Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנות ה-80, הרכבים באמת נראו כמו התמונה השניה, וכנראה שכבר אז היה איזה סרבול מתוצרת פיג'ו.

בכל מקרה, זה לא קשור לאמינות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
העסקת בני מיעוטים חסרי השכלה

תנסה אולי להיות קצת יותר גזען, אם אפשר בבקשה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לזוגתי יש קליאו שהועברה אליה מההורים שלה (כלומר זוג של יד שנייה) והמכונית משרתת אותה מצויין (רבע לעבודה ועוד רבע שעה חזרה). אני יודע שגם ההורים שלה לא ממש חרשו על המכונית ושהמצב שלה נשמר כל השנים. בעניין הפרסומת, ממש התלהבתי מהמבצע שלהם באינטרנט שנותן מכונית רנו חדשה לשנה (ומה עושים איתה אחרי זה ???) . אני כמעט לא רואה טלויזיה אבל יצא לי לראות את הפרסומת פעמיים כבר. מצחיק בפעם הראשונה אחר כך מעצבן אותי כי אני לא אוהב גם ככה פרסומות.

פורסם
ציי הרכב של חברות הליסינג לא מטופל במוסכי היבואן, לא רק ברכבים של רנו אלא במרבית המותגים האחרים.

שמחתי על קביעתך החד משמעית לגבי הטיפול. ברור לי כי אתה כנראה מכיר גם את אופן וצורת הטיפול של כל החברות וכל ציי הרכב בארץ... אבל ניחא.

אתה יודע מה, נגיד שלא מטפלים במורשים. הרי מצב האפס הזה אם כך, נשמר גם בפורד פוקוס, קורולה, i30' , מאזדה 3 וכו' (גם עפ"י קביעתך). ועדיין קיימים אי אלו הבדלי אמינות? איכות? שרות? לא יודע איך תקרא לזה, בין המותגים.

האמת, זה נהיה כבר פתטי ההתעקשות ואי ההודאה בכך שבנושא הנ"ל מותג רנו הוא, אם לאמר בעדינות, לא בין המובילים בשוק.

איך אמרו? היבואן לא מראה חציית נהרות, טיפוס בוואדיות. הוא גם לא מפאר את הפרסומת בנוחות, באבזור או בבטיחות.

שוב, יש לו הרבה עבודה. לא מחזירים אמון ביום. אבל הוא בדרך הנכונה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

יבואן או יצרן שמוצר שלו מזוהה עם תכונות מסויימות לא יפרסם אותם בדיוק כמו שזירוקס לא תציין בפרסומות שלה שמכונת הצילום שלה מצלמת מסמכים.

מטרת הפרסום היא לשנות תפיסה לגבי דברים שהמוצר לא מזוהה איתם ולכן רנו מפרסמים את השיפור במה שנתפס כחולשה ולא את מה שכולם יודעים.

לגבי מה קורה עם רכבים אחרים אתה צריך להבין שרכבים יותר מורכבים טכנולוגית יותר רגישים לטיפול לקוי. אם למשל בחיפושית לא תחליף שמן מנוע 50,000 ק"מ היא עדיין תיסע אבל בקורולה/מאזדה/פורד/רנו/סיטרואן מודרנית זה יגמר בהחלפת מנוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שמחתי על קביעתך החד משמעית לגבי הטיפול. ברור לי כי אתה כנראה מכיר גם את אופן וצורת הטיפול של כל החברות וכל ציי הרכב בארץ... אבל ניחא.

אתה יודע מה, נגיד שלא מטפלים במורשים. הרי מצב האפס הזה אם כך, נשמר גם בפורד פוקוס, קורולה, i30' , מאזדה 3 וכו' (גם עפ"י קביעתך). ועדיין קיימים אי אלו הבדלי אמינות? איכות? שרות? לא יודע איך תקרא לזה, בין המותגים.

האמת, זה נהיה כבר פתטי ההתעקשות ואי ההודאה בכך שבנושא הנ"ל מותג רנו הוא, אם לאמר בעדינות, לא בין המובילים בשוק.

איך אמרו? היבואן לא מראה חציית נהרות, טיפוס בוואדיות. הוא גם לא מפאר את הפרסומת בנוחות, באבזור או בבטיחות.

שוב, יש לו הרבה עבודה. לא מחזירים אמון ביום. אבל הוא בדרך הנכונה.

זו אינה קביעה זו עובדה, חברות הליסינג עושות שימוש במוסכי רשת שלהם, לא מאמין, תבדוק.

