Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'יפ לhgt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עניין הצ'יפ ברכב הזה תמוהה באופן מוזר,

מקריאה מעמיקה שאני עושה בימים האחרונים וגם מבעבר, לא ידוע על צ'יפ לרכב או יותר נכון למחשב ניהול מנוע ה VFD שיש בHGT וגם בברצ'טה שם יושב בדיוק אותו מנוע ומחשב,

מתגלה שOBD Tuning שאומר התחברות עם מכשיר או מחשב לכבל הOBD של הרכב וטעינת מפת ניהול מנוע חדשה, משיגה ונותנת עוד 13 כוס סוס נחמדים לרכב

אחד המכשירים שגם מכיר עוד הרבה רכבים שעובדים בשיטה הזאת שמו Millenium OBD:

http://www.reddotracing.co.uk/eng/OBD%20Tuning/OBD%20Tuning.html

דרך אגב: המחשב בHGT נראה ככה:

mgt.jpg

פורסם

פיתה, לגבי השידרוג, לא ידוע לי על מקום בארץ וזאת בגלל חוסר עניין, פשוט אף פעם לא יצא לי לשאול ולברר עם כל "סדנאת שיפורים" כזאת או אחרת שיש בארצינו.., אלה על סמך בעלי רכב אחרים, שעד כמה שידוע לי איך אף אחד שיש לו שיפור ברמת מחשב הרכב.

לדבי ברקטה ברצ'טה, תודה על התיקון, אני מאד מקווה שס.מ.ל.ת אכן יביאו את הרכב הזה למכירה למרושת שהם טוענים שנתח הרווחים שלהם יהיה קטן שזה תירוץ דיי עלוב.

קראתי גם שהוא אמרו להגיע לאוטומוטור שם נוכל לראות את הרכב הזה באמת, ומי יודע אולי גם להזמין...

פורסם

fr.com/nouveau_site_ang/plateforme_base_donne_ang.htm

This company say they can get an extra 13BHP! Thats quite a lot from a chip - non-turbo.

that chip is no good it attaches inside the ECU which cannot be opened also they think that the ECU on the punto is a bosch unit!

same as alfa's

so sorry mate thats a no go

jamlam

Posted 20/3/2004 10:39 AM (#11037

- in reply to #10560)

Subject: RE: Cars beaten with your HGT

New user

Status: Offline Bugger.

Bit of a Shame! Who else does a Chip? SuperChips don't have any listed for the Punto HGT. But, they do for the Brachetta. Same engine, isn't it? Dunno about the ECU though...

Jamie

Stevo

Posted 20/3/2004 12:45 PM (#11063

- in reply to #10560)

Subject: RE: Cars beaten with your HGT

Regular

Status: Online The HGT has a Hitachi ECU which at the moment is not chippable or re-mappable. People are trying to get it to respond to OBD tuning (which is a new method of re-mapping the ECU through your standard diagnostics port), but at present this has not been successful....YET. Finger crossed and just hope they can find a way of doing it coz i want mine done!Edited by Stevo 20/3/2004 12:45 PM

למי שלא קורא אנגלית- לא ניתן לגשת בכלל למחשב של הפונטו כרגע, אבל זה בדרך..[

נלקח מ-http://forum.puntomk2.co.uk/

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לא מדוייק, ניתן לגשת, וגם יודעים איך - דרך שקע הOBD.

מה שלא יודעים זה איך משנים משם את מפת ניהול המנוע, אבל לדעתי לא יודעים את זה רק בשוק הסדנאותהרגילות, המקצוענים שמתחרים במירוצים עם המנוע הזה יודעים אף יודעים..

בכל מקרה לגבי מה שנאמר עשם עם הברקטה, חושב להבין שזה לא אוטו מנוע בידויוק אלה גרסה מתוקנת שלו, בשנת 98 פיאט הוציאה קיט תיקון שהחליף את הווריאטור במנוע שגסטו היתה CF2, והמנועים החדשים החל מ-2000 או אמצע 99 הם בגרסה CF3.. לארץ הגיע רק הCF3 אני מקווה...

ככה שהסופרצ'יפ שיש לברקטה ואין לHGT לא בהכרח מתאים כמו שכתבו שם, גם למחשב הרכב הזה של היטצ'י יש איזה 4 גרסאות תוכנה רק בברקטה, לא ידוע לי כמה יש לHGT.

אני מניח שבחודשים הקרובים יהיה משהו בתחום שקע הOBD שיפתור את הבעיה.

פורסם

אני מתקשה להאמין שיש מי שהתעסק עם ה Hgt

יותר ממני.

אבל אני תמים דעות איתך בכל מה שאמרת.

תיקון 1 - וריאטור הוא מכני.

יש בעיה עם פרוטוקול הגישה למחשב הזה , רמת אבטחה גבוהה.

כמו כן הוא כמו כספת- לא ניתן לפתיחה כלל.

פרילינג עובד על זה גם כן.

ככל שידוע לי

טל"ח

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ובכן, אם אני קורא נכון נראה ש"נפתחה הכספת" בנוגע להרבה מכוניות ובמיוחד הפיאט המדוברת..

מוצר חדש בשם FlashBooster שמתחבר לשקע הOBD ועושה שם פלאים למחשב ניהול המנוע יוצא בימים אלה לשוק.

המחיר יקר משהו סביבות ה650 פאונד, אבל לדעתי זה עניין של כמה חודשים עד שהכל הופך להיות זמין לכל..

בכל אופן, פרטים:

http://www.obdtuning.us/flashboostereng.htm

וכדי למצוא אם הרכב נתמך:

http://www.obdtuning.us/cardb/hersteller.asp

פורסם

ממה שקראתי לא הבנתי את מה שאתה הבנת.

לדעתי אין קשר בין ה-FlashBooster, שזה תוכנה ומכשיר בלינק הראשון שנתת, והם מעניינים כשלעצמם, לבין 'נתוני שיפור לרכבים' שזה הלינק השני. הדף שבו מופיעים הרכבים שלהם מתאים ה-Flashbooster לא עובד, ולכן לא ניתן להסיק שזה עובד ב-HGT.

הנתונים שיש בלינק השני לגבי הרכבים השונים הם עבור שיפור שהסדנה עושה בשבילך, אצלהם בבית. או שאתה מפרק ושולח להם את המחשב, או שאתה מביא את הרכב, אבל זה לא משהו שעושים בבית. וזה, למיטב ידיעתי, לא חדש.

אם אין לך מידע מעבר למה שמופיע באתר, לא הייתי ממהר להסיק שהכספת נפרצה.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...