Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה האורות החלו להדלק ולהתכבות אקראית

זה קורא בעקבות נגיעה במתג האיתות או סיבוב ההגה.

יש לי תחושה שזו בעיה ביחידת מנופי האיתות וישרים com2000

1. כמה צריכה לעלות יחידה כזו חדשה או משומשת?

2. האם נדרש תיכנות כלשהו ליחידה החדשה או שאפשר ישר לפרק את הישנה ולהרכיב את החדשה?

3. האם ניתן לתקן com 2000? זה ניראה כמו מגע רופף או נתק ארעי.

תודה מראש למומחים שיענו.

פורסם

חדשות טובות :-)

קניתי היום ספרי סרוויסול לניקוי מגעים יבש (יש שני סוגים, שמנוני שמשאיר שמן ויבש שהנוזל מתנדף אחרי דקה שניים)

רסיסתי בנדיבות כל נקב וחריץ בידית האורות של ה com 2000 ולאחר דקה הרגשתי שהידית מגיבה הרבה יותר טוב, האורות כבר לא נידלקים ונכבים אקראית במהלך הנסיעה.

מרוב התלהבות עברתי גם לצד השני של ה com 2000 לזרוע השליטה על הרדיו שגם שם גלגל החלפת התחנות לפעמים לא הגיב וגם כאן אחרי ריסוס נדיב של כל חריץ הגלגל החל להגיב מצויין.

התחושה שלי היא שהבעיה ב com2000 היא פשוט לכלוך ואבק שמצטבר שם בפנים והספרי פשוט שורף אותו.

הבעייה היחידה היא שהספרי תקף מעט את הפלסטיק של הידיות והן קבלו גוון מעט פחות שחור מבריק אבל לא משהו משמעותי.

כעת ניראה אם זה יחזיק גם בימים הבאים...

פורסם

משיהוא יודע האם ניתן להשיג בחנויות "עשה זאת בעצמך" כגון הום סנטר ואייס או שעדיף "טמבוריות" למינהן?

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

לא בטוח שבחנויות האלה תוכל להשיג את זה ואל תקנה בטעות ספרי שמן, חפש חנות לחלקי אלקטרוניקה באזור שלך.

אגב, לפעמים אין מנוס מלפרק בזהירות את ה com2000 ולסדר אותו ידנית.

יש בתוכו מעגלים מודפסים שעליהם נעים מגעים, לעיתים המגעים מבחינה מכנית קצת לא נוגעים טוב במעגל המודפס וצריך קצת לקרב אותם ולעיתים יש לכלוך עקשן שגם הספרי לא עוזר.

לאחר יום שמתי לב שהספרי לבד לא עוזר ב 100%, הבעיה השתפרה ופונקציות מסוימות החלו להגיב יותר טוב אבל עדיין הרגשתי שהיחידה מזייפת קצת.

אתמול, פירקתי את ה com2000 מהרכב ועל שולחן עבודה עם אור חזק פירקתי את היחידה עצמה בזהירות שלא לשבור חלקים. הכל שם ניתן לפירוק על ידי פתיחה עדינה של בליטות הפלסטיק. להערכתי, אם אתה אלקטרונאי מנוסה עם ידיים עדינות מאוד וכלים עדינים אתה יכול לתקן את רוב הבעיות שיכולות להיות ביחידה הזאת כל עוד לא נישרף צ'יפ במעגל המודפס או שיש שבר מכני.

מקוצר זמן עוד לא סיימתי עם העבודה, בערב אני אמשיך ואעדכן.

בכל אופן, מה הבעיה שיש לך כרגע ב com? אולי אוכל לעזור לך, אני כעת מכיר את כל הפונקציות "מבפנים".

פורסם

האמת שאין בעיה טפו טפו טפו:wink:

פשוט עניין אותי לדעת לכל צורך שיהיה (אגב, לא רק ברכב ...)

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

הבעיות אצלי התחילו רק כעת אחרי 7 שנים.

אני חושב שזיהיתי את מקור הבעיה אצלי וכדאי שתשים לב לזה אצלך. מתג הדלקת האורות הוא בעצם מפרק בתוך מנוף האיתות.

כאשר אתה מפעיל את האיתות אתה בדרך כלל מפעיל לחץ על המפרק הזה ובעצם טיפ טיפה מעקם אותו באיזה חצי מילמטר, עם הזמן ה"עיקום" הזה גורם לאובדן מגע בין מוליך הנחושת שצמוד למתג לבין המגעות אותם הוא מחבר. התוצאה היא מגע רופף ואורות נידלקים וכבים אקראית.

הצלחתי לפרק את המפרק הזה ולהגיע למוליך הנחושת שתחתיו ולגרום לו להיות יותר קרוב ולחוץ על המגעות, אני מקווה שכעת הבעיה תיעלם לגמרי. האמת היא שלשם כך לא צריך כלל לפרק את ה com2000. מספיק למשוך החוצה את לחצן הפעלת המנגנון האוטומטי להדלקת האורות שבקצה מנוף האיתות ואחר כך מתג האורות יוצא על ידי לחיצה על שני קליפסים שמהדקים אותו ומיד מגיעים למוליך הנחושת ולמגעים. ההרכבה היא בסדר הפוך רק שכל העבודה הזו דורשת ידיים עדינות, כלים עדינים וסבלנות. חבל לשבור משהו ואז הלכו אלפי שקלים על החלפת ה com 2000.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

odednovo קבל ח-ח!

בC5 הקודם שלי הייתה בעיה של אורות גבוהים, הייתי מדליק ולאחר כשניה היה נכבה לבד. חבל שלא הצטלבו דרכנו אז. בכל זאת גם אצלי ברכב נוכחי האיתותים הפסיקו לעבוד וזה בגלל שאחד המגעים בקצה הידית נשבר - החלפתי בתקין מפירוקים וזה הסתדר.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...