Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במושב אחיסמך BMW 520 1986

עומדת כבר כמה חודשים

גם בנתניה בגבעת האירוסים יש כזאת לבנה מודל 86. נחה כבר הרבה זמן.

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

אומנם לא אספנות אבל דגם מיוחד.

סובארו לגאסי דור ראשון, מנוע 2.2 ליטר (אני כמעט בטוח שמדובר במנוע טורבו) גיר אוטומטי.

מושבתת כבר הרבה זמן, ברחוב צה"ל בקרית אונו, בסמוך לכניסה לקריה האקדמית.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

אם תוכל לעלות תמונה שלה זה יהיה נחמד.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אומנם לא אספנות אבל דגם מיוחד.

סובארו לגאסי דור ראשון, מנוע 2.2 ליטר (אני כמעט בטוח שמדובר במנוע טורבו) גיר אוטומטי.

מושבתת כבר הרבה זמן, ברחוב צה"ל בקרית אונו, בסמוך לכניסה לקריה האקדמית.

אורן

למיטב ידיעתי ללגאסי טורבו היה מנוע 2.5 ליטר והיא היתה ידנית.יש ברמת בית שמש אחת כזאת סטיישן שחורה יבוא אישי ששייכת לאחד שלא כ"כ שש להפטר ממנה.

חבר,אתה חופר

פורסם

ללגאסי טורבו היו שני מנועים: 2 ליטר + אינטרקולר שמספק 200 כוחות סוס (הגרסה היפנית ששווקה באירופה), זה הרכב השחור שאתה מדבר עליו, ואתה לא מעודכן, לפני חודשיים איתרתי אותה בשביל חבר והיום היא מכשכשת בזנב ברחבי חיפה :-) ומגיעה למפגשי מועדון החמש הצפוני, ניתן לראות תמונות שלה בשרשורים של המפגש.

המנוע השני הוא 2.2 ליטר שיועד לשוק האמריקאי (לא בטוח לגבי אינטרקולר) והוא מספק אם אני זוכר נכון 160 כוחות סוס (ה 2.2 ללא טורבו מוציאה 136 כוחות סוס כמו ה XT שלי).

אגב, היו גם גרסאות טורבו אוטומטיות, לא רק ידניות.

מנועי 2.5 ליטר טורבו היו בדגמים משנת 95 ומעלה ורק בגרסאות האמריקאיות, לאירופה היה 2 ליטר טווין טורבו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
אם עלה כבר עניין הסובארו, ואפרופו קלאסיקות נדירות, כמה SVX יש בישראל?

יש אחת בחיפה, ד"א יש 4 סובארו לאונה GL ואחת מהם MK1 (פרטים בה"פ).

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

רק אני חושב שהעיצוב של ליאונה דור ראשון הוא ממש סקסי?

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

לא , גם אני חושב כמוך,

דרך אגב יצא לי לראות לפני שבועיים או שלוש סובארו לגאסי 2.2 אוטומטי, בחניה של חוף בת ים,צבע לבן אם אני זוכר נכון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אם עלה כבר עניין הסובארו, ואפרופו קלאסיקות נדירות, כמה SVX יש בישראל?

16-17 לפי ספירה שלי (4 מהן שנת 94, אחת שנת 93 והשאר שנת 92), אני מעריך שעל כל אחת שאני יודע עליה יש אחת שאני לא.

אז לדעתי באיזור ה-30.

עוד דבר קטן, לפי סובארו הגיעו לכאן 15 רכבים כאלה ע"י החברה בשנת 92.

ארז

• תוכן חדש...