Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך שראיתי את הפרסומת נזכרתי בזה:

http://www.youtube.com/watch?v=eZWqU9X6PR4

חביב מאוד, אבל לא מתייחס לנתונים הבאים:

- מגאן II תוכננה שנתיים לפני גולף 5.

- מבחני הריסוק של מגאן 2002 טובים משל גולף 2004. חמישה כוכבים זה נחמד, שימו לב לדירוג והתוצאות עצמן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דעה שפויה, סוף סוף.

אגב, 3000 שקלים לרצועת טיימינג ועבודה זה לא יקר יותר מכל יצרן אחר. בהתחשב בזה, שבמגאן צריך לפרק חצי אוטו כדי להגיע לשם.:wink:

מה אתה אומר...

3000 ש"ח זה המון כסף לרכב סטנדרטי. טיימינג לגולף רגילה עולה חצי מזה.

3000 ש"ח בחברה זה הליגה של המחירים של טיימינג לגולף GTI שכולל בתוכו בוכנה הידראולית מאוד יקרה שאין בדגמים הפשוטים (מעל 1000 ש"ח פלוס מע"מ הבוכנה לבדה!) , כולל משאבת מים , מותחן,רצועה נוזל קירור וכל מה שצריך, הכל מקורי כמובן.

אם המחיר לטיימינג 3K, אני לא רוצה לדעת כמה עולה קלאץ'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קלאץ' במגאן עולה פחות.

הטיימינג כפי שכתבתי יקר אבל בשאר הטיפולים האוטו דווקא זול (בסביבות ה 800 ש"ח טיפול כולל רפידות בלם כשהטיפולים הם אחת ל 20K אם אתה חכם או אחת ל 30K אם אתה הולך לפי הספר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה אתה אומר...

3000 ש"ח בחברה זה הליגה של המחירים של טיימינג לגולף GTI שכולל בתוכו בוכנה הידראולית מאוד יקרה שאין בדגמים הפשוטים (מעל 1000 ש"ח פלוס מע"מ הבוכנה לבדה!) , כולל משאבת מים , מותחן,רצועה נוזל קירור וכל מה שצריך, הכל מקורי כמובן.

אז אתה אומר שרצועת טיימינג+משאבת מים+שתי מותחנים+עבודה בגולף רגילה עולה רק 1500 ש"ח?

בדוק?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בדוק ואתה יודע מה ?

ה3K של הרנו לא כולל משאבת מים על פי מה שנכתב כאן.

חביב מאוד, אבל לא מתייחס לנתונים הבאים:

- מגאן II תוכננה שנתיים לפני גולף 5.

- מבחני הריסוק של מגאן 2002 טובים משל גולף 2004. חמישה כוכבים זה נחמד, שימו לב לדירוג והתוצאות עצמן.

לא הבנתי במה המגאן טובה יותר.

הגנה על ילדים ברכב בכלל לא נבדקה במגאן.

אני אישית מאמין שהרכבים כיום מתוכננים יותר לעמוד במבחן הריסוק מאשר לעמוד במבחן המציאות, ואני מתכוון לכל היצרנים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא יודע אם ה 3K כולל משאבה או לא כי אצלי עשו את הטיימינג במסגרת האחריות ללא כל חיוב כשהאוטו היה בן שנה ו 11 חודשים ו 60K ק"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אייל, אתה חושב שאנחנו מפגרים?

התקשרתי לפליקס, למרות שאני גר בחיפה, ושאלתי כמה תעלה רצועה + עבודה לגולף.לא תאמין! 2500 שקלים! :shock:

ובגולף 1.6 אין שרשרת? ככה זה ב 1.4MPI שהיה בפביה.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
אייל, אתה חושב שאנחנו מפגרים?

התקשרתי לפליקס, למרות שאני גר בחיפה, ושאלתי כמה תעלה רצועה + עבודה לגולף.לא תאמין! 2500 שקלים! :shock:

ובגולף 1.6 אין שרשרת? ככה זה ב 1.4MPI שהיה בפביה.

פורד פוקוס 2004, מוסך מורשה של "דלק מוטורס": 2300 שקלים כולל מותחן.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
מה אתה אומר...

אין לך מושג על מה אתה מדבר, וזו לא הפעם הראשונה.

מחיר של החלפת טיימינג על פי מוסך צמפיון חיפה, 2200 ש"ח לפני מע"מ לא כולל משאבת מים , לגולף 1.6 מודל 2004.

קרסו בחיפה לוקחים 3000 ש"ח הכוללים משאבת מים למאגאן .

