Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה באמת מפגש נחמד, סוף סוף הותקן המגבר האחרון היום במפגש, רשמים בקרוב.

נאלצתי ללכת מהר הביתה כך שלא הספקתי להשמיע יותר מדי. בקרוב במפגש מרכז

אלי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתי יהיה המפגש הבא שלכם באזור הדרום?

יש לוח מפגשים מפורט וברור בראש הפורום.

עושה רושם שהיה מפגש נחמד, הופתעתי מכמות המכוניות והאנשים ביחס להענות שהייתה בשרשור המפגש. סחטיק! :mm_yeah:

מבטיח במפגש הבא להישאר יותר זמן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היה אחלה מפגש, נהניתי.

אבא שלי מסר שהוא עשה את העל האש ובכיף וד"ש לכל החבר'ה.

איתמד- תתחדש על היאריס האדומה, נראית מדהים.

עריכה:

רק לי היו כאבי בטן אחרי המפגש?

פורסם

אין ממה להיות לך מופתע איתמר.גם אם בשרשור אין היענות או רישום ,מפגשי דרום מאופיינים בנוכחות מרשימה.

גם המקום המדהים של המפגש הדרומי משרה אוירה מיוחדת ובכלל אני תמיד מאוכזב שאינני יכול להגיע מסיבה זו או אחרת.

פורסם
היה אחלה מפגש, נהניתי.

אבא שלי מסר שהוא עשה את העל האש ובכיף וד"ש לכל החבר'ה.

איתמד- תתחדש על היאריס האדומה, נראית מדהים.

עריכה:

רק לי היו כאבי בטן אחרי המפגש?

לא יודע מה איתך, אבל לי היה כאב ראש וגם לאחי.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היה מפגש מעולה, אני נהניתי מאוד למרות שהייתי צריך ללכת מוקדם טיפה.

היה כיף לראות את החברים הוותיקים, ולהכיר גם פרצופים חדשים שמאחרי הכינויים בפורום.

שגיא- אלי עזר לי טיפה עם הבמה, אתה מוזמן לשמוע עכשיו :)

ליאור- חבל שלא יכולת להגיע, אבל הדרך מחיפה ארוכה. אתה עדיין מתקשר כשאתה בקריית מלאכי, נכון ?

מקווה לראות כמה שיותר אנשים וליהנות מהאנשים ומהמערכות גם במפגש הבא, שיבוא עלינו לטובה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל.. אהמ אהמ..

גם לגבי הפרצופים מאחורי הכינויים..

וגם לגבי המערכות במפגש הבא..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

כאילו השתעלתי. אתה יודע שאתה עושה כזה. אהמ אהמ(משתעל) למישהו.

אם גם את זה לא הבנת אז לא משנה.. :wink:

לגבי הפרצופים אמרת לי במפגש "אתה eladgol1 נכון?" אמרתי לך כן ואז אמרת לי הימור יפה.

וליהנות מהאנשים ומהמערכות גם במפגש הבא

אז עד המפגש הבא אני בא עם השברולט היפיפייה שלי ומערכת! :lol:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

היה מפגש באמת מעולה רוני תתחדש על הסאב,עלק SQ פוצצת לי את האוזניים ואני לא הבנתי למה שמת אטמים:roflmao:

וכרגיל עד שקניתי אוטו חדש נתקעתי בלי אפשרות להתקין מערכת כמו בנאדם לא נורא יהיה בסדר..

אלי תתחדש על המגברים אהבתי ביותר.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לא,אני הגעתי עם הרנו מגאן האפורה לא הלבנה של גל...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...