Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן II הלך הגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך רכב כמו רנו מגאן 2 - אני לא יודע איזה שנה הרכב אך אם אני לא טועה התחילו לייצר אותו ב- 2003 או 2004 .

איך נוצרים כל כך הרבה חורים בגיר - נשמע לי תופעה לא נפוצה .

יש לי רכב שנת 93 - גיר ידני מקורי שלא הוחלף מעולם - וזה רכב פשוט וזול .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

כניראה שנשבר שן והוא עבר בכל הגיר.

עכשיו יש לי שאלה, יש לי גיר JR5 102, מצאתי גיר JR5 104, השאלה שלי האם המספר האחרון משמעותי או שאפשר להחליף בראש שקט?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אני מציע לך אם אתה מעוניין לקבל תשובה חד משמעית לטלפן למחלקה הטכנית של היבואן .

שיהיה בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
אני מציע לך אם אתה מעוניין לקבל תשובה חד משמעית לטלפן למחלקה הטכנית של היבואן .

שיהיה בהצלחה .

יש שם כזאת מחלקה?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

משיהו מכיר מקומות שמוכרים בהם גירים לרנו במחיר לא מוגזם?

פורסם

בקיצור לאחר חיפושים מצאתי תיבה ומחרותיים כניראה שאני אקבל אותה.

היום אנחנו מורידים את הגיר הנוכחי כדי ליראות איך הוא ניראה מבפנים.

אני אנסה לעלות תמונות.

• תוכן חדש...