.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תיחקרתי ארוכות חבר טוב של אבי, בעל מוסך רנו (היה מורשה בעבר) שיש לו ניסיון רב במכוניות רנו, כולל חדשות יחסית;

הוא טוען שמכוניות רנו ככלל אמינות מאד מכאנית, כשעיקר הבעיות הן תקלות אלקטרוניקה, בעיקר חיישנים תקולים ואמינות לא עקבית של התיבה האוטומטית.

מה שכן, הנדסת האנוש של תאי המנוע רחוקים מלהיות פאר היצירה, ותיקון לא מעט תקלות מצריך פירוק יסודי על מנת לאפשר גישה נוחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תיחקרתי ארוכות חבר טוב של אבי, בעל מוסך רנו (היה מורשה בעבר) שיש לו ניסיון רב במכוניות רנו, כולל חדשות יחסית;

הוא טוען שמכוניות רנו ככלל אמינות מאד מכאנית, כשעיקר הבעיות הן תקלות אלקטרוניקה, בעיקר חיישנים תקולים ואמינות לא עקבית של התיבה האוטומטית.

מה שכן, הנדסת האנוש של תאי המנוע רחוקים מלהיות פאר היצירה, ותיקון לא מעט תקלות מצריך פירוק יסודי על מנת לאפשר גישה נוחה.

אכן זה המצב לאשורו , האלקטרוניקה היא בעיה אשר מתמקדת בעיקר בעובדה ש"בעלי מקצוע" ביצעו תיקונים ללא שמץ של מושג מה הם עושים תוך גרימת נזקים לעיתים קשים לרכב.

הגיר האוטומטי הוא בעיה ידועה אשר מתמקדת בעיקרה בשסתומי הגיר החשמלים אשר שובקים, שוב"בעלי מקצוע" זריזים חותכים קופון על גבם של אילו שאין להם מושג ומחליפים להם גיר למרות שזו אינה הבעיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אוראל קצת הבנת הנקרא,

1.5K לטיימינג בגולף 1.6 רגילה.

3K ל 1.8T כולל הבוכנה בחברה. זה מה שקיבלתי בהצעת המחיר מצ'מפיון , בסוף עשיתי אצל רון.

באופן עקרוני ההבדל בין המחירים הוא הבוכנה + מע"מ.

אין לך מושג על מה אתה מדבר, וזו לא הפעם הראשונה.

מחיר של החלפת טיימינג על פי מוסך צמפיון חיפה, 2200 ש"ח לפני מע"מ לא כולל משאבת מים , לגולף 1.6 מודל 2004.

קרסו בחיפה לוקחים 3000 ש"ח הכוללים משאבת מים למאגאן .

.

CX, אתה פתאטי, ממש במקרה היתה לי גולף 1.6 ומיד אחריה 1.8T. אני חושב שאני יודע כמה שילמתי.

אין שום סיכוי שבעולם שטיימינג רגיל בלי משאבת מים עולה 2200 פלוס מע"מ בגולף 1.6 כי אנחנו נגיע כאן לסביבות 2800 לפני מע"מ יחד עם משאבת מים שזה יותר ממה שעולה בחברה טיימינג ל1.8T שכולל את הבוכנה ב1100 ש"ח שלא קיימת בגולף הרגילה.

אם כן, אז זו רמאות / עושק. מי ששילם את הסכום הזה הוא פראייר עם תעודות או שנעשתה טעות תמחור במוסך.

תעשה שיעורי בית קצת יותר טוב אם זה לא רכב שקשור אליך במישרין.

אי אפשר להמציא כאן יש מאין, יש שעתון קבוע לעבודה בהחלפת טיימינג ומחירי החלפים משתנים בטווח של 10 אחוז בין מוסכי היבואן השונים.

אני אגיע הביתה יותר מאוחר ואתן פירוט של עבודה פלוס חלקים על טיימינג מלא כולל משאבת מים כפי שקיבלתי בהצעת מחיר מצ'מפיון בזמנו, לדעתי יש לי עוד את ההצעה.

בכל מקרה 3K על טיימינג לרנו מגאן זה הרבה כסף.אפילו הרבה מאוד.

סיטרואן ויזה ,

הצעות מחיר לטיימינג לא מקבלים בטלפון , הולכים פיזית למוסך וסוגרים מחיר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא יודע אם כתבתם על הרנו (דאצ'יה) לוגאן , ראיתי , נהגתי , הבנתי ....

מוסכים היא תראה ... והרבה ... :twisted:

גילוי נאות : כותב שורות אלו הוא בעלים של רנו (4) מודל 1975 .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...