Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מוגזמת ב C5 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סיטרואן C5 שנת 2004 מנוע 1800 109000 ק"מ

משום מה נראה לי שהאוטו ממש טוחן לי דלק

אני מתדלק פול מה שעולה לי כמעט 300 שקל

ונוסע על זה בקושי 300 350 ק"מ

עכשיו אני אוטוטו בחצי ועבר רק 109 ק"מ !!! זה לא נראה לכם קצת מוגזם ?

אגב במחשב של האוטו הצריכה מופיעה כ 11,7 1\100 אני לא ממש מבין מזה משהו

האם יש משהו לעשות ? אולי כיוון או משהו כזה ? שמתי לאוטו גם את הנוזל של הטסט בתקווה שינקה את השסתומים וכל המעברים אבל זה לא עזר יותר מידי

תודה מראש לעונים

פורסם

החישוב שלך לא מדוייק אבל הצריכה בערך מדוייקת.

אתה מתדלק 300 שח - ליטר עולה בערך 6.15 (נגיד ..אני לא ממש זוכר) = כלומר תידלקת 48 ליטר.

אתה נוסע 350 ק"מ לחלק ל 48 ליטר = 1:7.3.

עכשיו שתבין שכל החישוב הזה הוא לא אמיתי - תן לנו נתונים אמיתיים , כמות הליטרים שתידלקת ומספר הקילומטרים שנסעת.

אני עם רכב כזה ומגיע בקירוב ל 1:10.

פורסם

ה -1/100 אומר שאם הצריכה שלך היא 11.7 זה אומר שמכונית שותה 11.7 ליטר לכל 100 קילומטר.

להסב את זה למה שאנחנו מכירים (קילומטרים לליטר) יש לחלק את המאה ל-11.7 שזה יוצא 8.5 מה שאומר שהמכונית שלך עושה 8.5 קילומטר לכל ליטר בנזין...

אגב במחשב הדרך שלך יש 2 אפשרויות צריכת הדלק הממוצעת מהפעם האחרונה שאפסת את המחשב וצריכת הדלק העכשווית שמשתנה עם כל לחיצה קטנה על הדוושה...

ככה אני מצליח בפיגו שלי להוציא צריכה של 5 100/1 מה שאומר 20 קילומטר לליטר [= בשמירה על הדוושה כפלס וכל פעם שיש עליה זה מתבטא בירדיה במהירות.

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

פורסם

יש כמה דברים שכדאי לבדוק:

1. האם הבלמים תפוסים? נסה להעמיד את הרכב בעליה או ירידה מתונה, שחרר הכל ושים בניוטרל. תראה אם עזיבת הבלמים משחררת את הרכב והוא נע בחופשיות בכיוון הירידה או העליה.

2. נסה להקשיב למנוע אם הוא מזייף, או לא סוחב.

3. הוצא מתא המטען כל מה שמיותר, כל משקל מיותר צורך דלק.

4. תאיץ במתינות ואל תמשוך הילוכים לטורים גבוהים.

5. כוון את מחשב הדרך שיציג לך במהלך הנסיעה צריכת דלק בזמן אמת ונסה ללחוץ על הדוושה כך שהספרות יעלו כמה שפחות. לדוגמא, אני גר באזור הררי ואני מקפיד גם בעליות קשות לא לעבור עם ה C5 שלי את ה 20/100.

6. לסיום, C5 למרות שיש לו ביצועים טובים הוא לא רכב למהירות וביצועים אלא לנוחיות, סע בפנאן, תתרווח במושב תקשיב לרדיו הנהדר, תאיץ במתינות בלי להיות הראשון ברמזור ותהנה גם מנסיעה בסבבה וגם מצריכת דלק סבירה.

• תוכן חדש...