Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את הפרסומת הזאת של רנו שהיא לא רואה מוסך

עכשיו ברגע שראיתי אתזה ישר חשבתי לעצמי שבעקבות זה אנשים לא יטפלו ברכבים שלהם ובעצם הם פשוט יהפכו לגרוטאות במיוחד בשוק הישראלי

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ***

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
יש את הפרסומת הזאת של רנו שהיא לא רואה מוסך

בוודאי שהיא לא רואה מוסך!

עם בעיות חשמל בפנסים, איך היא תראה משהו?!

ועוד לא דיברתי על שאר התקלות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איפה אייל שייתן פרסומת משלו נגד הפרסומת הזו...? :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סיפור קטן - לפני חודש הייתי בהשקת הרנו פלואנס בטורקיה. ישבתי ודיברתי עם שניים מהבכירים ברנו על הבעיות של הישראלים עם רנו (מוניטין אמינות, נו מה), ושלאחר המצגת המרשימה של הצרפתים על הפלואנס, עם הצהרות על אמינות מכאן ועד הודעה חדשה, כדאי שהם יתמקדו בזה במסע הפרסום עבורה. בתשובה הם אמרו לי שהם בדיוק יושבים על קמפיין שידבר בדיוק על הנושא הזה. הנה הוא באוויר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פרסומת לא מוצלחת.

הם כאילו מודים בזה שרנו זה רכב בעייתי אבל מ2010 היא תהיה אמינה נו בחיית ..לרנו אין את המוניטין של רכבים אמינים בארץ ורכבים צרפתיים בכלל.

פורסם

זאת כולה פרסומת. הידעתם שרד-בול נותן לכם כנפים?

(אני באופן אישי לא נוגע בשום פחית של רעל כימי חוץ מדייט ****)

• תוכן חדש...