Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סימקה באחד ממושבי השרון. אין כיתוב "רכב אספנות" על המספר הקידמי.

הסימקה 1000 הזו עומדת שם כבר לפחות עשור...

אגב, ארז, המושב הספציפי כבר "סיפק" לי עד היום 2 פרוייקטים:

• וולוו 144 שנת 1974 שנגררה כגרוטאה ולאחר שיפוץ שירתה אותי נאמנה באופן יומיומי כמעט (כולל נסיעות כפר סבא-חיפה פעם בשבוע, בשעות המותרות כמובן). היא נמכרה בשנת 2008 ומשרתת אדם מבוגר מאיזור המרכז, בית טוב:-P
  • חיפושית RAGTOP 1962 שמחכה לשיפוץ (מסיבי...), בינתיים אוספים חלקים נדירים וכסף לפחחות...

אחלה מושב...8)

יניב

DSCN25752.JPG

DSCN2619s.JPG

Picture 1.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה מושב...8)

יניב

אני'לא בטוח לגבי המושב, הדבר היחידי שהוא סיפק לי זה צואת כלבים שנדבקה לי לנעל, אינעל רב-ראבק המושב הזה.

ארז רונן

פורסם
פורד קפרי דור שני לדעתי, עומדת מכוסה זמן רב ברח' גבורי ישראל בלוד

אין לי קשר לרכב

הרכב עומד מכוסה בתוך חצר פרטית ולכן המסקנה ההגיונית היא שמישהו משמר אותו.

השאלה שלי אליך היא: למה אתה מפרסם את הכתובת של הרכב? או יותר נכון: באיזו זכות?

נושא פרסום כתובת כלי רכב שאינם מחפשים יד מצילה כבר נידון ונדוש בפורום. חבל שאין הפנמה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
הסימקה 1000 הזו עומדת שם כבר לפחות עשור...

אגב, ארז, המושב הספציפי כבר "סיפק" לי עד היום 2 פרוייקטים:

• וולוו 144 שנת 1974 שנגררה כגרוטאה ולאחר שיפוץ שירתה אותי נאמנה באופן יומיומי כמעט (כולל נסיעות כפר סבא-חיפה פעם בשבוע, בשעות המותרות כמובן). היא נמכרה בשנת 2008 ומשרתת אדם מבוגר מאיזור המרכז, בית טוב:-P
  • חיפושית RAGTOP 1962 שמחכה לשיפוץ (מסיבי...), בינתיים אוספים חלקים נדירים וכסף לפחחות...

אחלה מושב...8)

יניב

לגבי הסימקה יצא לי לתת שרות בבית הזה אנשים נחמדים (מגדלים יונים )

האמא מספרת שהבן רוצה לשפץ את הרכב ולכן היא לא למכירה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
פורד קפרי דור שני לדעתי, עומדת מכוסה זמן רב ברח' גבורי ישראל בלוד

אין לי קשר לרכב

זה דור ראשון. בוודאות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
...האמא מספרת שהבן רוצה לשפץ את הרכב ולכן היא לא למכירה

טוב, אף אחד לא רוצה לקנות את האמא אבל מה עם הרכב...:-)

ארז רונן

פורסם

היום ניצפתה טלבו סמבה קבריולט שנת 83 נוסעת בירושלים יפיפיה .

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

אתמול ראיתי בר"ג סוסיתא כרמל דוקס שעומדת מתחת לבניין כבר יותר מ20 שנה (רואים לפי הלוחית)לפי מה שראיתי בלילה הרכב נראה טוב, לא חבל? שמישהו יציל אותה כבר! ובאותו בניין ראיתי יש גם חיפושית צהובה ומזנחת ובמצב בחלט בר שיפוץ!

ואגב אני מחפש בר"ג יטרואן BX שנת 89, במצב חדש לגמרי! בצבע אפור עכבר, שגם היא עומדת מתחת לבניין 10 שנים (טסט אחרון ב2000) ויש על הרכב שלט למכירה עם 2 מספרי פלאפון אחד עם קידומת 053 והשני עם קידומת 051.

ראיתי את הרכב הזה במקרה לפני כשנה, ועכשיו יכול להיות שאני מעוניין בו, ואני לא זוכר איפה הוא היה (באיזה רחוב) הכל דומה שם

אז אם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל אני ששמח אם ישלחו לי את הרכב בו הוא עומדת (במידה והוא עדיין שם)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
אתמול ראיתי בר"ג סוסיתא כרמל דוקס שעומדת מתחת לבניין כבר יותר מ20 שנה (רואים לפי הלוחית)לפי מה שראיתי בלילה הרכב נראה טוב, לא חבל? שמישהו יציל אותה כבר! ובאותו בניין ראיתי יש גם חיפושית צהובה ומזנחת ובמצב בחלט בר שיפוץ!

ואגב אני מחפש בר"ג יטרואן BX שנת 89, במצב חדש לגמרי! בצבע אפור עכבר, שגם היא עומדת מתחת לבניין 10 שנים (טסט אחרון ב2000) ויש על הרכב שלט למכירה עם 2 מספרי פלאפון אחד עם קידומת 053 והשני עם קידומת 051.

ראיתי את הרכב הזה במקרה לפני כשנה, ועכשיו יכול להיות שאני מעוניין בו, ואני לא זוכר איפה הוא היה (באיזה רחוב) הכל דומה שם

אז אם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל אני ששמח אם ישלחו לי את הרכב בו הוא עומדת (במידה והוא עדיין שם)

היי

לצערי הרב הסוסיתא והחיפושית לא למכירה

דיברתי איתם בפעם ה1 לפני 5 שנים ומאז אני דורש בשלומם פעם בשנה

ועדיין לא רוצים למכור

מה שיותר עצוב זה...שלאט לאט חלקים מהרכבים נעלמים:(

פורסם
היום ניצפתה טלבו סמבה קבריולט שנת 83 נוסעת בירושלים יפיפיה .

לפני 12 שנים היה לי הכבוד להיות הבעלים של טלבוט סמבה ראלי לבנה ( מנופחת עם ג'נטים אדומים ) מודל 83.

כנראה שהיא לא בחיים :cry:

פורסם

הפג'ו החונה שצילמת נוסעת ועולה את עליות סדום ערד כבר כמה שנים טובות עם מכסה מנוע קשור בחבל.

את שאר הרכבים, זהו אספן רכבים שמשפץ את חלקם הגדול.

JEP.

• תוכן חדש...