Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם מתאים למה שאתה רוצה כ"כ , אבל ביואיק לה סייבר (מהצורה היותר חדשה) מכונית מאד מכובדת.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום , פותח השרשור , אם אתה עדיין מחפש הייתי ממליץ על שברולט אלרו שתי דלתות. ראיתי רכב כזה במצב טוב ועליי הוא עשה רושם , הוא היה נראה ממה טוב בעיני.

אני לא מדבר לגבי המצב הפנימי והמכני, רק החיצוני.

פורסם

אין ספק ש- BMW סדרה 5 היא התמורה הטובה ביותר לכסף, משדרת פוזה שחבל על הזמן גם שהרכב עולה בסך הכל 60K, לא כזה יקר לאחזקה, רכב זה היה לעמידים בלבד ועדיין משדר עמידות.. רכב מפנק ברמות, אבזור לא חסר רק צריך למצוא אחת שמורה עם מנוע מינימום 2.5 .

Detailer.gif
פורסם

אני הייתי ממליץ על האימפאלה, אומנם אתה מתעסק עם UMI אבל בעיני לפחות הרכב משדר רצינות ומכובדות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...