Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בכביש 4313

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

האם מישהו מכיר את כביש 4313 (עוקף באר יעקב) ויודע האם יש שם מצלמה שמצלמת על מהירות?או את גבול המהירות החוקית בקטע הדרך?

פורסם

הכביש שמוביל לצריפין/שער ירושלים, נכון? :oops:

פגשתי שם בניידת מספר פעמים, אבל זה לא משהו קבוע וזה היה בשעת בוקר יחסית מוקדמת (9).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הכביש שמוביל לצריפין/שער ירושלים, נכון? :oops:

פגשתי שם בניידת מספר פעמים, אבל זה לא משהו קבוע וזה היה בשעת בוקר יחסית מוקדמת (9).

כן,זה הכביש שמוביל לצריפין שער ירושלים ולאחר מכן לבאר יעקב.

יש שם מצלמה קבועה?

פורסם

לא.

זה כביש חדש, רחב, עם אספלט איכותי, ושדה ראיה מצוין, ודל בתנועה.

המשטרה לא נוהגת לאכוף מהירות בכבישים בהם התנועה דלילה, מפני שהיחס בין זמן השהיה של הניידת לכמות הדוח"ות יהיה נמוך ביותר.

דני G.

פורסם

הייתי נזהר במיוחד בגלל: הגבלת מהירות ל-70 קמ"ש, הרבה מפרצים בכביש שניידת יכולה לעצור בהם.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני לא יודע אם התכבנת ל431? או שזהו כביש אחר לכן אציין לשנהים.

תנועה דלילה ? 431 ?

אולי יחסית לרוחב הכביש , אני נוסע כל יום בכביש הנ"ל כביש מצויין ,

הנסיעה בכביש הנ"ל היא נסיעה רמה בין לאומית , הבעיה היחידה שבגלל כל "הטוב" הזה נהגים לא מרגישים את מהירות הנסיעה ,

נסעיה בכביש כזה במהירות 160 קמ"ש שווה (בהרגשה) לנסעיה במהירות 90 קמ"ש באיילון או בכביש 4 , לכן כל רכב שני שעובר בכביש הנ"ל נוסע מעל המהירות המותרת , אני אומנם לא מכיר מצלמות בקטע שבין ראשון מערב לבאר יעקב אבל שמעתי לא פעם על ניידות עם "דבורה" או משהו בסיגנון ,

האם 4313 זה הכביש בין מחלף באר יעקוב עד כביש רמלה ?

אם זהו אכן הכביש גם זהו כביש מצויין קצת פחות רמזורים לא יזיקו לו , תנועה דלילה ? גם לא.

אני חושב שלא משתלם לניידות לצוד שם , ב431 כביש סמוך כל רכב שני זה 750 שקל ,

לסיכום כל מי שנהג פעם ב431 יודע שב90 קמ"ש אתה מרגיש כמו רכב תקול בשולי הדרך מפלס את דרכו למחלף הבא ..

לא פעם ראיתי ניידות/שוטרים על מדים נוהגים 140 קמ"ש בקטע זה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מתבייש להגיד את זה אבל היום נפסתי בכביש הנ"ל 103 קמ"ש 750 שקל ו8 נקודות ,

10 חודשים לפני שאלת עכשיו אני עונה לך יש ממלזים ב4313

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

מניסיון של נסיעה בכביש לפחות פעם בשבוע יש ניידות עם לייזרים שעומדות מכיוון צריפין ל431 בשעות הבוקר לרוב.

בדר"כ אלו ניידות של משטרה צבאית אבל גם ניידות של משטרת התנועה עומדות שמה.

פורסם

בתור אחד שנוסע בכביש כל יום בשעות הבוקר והערב ב431 ו4313 לכיוון באר יעקוב,ברמזור פניה שמאלה ל4313 לאחר הפניה כ150 מטר עומדת ניידת בשעות הבוקר המוקדמות או לפנות בוקר (3-5), בהצלחה

פורסם

להוסיף כי הניידת היא פונטו ספייס כחולה :D .

אגב, לא כדאי להגביר מהירות בכביש הזה, בנתיב שמאל יש פתחי ניקוז מים, שנשארו פתוחים ומשום מה לא סוגרים אותם אף פעם . . .

:evil:אחינו הנהג:evil:
  • תוכן חדש...