Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אפלאוז שנת 95 מנוע הזרקה, לפני כשלושה חודשים הבהבה לי מנורת השמן עשו לי פלשינג והחליפו שמן ומסנן והכל היה תקין

אתמול התחילה שוב להבהב, שוב עשו פלשינג, נסעתי נסיעה ארוכה בדרך בין עירונית ולאחר כשעה נסיעה שוב נדלקה הנורה, לא הייתה לי ברירה והמשכתי בנסיעה כעבור כ 20 דקות כבתה הנורה. הרכב נוסע יפה, המנוע לא מרעיש, הרדיאטור חדש, והאוטו לא מתחמם - מה אתם מציעים לי

בתודה מראש

פורסם

האם אתה יכול לתת לי הערכה כמה עולה לפתוח קרטר שמן? כיון שהאוטו שלי שמור עם קילומטרז נמוך (105.000) וחבל לי עליו

פורסם

הבעיה שלך בגדול היא הרשת של המשאבת שמן שיושבת בקרטר נסתמה צריך לפתוח קרטר ולנקות אותה,עוד כמה פעמים כאלו וכבר תתחיל לשמוע פטישים במנוע.:roll:

פורסם

לפני שאתה פותח אגן שמן/ מחליף יוניט, פנה למוסך הקרוב אני ממילץ עם גרר, כדי לחבר שעון לחצים.

אם הלחץ בשעון תקין, רוב הסיכויים שיוניט לא תקינה או איזה מגע רופף.

אם הלחץ לא תקין- פתח אגן שמן (במוסך) ובצע ניקוי ייסודי לאגן ולרשת של המשאבה.

אם הניקוי לא עזר כניראה שיש שחיקה מוגברת במייסבים במנוע, או שמשאבת השמן לא תקינה.

פורסם
רק לי זה נראה לא טוב שעשו פעמיים פלאשינג במנוע לרכב בן 15?...

צודק פלאשינג יכול לגרום לסתימה של משאבת שמן ועוד בעיות.

רכב ישן פעמיים פלאשינג-תבדוק לחץ שמן ובכל מקרה תפרק קרטר ותנקה את הבוצה.

פורסם

במוסך טוב, מוציאים את יוניט לחץ השמן ומחברים במקומו, לצורכי בדיקה, מד לחץ שמן ואז רואים אם הלחץ תקין (מסקנה היוניט פגום ומחליפים אותו) או שלחץ השמן נמוך מדי ואז מפרקים אגן שמן (קרטר) ורואים הלאה אם יש בוצה או בעיה במסנן הפנימי או

במשאבת השמן.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...