Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נצפו בערד.

ישנם עוד כמה רכבים יפים מאוד בערד ,

שעדיין לא צילמתי ,

ירון מאיר

הרכב החום הוא אופל סטיישן (שכחתי את שם הדגם) היה רכב מאד נפוץ בשנות ה 80

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
החומה - אופל קאדט סטיישן.

חונה שם גם אופל קאדט לבנה

ואגב אופל שמתי לב שבניגוד לדעה הרווחת שהרכב השולט בשטחים הפלסטינים הוא סובארו האמת היא אחרת, הרכב הכי פופולארי בשטחים הפלסטינים (ובעיקר באזור יריחו) הוא אופל.

נוכחתי לדעת שמרבית הרכבים הישנים בעלי לוחית פלסטינית שמסתובבים באזור יריחו הם אופל . פשוט כל רכב שני שם.

פשוט עשרות כאלה מכל הדגמים והצבעים.

עוד משהו, אם אני לא טועה הטנדר הירוק שחונה ליד הבית הוא טנדר של פקח של רשות שמורות הטבע.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

פורשה 944 צהובה עומדת באזור (אזור התעשיה בחולון) ממש על הכביש הראשי איפה מסעדת אלברט,הפורשה 944 נמצאת במרכז של גרוטאות שניתנות לפירוק. קשה לפספס אותה.

פורסם
פורשה 944 צהובה עומדת באזור (אזור התעשיה בחולון) ממש על הכביש הראשי איפה מסעדת אלברט,הפורשה 944 נמצאת במרכז של גרוטאות שניתנות לפירוק. קשה לפספס אותה.

היא כבר שנים שם

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
החומה - אופל קאדט סטיישן.

והסטיישן הלבנה שמאחוריה גם נדמה לי אופל קדט דור ראשון או שני.

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

ביד 2 ראיתי פיאסטה 89 (מהצורה הישנה והיפה) שלפי התמונות היא נראת שמורה מאוד, עוד מעט כבר לא יהיה כאלה ולכן חבל שתיגרס!!

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=36&SubModelID=331&FromYear=1989&UntilYear=1989&Auto=&fromPrice=3000&untilPrice=3000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הייתי במוסך היום וראיתי שם Plymouth Duster 340, כששאלתי את המוסכניק שלי לפשר המפלצת האדומה, הוא אמר לי כי היא היית שייכת לאביו, יד ראשונה, שכחלק ממתנה ליום הולדת 70 הוא התחיל לשפץ אותה. בינתיים נפטר האב, ואז הוא החליט לסיים איתה. כששאלתי לפשר עמידתה על הליפט - יש נזילת שמן שהוא לא מצליח להתגבר עליה. בפעם הבאה שאני אצלו אני אבקש לתת צילום טוב שלה :)

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם
מהו הרכב העתיק הלבן והעגול שתמונה?

שברולט 1953 או 1954 אאל"ט.

בברכה,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אח דובי הזה,כבר שנים שאני מנסה לקנות אותה ,לדבריו הוא יסדר אותה עוד מעט

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

רנו 4 בקיבוץ יראון שבצפון .

נראת כמו פרוייקט רציני או תורמת חלקים .

לא היה לי זמן להתעמק ראיתי אותה תוך כדי נסיעה, יש חלודה או שריפה בחלק אחורי , ונראה כי חסרים חלונות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...