Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 398
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטירת הכרמל:

רכב שלא הצלחתי לזהות ( רשום כאספנות ), עומד במקום כבר כמה שנים טובות:

מצטער על האיכות- צולם בפלאפון בחושך.

dsc00349p.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

נראה כמו מוריס מינור- טנדר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איפה יש ?

לא הרבה, אבל פה ושם רואים, בעיקר עומדים- אבל עדיין, בשנה האחרונה ראיתי כמה... אבל ה-GSים נכחדו לגמרי, חוץ מאולי הסטיישן מירושליים, בתיקווה שעדיין נוסע- אבל אני לא רוצה כזה סטיישן, אלא "רגיל"...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איפה יש ?

יש אחת שנת 84 בפ"ת, עומדת כמה שנים אך נראת במצב טוב מאוד

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
לא הרבה, אבל פה ושם רואים, בעיקר עומדים- אבל עדיין, בשנה האחרונה ראיתי כמה... אבל ה-GSים נכחדו לגמרי, חוץ מאולי הסטיישן מירושליים, בתיקווה שעדיין נוסע- אבל אני לא רוצה כזה סטיישן, אלא "רגיל"...:cry:

הירושלמית נעלמה מזמן, לא ראיתי אותה שנים, אחרי שהיתה אורחת קבועה אצלנו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יש אחת שנת 84 בפ"ת, עומדת כמה שנים אך נראת במצב טוב מאוד

זהו, שהיא לא ממש עומדת, אלא נוסעת מדי פעם ממקום למקום, ושייכת לאיזה אספן סיטרואנים. יש עוד אחת זהה במקום אחר, ועוד אחת בצבע אחר, ועוד... בקיצור- ידיין יש כמה, כפי, שאמרתי. אני עדיין עוד לא התייעשתי ב-100% למצוא את ה-GS (רק ב-99% :? ).

פורסם
נצפתה השבוע בתל אביב אחת זהה(אך לא אותה אחת!)...נוסעת..נראית נהדר-צבועה בלבן-נראה כאילו נצבעה לא מזמן ..בוהקת ושמורה

אכן היה כיף לראות את הרכב- הרבה שנים לא ראיתי כזה נוסע

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=128119&CarSpecialID=4&Code=dbf3fc94f4f2a715d0430701615fd057

איזה אוטו חמוד, מקווה שיגיע לידיים טובות!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

זה אכן הרכב שראיתי...

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
בטירת הכרמל:

רכב שלא הצלחתי לזהות ( רשום כאספנות ), עומד במקום כבר כמה שנים טובות:

מצטער על האיכות- צולם בפלאפון בחושך.

dsc00349p.jpg

למישהו יש מושג מה צילמתי ?

:?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

פאסאט סטיישן, שנות ה-70 (אם מישהו יודע לאתר השנתון לפי המספר, אז המספר בן 6 ספרות ומתחיל ב-376), מצב חיצוני לא רע לשנתון, משמשת כמחסן ברח' קהילת בודפסט 5 ת"א.

לפי דברי הבעלים (שמו משה) שגר בבניין, הרכב ללא טסט כבר שנים.

התרשמתי שישמח ל"היפטר" מהרכב.

אין לי כל קשר לבעלים/לרכב.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...