Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הסנוקר הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די מדאיג לחשוב שעוד לא היה שרשור כזה בפורום, אבל היום הכל הולך להשתנות.

בשנתיים פלוס האחרונות אנחנו משחקים כל שבוע בקיוז באבן גבירול, מה שהיה נחמד כי זה בטווח הליכה מהבית שלי. אתמול בלילה הודיעו לנו שהמקום נסגר בסוף השבוע ועובר לסינמה סיטי.

לכן, דרושות המלצות על מקומות נחמדים בתל אביב. הדרישה היא לסנוקריה יעודית (יענו לא פאב עם שני שולחנות "אמריקאיים"), ציוד איכותי, מספיק שולחנות בשביל שלא יהיה צריך לחכות שעות בתור, מוזיקה טובה (למרות שהיתה תקופה ששחקנו במקום בהוד השרון שנהג להשמיע את יואב יצחק בהופעה בלופ, אז כנראה שאפשר להתפשר כאן) והחשוב מכל: סיכוי סביר לחזור הביתה שלמים בסוף הערב :-)

תודה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יש את הלינקולן, ליד בית מעריב.

מקום נחמד, המון שולחנות, התור לא נורא כל עוד אתה לא מגיע בחמישי/שישי בסביבות 21-23, מוזיקה מיין-סטרימית בעיקר ומבחינת אלימות מעולם לא נתקלנו בבעיות.

הבעיה היחידה היא שלאחרונה הם העלו את המחיר לשעת משחק וזה כבר לא כל כך נחמד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם

ממליץ גם על הלינקולן. הייתי מגיע לשם כשעוד גרתי בסביבה, אם זה עם חברים או עם האישה לבד -

תמיד היה נחמד, מוזיקת רקע לא מפריעה ובלי אלימות מכל סוג שהוא.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הלינקולן זה כנראה המקום הנחמד ביותר.

מעבר לזה, יש את קפה נוגה שאני לא בטוח בכלל שהוא עונה על כל הדרישות שלך אבל אווירה יש שם.

אתם משחקים סנוקר עם 6 אדומים או משהו אחר ?

מעניין באמת כמה שחקני סנוקר יש פה, אחד המשחקים שאני יותר אוהב.

פורסם
הלינקולן זה כנראה המקום הנחמד ביותר.

מעבר לזה, יש את קפה נוגה שאני לא בטוח בכלל שהוא עונה על כל הדרישות שלך אבל אווירה יש שם.

אתם משחקים סנוקר עם 6 אדומים או משהו אחר ?

מעניין באמת כמה שחקני סנוקר יש פה, אחד המשחקים שאני יותר אוהב.

האמת שאנחנו בדר"כ משחקים פול :oops:

ידידה של אחד החברים המליצה על קפה נגה. למה הוא לא עונה על הדרישות (די צפוי שתהיה בעייה אם בחורה ממליצה עליו :wink:)?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הפעם האחרונה שהייתי בקפה נגה היתה די מזמן, אז קח את הדיווח שלי בערבון מוגבל. אבל אנחנו, בכל אופן, הפסקנו ללכת לשם בגלל בעיות החניה (לך תמצא מקום לזרוק את הרכב באזור הזה) ובעיקר בגלל שהשולחנות והמקלות שם די גרועים.

לרוב אני מעדיף פול, אבל מוכן להתפשר גם על סנוקר.

מתי מארגנים אליפות פורום? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לומד אצל חבר עם שולחן ביליארד (טוב, לומד זו מילה מחייבת מדי...), אז עברנו על פול, עברנו על סנוקר והגענו למצב שקצת נמאס לנו משניהם, אז המצאנו משחק. כבר כתבתי עליו פה פעם ולדעתי הוא יותר מאתגר ומעניין משניהם יחד (האמת שהוא משלב אלמנטים משניהם...). אה, וקוראים לו פוליארד (עכשיו אתם יכולים להבין למה...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...