Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לפירוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו 94 אוטומוט, עם בעיית גיר (הרכב נוסע) בלבד, שאר הרכיבים תקינים לגמרי. בנוסף ביצעתי החודש טסט לרכב ויישרתי קו.

איני יכולה להרשות לעצמי להמשיך לתחזק את הרכב ולכן נאלצת למכור אותו (לפירוק או ביד 2).

מה עדיף? והאם אני מקבלת איזשהו החזר על הטסט במידה ואני מורידה אותו מהכביש?

תודה לעונים

אישה זה כמו כביש, אל תהיה צודק, תהיה חכם !

פורסם

איזו בעיה יש לו בגיר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עד היום הייתה לה בעיה בחיבורים החשמליים של הגיר והחל מהיום נהיית לי בעיה חדשה : היא מאיטה ומאיצה לבד במהלך נסיעה רגילה , נראה לי גם זה מתקשר לאותה בעיית הגיר. בכל אופן אין לי תקציב לתחזק אותה ובצער רב אני נאלצת לחשוב על אופציות חלופיות

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בקסנטיה שנפתרה תוך עשר דקות ובעלות של 200 שקל (מנוע צעדים).

לדעתי כדאי בכ"ז לנסות לתקן (או לפחות לקבל הצעת מחיר לתיקון).

אם לא, עדיף למכור ביד2 כרכב לנסיעה, תוך ציון תקלה והורדת מחיר בהתאם. ככה תקבלי יותר כסף על האוטו, מאשר במכירה לפירוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתי מעט על העניין, ובגלל שהלב/מצפון לא נותן לי למכור אותה, החלטתי לבדוק אופציות ולחטט קצת בפורום. לפי מה שהבנתי אולי זו בכלל משאבת דלק שהלכה לי ואז הבעיה פשוטה הרבה יותר...

תודה רבה רבה

• תוכן חדש...