מ.וו. סדרה 5 בת 8-9 או סדרה 3 מעט צעירה יותר יכנסו לך היטב לתקציב. אם אתה עוסק בתחום המסחרי קנה לבנה או כסופה, אם בפלילי - שחורה.

אתה בהחלט יכול לחסוך לעצמך הרבה צרות אם תקנה מאזדה 6 (שזו הרכישה ההגיונית מהרשימה שלך), ותשקיע את הכסף במפתח-שלט משוכלל של מרצדס חדשה, ואיי-פון. את המפתח של המאזדה תחביא בכיס, ואם במקרה לקוח רואה אותך בכביש, תסביר לו שזה הרכב החלופי מהמוסך.

אבל , אני לא צריך לספר לך את כל זה. אם אתה עו"ד, אתה בוודאי כבר יודע את זה לבד.

נמרוד

( גילוי נאות - בעלים של מאזדהה 6 בורדו יפה וחדשה )

קראתי וואני ממשיך לקרוא את התגובות בדיון הנ"ל - צוחק ומעביר בכייף את הזמן .

על שאר התגובות נאמר - כתבו עליו בעיתון/בפורום - והוא לא ידעעע שהוא כזה :lol:

אני - ההצעה שלי לעו"ד - אם לא 6/מונדאו אז שופל רציני - ישדר תדמית , אני אוציא אותך מהבוץ בכל מצב :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

1)הונדה CRV שחורה שנת 1999-2000 -בהחלט משדר תחושת רצינות וכוח.

2) AUDI A6 2001-2003 משדר כוח ויוקרה למרחקים.

3)ניסאן מקסימה 2002-ענקית וייחודית (רכב דיי נדיר).

4)קרייזלר 300M שנת 99-2000- רכב מאוד מאסיבי.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

להבנתי, למרות שאיני מצוי כל כך בעניני פוזה, הסכום אותו אתה מקציב, לא יכול להקנות לך את מה שאתה מבקש. הדבר הנכון לעשותו הוא להשתמש במוניות, דבר שאולי הוא חף מפוזה, אבל גם לא ישאיר את הרושם ההפוך. אחרי שתאסוף מספיק כסף מהקליינטים, קנה לך איזה ג'יפ מרשים, עדיף גרמני או איזה מרצדס עם ניילונים ותהיה לך כל הפוזה שבעולם. המגרעת היחידה, אולי, תהא ההכרה עד כמה הפוזה, שכל כך עמלת בשבילה, היא בעצם מיותרת אולי אפילו מגוחכת.

פורסם

רובר 75, או גרסת הMG של ה75.

ניתן לשקול גם מאזדה קסדוס, ישאר הרבה עודף בכיס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין לי שום בעיה עם זה שפותח השרשור רוצה רכב פוזה, אך כל הקישור בין הרצון הלגיטימי הנ"ל לבין עובדת היותו עו"ד נראה לי תמוה. האם עו"ד חייב רכב פוזה? חסרים עו"ד בארץ שנוסעים (לא עלינו) ברכב סטנדרטי, בקטנוע או (אלוהים ישמור) בתחבורה ציבורית? אני מכיר באופן אישי לא מעט כאלה, שחלקם מהמובילים בארץ בתחומם (והם יכולים להרשות לעצמם רכב יוקרה).

בכלל, הרצון או הצורך לעשות פוזה עם רכב של 60K ש"ח (או אפילו עם רכב של 200K ש"ח...) הוא לא ממש בוגר בעיני. הרי מדובר בסכום די זניח (יחסית) שלא מוכיח דבר, ודאי בהתחשב בעובדה שדירה סטנדרטית כיום עולה למעלה מ-1 מיליון ש"ח. אני מבין שבחור צעיר יכול לעשות רוח על החברים שלו עם רכב כזה, אך האם זה עובד גם אצל אנשים בוגרים יותר? האם מישהו שנוהג ברכב של 60K-200K ש"ח עושה רושם על מישהו מגולשי הפורום הזה??