מעולם לא טענתי שמותג רנו ואו כל רכב אחר הם המובילים בשוק בתחום האמינות, זאת כיוון שאף אחד לא יודע את נתון האמינות, הנושא הזה נשמר מכל משמר אצל היצרנים מקריאות שהם מקבלים מנקודות השירות שלהם בכל העולם.

פה בארץ נושא אמינות הצרפתיות נופח מעבר לכל פרופורציה עם דיס אינפורמציה משווע, בעיות איכות קשות בטויוטה אשר כללו התפגרות מנועים, מחשבים וממירים בעלות של עשרות אלפי שקלים עברה פה בשקט וצינעה.

גירים אוטומטים של מיצובישי התפגרו, ונדה , אצל הישראלי הרכב עדין אמין.

ויש עוד ועוד סיפורים על מאזדה (גירים בלנטיס) , דייהטסו (ראשי מנוע באפלאוז) אבל למה להיות קטנוני.

המרחק בין הסיפורים על צרפתיות למציאות רחוק מאוד , אבל זה לא מונע את המשך סיפורי האגדות המופצים ברשת.

כל מי שמחזיק סיטרואן החל מהקסארה של תחילות שנות ה 2000 ועד לדגמים האחרונים יודע שמדובר ברכבים אמינים , ואפילו מאוד אמינים , אבל המוניטין המפוקפק של ה GSA וה BX יישאר חרוט אצל הישראלים כאילו לא עברו 20 שנה מאז.

מה שאותי מצחיק הוא אותם זבי חותם בני 18-19 המגיבים בידענות אין קץ על אמינות צרפתית מפוקפקת על סמך רכבים שיוצרו לפני שאילו נולדו...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
באיזה שנים החזקת אותה?

2001-2002.

בכל מקרה, בעניין השרשור, אני תמיד אהיה נגד דעות קדומות, ככה שאני נוטה להקשיב גם לדעתם של אחרים בכל הקשור לשיפור (אמינות/שירות וכו') כזה או אחר.

כל יצרן עובר שינויים במרוצת שנים, לטוב ולרע.

פורסם

יא אללה איזה בעסה איתך, הפרסומת שלפני הסרט הייתה להשכרת רכב או משהו. מסתבר שיש לרכב שם מושבים מעור ברווז.

חכה חכה, מה הולך לקרות לך.

אני במקומך הייתי מתנתק מהפורום שבוע, הולך לבקתה בטימבוקטו, מתנזר מאוכל שתייה ונשים מלאות, חוזר בשאלה לתשובה כמו יהודי טוב, ואומר ברכת זבינאמו הנביא פעמיים ביום.

אבל זה רק אני.

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אומרים שההגנה הכי טובה היא התקפה.

זוכרים איך התנהג הנשיא קצב לשעבר? איזה נאומים נשא? צעק כל כך עד שכל העדשות של הצלמים היו מלאים קצף פה..

הנה אותו הדבר מה שקורה כאן. זו כבר לא שמועה שצרפתיות לוקות בחוסר אמינות, ולכן המותג\יבואן עושה הכל כדי לנסות

ולשנות דעות, כי מה לעשות.. הוא לא היה עושה פרסומת כזאת סתם. כנירא יש סיבה..

אבל לדעתי זו הבטחה ללא ביסוס, וסתם תעמולה שקרית.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
פרסומת מעולה, משעשעת , ולדעתי משדרת את המסר אליו התכוון המשורר..

לגבי רמת המוסכים של היבואן, מי שבאמת נתקל בהם בשנתים האחרונות מגלה שיפור דרמטי באיכות השירות והטיפול ברכבים, רמת המיקצועיות השתפרה פלאים , והמחירים לא נוראים כפי שמנסים לצייר זאת בעיתונות הישראלית.

מצחיק אותי שיש פה מגיבים שמעולם לא היה להם רכב צרפתי ואו רנו ספציפית אבל הם יודעים הכול על הכול, ומכירים לפרטי פרטים את הבעיות של התוצרת הצרפתית כולה.

נכון מאוד.

יש יותר מידי סטיגמות ופחות מידי אמת.

יש הרבה אנשים שישר שוללים רנו או רכב צרפתי אחר רק על סמך סטיגמות, בלי לנסוע או לראות אפילו.

