Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

כמו שאתם יודעים עוד מעט מגיעה הפולו החדשה (משהו כמו פברואר מרץ). אני רוצה לקנות רכב חדש ומתלבט לגביו.

לפני איזה חודשיים בדקתי את האופציות לקנות רכב מיני (עד 110K). בדקתי את הסוזוקי סוויפט (רמת גימור נמוכה לדעתי, אין חלונות חשמליים), פורד פיאסטה (אחלה אוטו רק המנוע חלש וזה לא מתאים לי), מאזדה 2 (מכוערת טילים ולא אהבתי, למרות שהמנוע טוב).

במקרה ראיתי אז שמגיעה עוד מעט הפולו החדשה אז חשבתי לקנות ולפני זה רציתי להתיעץ איתכם להתיעץ כי:

מבדיקות שעשיתי פולקסווגן זה אחד המותגים הכי מושמצים בארץ, אומרים שרמת האמינות שלו נמוכה, הטיפולים מאוד יקרים וכל זה מאוד מפחיד אותי.

מה שעוד מפחיד אותי זה שיש שם מנוע TSI 1.2 טורבו ונראה לי שיש סיכוי טוב שהדבר הזה יתקלקל בדיוק שנתיים אחרי הקניה וזה יעלה הון תועפות לתיקון.

אז - רציתי להתיעץ איתכם לגבי הענינים האלה, במיוחד אם יש פה חברה שיש להם באמת פולקסווגן ויכולים להגיד לי באמת עד כמה הוא לא אמין - מתקלקל וכאלה.

תעזרו לי בבקשה, אבי

פורסם

האם מישהו מתכוון לענות לי?

או שההודעה הזאת תשאר מיותמת ...

לא יכול להיות שלאף אחד מכם אין את הסבלנות לקבל חבר פורום חדש

אבי

פורסם

אני הוזמנתי להשקה. מאוד מרוצה מהפולו הנוכחית שיש לנו (2008). חייב לומר שהטיפולים יקרים, ביחס לאיביזות הקודמות שהיו לנו (ומדובר הרי באותם מכלולים... ). מה שכן, בזמנו... כשבאנו לרכוש רכב חדש, הפולו היה במחיר זול הרבה יותר מהאיביזה. ככה שאינני יודע מהו טווח המחירים היום. ואולי לטווח הארוך זה מתקזז.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כרגע הפולו 1.2TSI משווקת בעולם רק עם גיר רגיל.

מנוע 1.4 80כ"ס משווק עם גיר ידני 5 הילוכים או DSG 7 הילוכים.

אני מאמין שה-DSG יעלה כ-110K ש"ח.

הפולו שומרת על ערכה טוב יותר מאיביזה/פאביה כך שלטווח ארוך עלות הטיפולים היא זניחה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
כרגע הפולו 1.2TSI משווקת בעולם רק עם גיר רגיל.

מנוע 1.4 80כ"ס משווק עם גיר ידני 5 הילוכים או DSG 7 הילוכים.

אני מאמין שה-DSG יעלה כ-110K ש"ח.

הפולו שומרת על ערכה טוב יותר מאיביזה/פאביה כך שלטווח ארוך עלות הטיפולים היא זניחה.

אורן

מהאיביזה - בהחלט. מהפביה - לא מדוייק בעליל.

תשווה בין פביה 1.6 אוט' לפולו 1.6 אוט' מאותו השנתון, ברמת גימור דומה ותראה מה תקבל...

הפרש קטנטן שנע בין 1000 ל-2000 ש"ח לרעת הפביה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה דואג מקלקולים, קח בחשבון שבצ'מפיון יש רק שנתיים אחריות, בניגוד לרוב היבואנים היום שנותנים 3 שנים. בנוסף המנוע של הפיאסטה לא כ"כ חלש, ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן.

• תוכן חדש...