Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לפני כשבוע שלחנו את הרכב, מאזדה 323 2004 לטיפול שנתי + הכנה לטסט.

כשקיבלתי את החיוב די הופתעתי מכמות הטיפולים ומסך כל המחיר.

הבעיה היא שאני לא מבין מספיק ברכב כדי לדעת אם הטיפולים באמת היו נחוצים והאם באמת הטיפולים הנ"ל בוצעו.

פירוט העבודות בתמונה המצורפת.

אשמח לשמוע דעות.

car.jpg

פורסם

המחירים סבירים בהחלט.

אבל זו לא השאלה. השאלה היא אם אכן הגיע מועד הטיפול וההחלפה של כל הנ"ל.

אם הרכב חדש אצלך, ואתה לא יודע את מועד הטיפול האחרון ומה הוא כלל - תשמח על הטיפול המקיף.

אם אתה יודע שהטיפול האחרון היה סמוך [תאריך + נסועה] "דחפו" לך טיפול גדול מיותר.

בכל אופן, המחירים סבירים והוגנים.

בהצלחה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא הצלחתי להבין משהו אחד

כשקיבלתי את החיוב די הופתעתי מכמות הטיפולים ומסך כל המחיר.

לא ביקשת שיעדכנו אותך טלפונית לפני החלפת פריט יקר ?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

המוסך קרוב לצ'ק פוסט? לפני לב המפרץ?

אם כן אני מאמין שאני יודע איפה הייתה והבחור בסדר גמור במחירים, ולא יחליף מה שלא צריך.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

ידידי היקר המחירים סבירים, אבל האם באמת העבודה בוצעה והייתה נחוצה לא נדע לעולם.

אני אישית תמיד נמצא במוסך בזמן הטיפול ומשגיח על מה שמבוצע.

אני אספר לך סיפור קטן על טיפול גדול שעשיתי לבלנו של אימי ב"מוסך הצפון" מורשה סוזוקי אזור תעשיה ק.ביאליק, הטיפול סוכם מראש והעלות סוכמה על 3500 ש"ח טיפול ענק.

השגחתי על המתבצע ואז שמתי לב שהמכונאי שכח להחליף את האטם במפלג הערתי לו על כך, והוא טען שלא רשום לו להחליף בכרטיס עבודה, לאחר בירור עים המנהל התברר שהוא לא טרח לקרוא את הכרטיס עבודה.

ממשיכים, מתכוננים למלא שמן גיר חדש והופ אני מגלה שעומדים למלא "אמריקן איגל" שוב חוזר העיניין של כרטיס העבודה שלא הובן למכונאי הפשוט,העיניין טופל והביאו במקום את השמן המומלץ פזגיר של פז העומד בתקנים.

מסקנה: כשאתה משאיר את הרכב במוסך לבד אין לך סיכוי לדעת מה באמת בוצע, אני באופן אישי תמיד עם כל הרכבים המשפחתיים בכל טיפול

פורסם

מסכים מאוד עם זה שמעליי

באמת שאתה לא יכול לדעת מה עובר על הרכב בעת הטיפול

העניין הוא שהנוכחות שלך יכולה לעצבן את המכונאי (ומאוד בצדק, אני יכול להבין אותם), אבל אם זה מה שיבטיח עבודה טובה על הרכב (אני בא בגישה חיובית ומנסה להתחבב על המכונאי) - אין מה לעשות

אני מטפל ברכב במוסך שמאוד מומלץ על ידי הפורום, אז בהתחלה באמת פקחתי עין בחשש, ועכשיו הסיבה היחידה שאני עדיין נשאר זה הסקרנות שלי לגבי רכבים ומכונאות, באמת שאני סומך עליהם.

פעם אחת הכנסתי את האוטו למוסך מורשה, ולהפתעתי כן הסכימו לי להיות ליד האוטו בטיפול. עשו עבודה יפה, לא יודע אם זה בגלל שהייתי שם.

פורסם

שוב תודה על התגובות והטיפים לעתיד.

אני אגיד לכם מה הקפיץ אותי- בעוד שאת העיניינים הטכנים אני לא מבין מספיק, הופתעתי לראות שהחליפו לי מגבים, בזמן שהקודמים היו מאה אחוז. (ד"א, לזכותו של בעל המוסך יאמר שהכסף על המגבים הוחזר לי). גם הסעיף של "חומרי עזר" נראה לי לא במקום לאחר שהוסבר לי שמדובר בכמה אזיקונים. אמנם כל אלה הם הדברים הזניחים יותר מבחינת מחיר אבל אז שאלתי את עצמי מה עם כל הסעיפים שאני לא יכול להבין בעצמי.

בשביל זה אני אומר שבן אדם צריך שלושה סוגים של חברים: חבר רופא, חבר עורך דין וחבר מכונאי רכב :lol:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבת שלום

גם אצלי קרה מקרה דומה, ברשותי סיאט איביזיה ניגשתי לבדיקה של הברקסים האחוריים באחד המוסכים המורשים במרכז תל אביב, מוסך קבוע שלי.(הרבה שנים .....וחבל):cry:

יועץ השרות אמר לי שצריכים להחליף את הברקסים , קצת חשדתי בדבר התשובה והחלטתי לגשת למוסך המפרסם בפורום הזה וביקשתי ממנו לטפל ברכב בכמה דברים ובנוסף להחליף ברקסים אחוריים , אחרי שעה מתקשר אלי בעל המוסך ושואל אותי מי אמר לי שצריכים להחליף ברקסים אחוריים ולפי מה שהוא רואה ניתן לנסוע ברכב לפחות עוד 30000 ק"מ,

אמרתי לו שזה נאמר לי במוסך מורשה.

נ.ב

מאז אני מטפל רק אצלו.

• תוכן חדש...