בתכלס זה יצרן עם דגמים שחלקם טובים יותר וחלקם פחות וחטיבת ספורט נהדרת.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
הונדה סיוויק הייבריד שמצליחה לברוח מהשוטרים

כל כך מתאים לארץ, חבל'ך על הזמן:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היתה לי רנו קילאו 98. עד לפני כ שנתיים וחצי. (הרכב עשה אצלי כ 80K. שחלקים לא היו קלים במיוחד.)

הרכב לא היה בעייתי. לא היו תקלות מיוחדות. וטיפולים שוטפים בזמן.

ואבא שלי יש רנו סניק. ולפני זה היה רנו מגאן. ולפני זה היתה גם רנו מגאן. (והוא עושה כ 25-30K בשנה)

ולאחותו של אבי יש רנו מגאן. והיתה לפני זה גם רנו מגאן.

ולמען הסר ספק. !! אין שום קשר. ישיר או עקיף. עם מוסך מורשה / יבואן / כלשהו שקשור לרנו !

זה בגלל הרכבים.

אין תקלות. אין בעיות. רכבים נוסעים. ועובדים ועשים את העבודה נאמנה.

אצלי ואצלי אבי אין תקלות! ואצל אחותו לפי מה שידוע לי אית תקלות

אנחנו ב 2009 ועוד שבוע + ב 2010.

לאבי היתה רנו מגאן כבר שנת 99 בערך. הוא מחליף כל 3 -4 שנים רכב.

ולגבי מוסך מורשה רנו.

אנחנו מטפלים במורשה בכניסה לירושלים.

יחס אישי. מוסך אמין. ומבקרים שם רק לטיפולים שוטפים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מניסיון שלי עם צרפתייה, סיטרואן C4.

3 שנים וחצי לא הייתה לי שום בעיה מיוחדת ברכב. (רק מצברים, האוטו אוכל מצברים לבוקר, צהרים וערב)

מה שכן, לפי איך שהגיר האוטומט (AL4) מתפקד, ברור לי שיש בעיה בעיצוב/תכנון של הגיר הזה והמהנדסים פישלו כאן בגדול.

(כבר היה עדיף גיר רובוטי פשוט [קלאצ' אחד כמו בקורולה] שהוא לפחות חסכוני בדלק וביצועיסטי יותר)

אני חייב לציין עוד תופעה מוזרה שאולי רק אני שמתי לב אליה,

לאחרונה החליפו לי באופן זמני את הC4 2006 שהייתה לי לאחת מהדגמים החדשים עם ESP, אני חושב 2007.

בנסיעה במצב טיפטרוניק ברכב שלי הוא הרשה (כי צריך קודם לבקש ואז הוא חושב אם בא לו) להוריד להילוך ראשון רק ב30 קמ"ש ומטה (אבוי אם הייתי מכניס לראשון בדיוק ב30 קמ"ש כי אז היה נכנס במכה לא נעימה), ברכב החדש הורדת ההילוך מתאפשרת רק ב15-20 קמ"ש ומטה.

כל הסיפור הזה של הורדה לראשון רק במהירויות הנ"ל היה עלול לתקוע אותך בעלייה כמו משאית (קרה לי כמה וכמה פעמים) לולא תיכננת כראוי ונכנסת במהירות גבוהה על מנת לפצות על אי היכולת להוריד לראשון ולהמשיך ברצועת כוח של שני.

בקיצור, אני מחכה שהצרפתים יודו כבר ויבצעו המתת חסד לגיר הדפקטי הזה.

פורסם

בפלואנס יש גיר אוטומטי אחר, אני חושב שהוא מתוצרת ZF (למיטב זכרוני יש גם גיר רובוטי כפול מצמדים).

לגבי האמינות- מנסיון עם שלוש רנו מגאן, מהשנים 2007 ו-2008, שתיים שלי ואחת של חבר, הרכב סובל מבעיות, אין שום ספק, ומדובר גם בדברים שאי אפשר להאשים בהם את היבואן (גיר שהולך שבוע אחרי שהרכב עלה לכביש, מתלים שדרשו תיקון יומיים אחרי שהרכב עלה לכביש, פנסים שנמסו ויש עוד- תאמינו לי). אם באמת הצליחו לשפר את האמינות- עוד נראה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בפלואנס יש גיר AL4 שעבר שדרוג לממיר המומנט אצל ZF ועדכון תוכנה משמעותי. הוא נקרא עכשיו DP2 במקום DP0 ומתפקד הרבה יותר כמו גיר אוטומטי רגיל - שזה בהחלט עשוי להתאים יותר לרוב הנהגים. מה שכן - האוטו עגלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...