פורסם
אין לי שום בעיה עם זה שפותח השרשור רוצה רכב פוזה, אך כל הקישור בין הרצון הלגיטימי הנ"ל לבין עובדת היותו עו"ד נראה לי תמוה. האם עו"ד חייב רכב פוזה? חסרים עו"ד בארץ שנוסעים (לא עלינו) ברכב סטנדרטי, בקטנוע או (אלוהים ישמור) בתחבורה ציבורית? אני מכיר באופן אישי לא מעט כאלה, שחלקם מהמובילים בארץ בתחומם (והם יכולים להרשות לעצמם רכב יוקרה).

בכלל, הרצון או הצורך לעשות פוזה עם רכב של 60K ש"ח (או אפילו עם רכב של 200K ש"ח...) הוא לא ממש בוגר בעיני. הרי מדובר בסכום די זניח (יחסית) שלא מוכיח דבר, ודאי בהתחשב בעובדה שדירה סטנדרטית כיום עולה למעלה מ-1 מיליון ש"ח. אני מבין שבחור צעיר יכול לעשות רוח על החברים שלו עם רכב כזה, אך האם זה עובד גם אצל אנשים בוגרים יותר? האם מישהו שנוהג ברכב של 60K-200K ש"ח עושה רושם על מישהו מגולשי הפורום הזה??

עלי זה בכל אופן לא עושה רושם.. אבל זה הכסף שלו אז שיהיה לו לבריאות, שיהנה..

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

הוא לא אמור לעשות עליכם רושם. אלא על הלקוחות שלו.

אם אתם הייתם נזקקים לעו"ד טוב בין אם זה לא עלינו ובין אם זה לסדר עניין קטן, הייתם רוצים איזה עו"ד ביונדאי גטס :shock: ?!

ברור שעו"ד עם רכב חדיש יותר,וגדול יותר משדר הצלחה רבה יותר.

ולטעמי האישי, C5 זהו רכב מכובד (2005 ומעלה) ! ואם הזכירו אמריקאיות אני תמיד בעד ! (אבל מה שיותר חדשות).

רכב שכזה משדר שלא מדובר בעו"ד שיצא אתמול מבי"ס למשפטים. למרות שכמובן מבחינת העלות, בהחלט ייתכן שדווקא כן.

ואם מזדה 6, אז רק פרימיום ! ייחודי בהחלט בנוף המזדות, למרות שמבחוץ, לא ממש יידעו.

רוצה עוד אופציה ? טויוטה אוונסיס. רושם בלבד, ויש שיחלקו עלי.

ניסאן פרימרה ? בהחלט ייחודי, אמין מאד, וגם מוזר מאד. רכב שאני הייתי קונה.

פוזה לעו"ד ? אולי מידי ייחודי, ואף אחד לא יבין.

פורסם

יש לי הרבה חברים במקצוע הזה. הרכב בהחלט מקרין על תחום עיסוק.

פליליסטים קונים גרמניות, רצוי שחורות ועצבניות. ככה גם עובדי פרקליטות, כדי לכסות את התסביכים שלהם.

חברים שלי שעוסקים בדיני חוזים/עבודה וכדומה נוסעים בפורד מונדאו, פיגו 407, אופל וקטרה, וולוו S60.

S80 - זה רכב של שופט או איזה עו"ד זקן שהוא בעל משרד או שותף בכיר ביגאל ארנון/יועץ משפטי של נוחי דנקנר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רובר R75 שנת 2004 2005

רכב אדיר... אין אבל אין דברים כאלה במחיר הזה

מנסיון! יש לי כזו! רכב ללא תקלות. נסיעה חלקה. כל התוספות האפשריות. מעוצב מדהים!

לא וולו - גם מנסיון (בטח לא עם הטורבו אלא עם כן אתה אוהב לבלות במוסך...)

רכב מלוכה בריטי במחיר חסר תקדים! כיף להניע ונסוע איתו כל בוקר מחדש

r40gallery_01.jpg

005.JPG

014.JPG

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

• תוכן חדש...