Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

אני לפני חודש וחצי עברתי תאונת דרכים והרכב שלי הושבת, ברוך השם אני וחברתי שרדנו את התאונה והרכב מוגדר כאובדן להלכה. משמע טוטאלוס.

 

לאחר זמן לא ארוך אני וחברתי חזרנו לשגרה, התביעה הועברה לטיפול מלא של עורך דין שמייצג אותנו גם ברכוש וגם בפגיעה בגוף.

 

מה שנותר הוא רק "לסגור כמה פינות", להכין דו"ח שמאי, להעביר מסמכים לעורך הדין, לשלוח בקשה למשרד הרישוי להחזר כספי יחסי לכסף ששולם לאגרת הטסט (הרכב עבר טסט פחות מחודש לפני התאונה) וכמובן לקבל החזרים מחברת הביטוח על הזמן היחסי שנותר מיום התאונה עד ליום שביקשתי לבטח את הרכב. כי מן הסתם אין כבר יותר מה לבטח ומגיע לי כחוק החזר כספי.

 

ואז מתחילות הבעיות.

 

התאונה התרחשה ב27.11.09 באמצע הלילה, פוננו באמבולנס למיון ולאחר שהתאוששנו, אני וחברתי התחלנו לדאוג לכל הנדרש.

ב- 20.12.09 שלחנו לחב' הביטוח את ביטוח החובה בדואר ובקשה בכתב בפקס לעצירת הביטוח החובה + המקיף וקבלת ההחזר היחסי. דיברנו איתם לאחר כמה ימים לשאול אם קיבלו את הנ"ל ובכלל מה קורה עם זה.

בתגובה הם אמרו שרשמו שהתקשרנו ויחזרו אלינו בהקדם עם הפרטים, כבר באותו היום עד שעות אחה"צ, מה שבהחלט - לא קרה. עד היום.

 

התקשרנו שוב היום והפלא בפלא:

סינונים, ניתוקים, העברות לממתינה במשך דקות ארוכות בלי הודעה מראש (עד שלאחר כ10 דקות אתה מתייאש ולא מבין למה מלכתחילה אתה מגיע למצב שאתה בממתינה, כי הרגע ענו לך ומבלי שום הודעה מראש לאחר כמה שניות אתה שוב בממתינה ארוכה - ומנתק מלב ברירה) , העברה מנציג לנציג בטענה שלא הגעת לשלוחה המתאימה ואז שוב המתנה ארוכה. והפלא בפלא כבר 16:00 אחר הצהריים ולאחר עוד המתנה ממש ממש לא קצרה אתה מבין שפשוט שמים עליך קצוץ וכנראה אף אחד כבר לא הולך לענות לך כי הם לבטח סיימו את יום העבודה.

 

בקיצור בכלל לא נותנים לך הרגשה שהם רוצים לשרת אותך או לעבוד איתך, כי כסף הם יודעים טוב מאוד לקחת וגם לדרוש כשחייבים להם, אבל כשהם נדרשים לתת החזרים ללקוח שלהם, הם פתאום לא מכירים בך וממש ממש לא סופרים אותך.

 

אני לנסות לטלפן אליהם סיימתי, אני הולך לגשת אליהם באופן עצמאי - ואם זה לא יעזור אז זה יעבור הלאה. לי כבר נשבר לשחק איתם בקקה.

 

כנראה שככה נראים חאפרים, זה מה שהם וככה הם יישארו. את הכסף שלי בסופו של דבר אני אקבל, אבל באמת חבל שזאת הצורה שהחברה הזאת בוחרת לעבוד. אם הייתי יודע שזה יהיה ככה לא הייתי בכלל חושב אפילו בצחוק לעבוד איתם. והם הפסידו לפחות לקוח אחד.

 

הייתי חייב לפרוק, תודה על הזמן שלכם. אני מקווה בשבילכם שגם אתם לא עובדים עם החברה הזאת. שלא תצטרכו להגיע ליום שהם יצטרכו להעביר לכם משהו לחשבון הבנק.

 

 

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שלום לכולם.

 

אני לפני חודש וחצי עברתי תאונת דרכים והרכב שלי הושבת, ברוך השם אני וחברתי שרדנו את התאונה והרכב מוגדר כאובדן להלכה. משמע טוטאלוס.

 

 

טוטאלוס = אובדן מוחלט

 

משמע הרכב שלך לא טוטאלוס

פורסם

אני לא רוצה להכנס להגדרות, וזה באמת לא העיקר.

 

נזק הרכב הוא יותר משווי חצי הרכב במחירון. משמע מושבת. וזה מה שחשוב.

 

אם הפירוש טוטאלוס מתכוון לאובדן להלכה או אובדן מוחלט או לא יודע מה זה באמת לא מה שחשוב, לפחות לא בנושא שפורסם!

 

האוטו מת. במגרש, בטח כבר מפורק למאות חתיכות קטנות. אם יש לך משהו חכם להגיד בקשר לנושא שפורסם אז בבקשה.

 

 

ותיקון קטן - יש לי בעיה עם סוכן הביטוח שלי, עם הביטוח עצמו לא ממש יצא לי להתמודד. מדובר בתת רמה של סוכנות, לא חברה לביטוח.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ביטחתי דרך סוכנות לביטוח שקישרה אותי לחברת ביטוח. ואני מתלונן על הסוכנות עצמה.

 

העלתי את הנושא בשביל לחלוק אותו עמכם, לשמוע אולי סיפורים נוספים ואולי אפילו לקבל כלים להתמודד עם החוצפנים האלה.

 

לא בשביל לפרסם לאיזה סוכן כן לגשת ולאיזה לא. דבר כזה יכול לקרות בכל חברה פרטית בשוק שעוסקת בכל דבר אפשרי - לאו דווקא בביטוחים.וחלקתי את המקרה שלי. פשוט אני נדפקתי עם החברה המזורגגת הזאת. אני לא רוצה לחשוף את עצמי לתביעות אז אני לא מתכוון לפרסם את שמם של הנוכלים הללו. ערכתי עליהם חיפוש גם פה בפורום ובוא נגיד שאני לא היחידי שחושב עליהם כך, ואם השם שלהם הוזכר זה בהקשר לזה שהם נוכלים ורמאים, ובאמת שחבל שהתחלתי לעבוד איתם.

I should win a fucking AWARD for being me

×
×
  • תוכן חדש...