Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מחבר לב בריא לגוף חולה , גם הלב יהיה חולה בסופו של דבר :)

במקרה של C1 אייגו ו107 (שלא רלוונטיות לכאן) זה ממש אותו רכב כנראה,

במקרה של ניסאן זה מנוע בלבד לפי מה שאני יודע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שדיברתי על מכוניות אמינות היתה במוחי האלמרה.

אולי יגידו רכב אפור ומשעמם.אני אגיד רכב משפחתי אמין אולי הכי אמין ביפניות.

אז מה קרה אם האמינות הזאת "תזלוג" למגאן או למחליפתה?

הרי רנו וניסאן לא מתחרות בינהן-מה כ"כ קשה להעביר ידע וטכנולוגיה אחת לשניה?

(את טכנולוגית יצור הכיסאות הנוחים שרנו תעביר לניסאן:-))

בלי כל קשר -גם אני רוצה רפידות פיש פיש, ופינת ליטוף לציריות.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אמר פה מגיב אחד, שמספיק שרכב אחד מתוך עשרה יהיה גרוע, כדי להרוס תדמית של מותג. וצדק.

מעבר לכך - התדמית של המותג הנ"ל התרסקה בעיקר בעקבות השחיטה של מוסכי היבואן. וישרים ב-600 שקל, מגדשי טורבו שמוחלפים בעלות אסטרונומית של 10 אלף ש"ח (בדגמי הדיזל) וכך הלאה וכך הלאה.

כיום, כשאני חושב על החלפת רכב בעוד מספר חודשים, קורצת האופציה של רנו מגאן 2004-2005 ידנית. קורצת עד מאוד.

הרכב מעוצב מדהים, נוח, מהיר, מורכב איכותי והכל.

אבל כשאני חושב על כניסה לאחד ממוסכי קרסו, עם התמחור של החלקים של קרסו - ישר אני מקבל צמרמורת ומתחיל לפזול לכיוון של גרנדה פונטו.

לתשומת לב הקורא איציק וייץ...

פורסם

אני בתור לקוח של רנו הייתי מרגיש מטומטם אם הייתי רואה את הפרסומת הזאת.

וואלה, בא היבואן בכבודו ובעצמו ואומר - אנשים, עד עכשיו מכרתי דרעק, ואני יודע את זה.

פורסם
א

מעבר לכך - התדמית של המותג הנ"ל התרסקה בעיקר בעקבות השחיטה של מוסכי היבואן. וישרים ב-600 שקל, מגדשי טורבו שמוחלפים בעלות אסטרונומית של 10 אלף ש"ח (בדגמי הדיזל) וכך הלאה וכך הלאה.

כיום, כשאני חושב על החלפת רכב בעוד מספר חודשים, קורצת האופציה של רנו מגאן 2004-2005 ידנית. קורצת עד מאוד.

הרכב מעוצב מדהים, נוח, מהיר, מורכב איכותי והכל.

אבל כשאני חושב על כניסה לאחד ממוסכי קרסו, עם התמחור של החלקים של קרסו - ישר אני מקבל צמרמורת ומתחיל לפזול לכיוון של גרנדה פונטו.

לתשומת לב הקורא איציק וייץ...

10K למגדש חדש זה מחיר סביר. מדובר ברכיב יקר ומורכב הנדסית (טורבינה שמסתובבת במהירות של 160,000 סל"ד זה לא דבר פשוט).

לגבי מוסכי קרסו, כבעלים של מגאן 1.6 ליטר ידנית מודל 2006 (ושאין לי כוונה להחליף כי אני מאוד מרוצה מהרכב הן במחינת הרכב, הן מבחינת האמינות והן מבחינת השירות) פרט לטיפול טיימינג שהוא יקר להחריד (בסביבות ה 3K) הטיפולים לא יקרים,והחלפים מתומחרים בצורה הוגנת (כל מה שצרכתי היתה ידית אורות ווישרים שהלכה בכלל אטב שהעיפלתי פנימה ודפר אחרי כמה חודשים את מגעני כרית האויר בעלות של 1200 ש"ח כולל עבודה וכרטיס אלקטרוני של בקרת האקלים הדיגיטלית בעלות של כמה מאות שקלים כולל עבודה. מדובר בחלקים חדשים ומקוריים במוסך מורשה ועם אחריות לשנה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אמר פה מגיב אחד, שמספיק שרכב אחד מתוך עשרה יהיה גרוע, כדי להרוס תדמית של מותג. וצדק.

דוקטור, אבא שלי שילם על מגדש טורבו לפאסאט TDI שלו כ 15K לפני עבודה והנחות , אילו המחירים בארץ לחלקים הנ"ל.

זול יותר להזמין מחו"ל חלק זהה, רק צריך למצוא מי שירכיב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נאמר לי שהמנועים ברנו החדשות יהיו של ניסן, ולכן הם כ"כ בטוחים לגבי האמינות.

האם זה נכון? נכון חלקית? שטות?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לגבי החיישנים ובעיות חשמל זה באמת לא מובן,ממסרים של נגארס וחיישנים איכותיים,אז למה כל הבעיות ?

יש לי תאוריה, לא ספציצפית לגבי חיישנים אבל היא מבוססת על נסיון שלי עם חלקים אחרים.

שתי דוגמאות- נורות קדמיות נשרפות כל חצי שנה (קרה בשתי המגאנים, בקודמת פעם אחת ובנוכחית כבר פעמיים), ובשתי המגאנים שהיו לי היה צריך להחליף מצבר אחרי שנה.

לדעתי הבעיה היא תכנונית. לגבי הנורות, הפנסים לא מספיק מאווררים והנורות פשוט מתחממות מעבר לטמפ' שהן מתוכננות לעבוד בה ובגלל זה נשרפות כל כך מהר (על הטמפ' הגבוהה מדי יעידו גם הפנסים עצמם שפשוט נמסים). ייתכן שיש בעיה דומה עם המצבר- הוא מתחמם יתר על המידה ולכן נהרס הרבה יותר מהר מאשר ברכבים אחרים.

ייתכן שגם בחלקים אחרים ברכב קורים דברים דומים, כלומר הם צריכים לעבוד בתנאים קיצוניים יותר ממה שיצרן החלק תכנן.

אני מדגיש שמדובר בתאוריה שלי ולא מעבר לכך.

"ai motoare capul doare"

פורסם

התיאוריה שלך לא מוכיחה את עצמה כי אם היה כשל תכנוני כפי שאתה אומר זה היה בכל המגאנים.

אצלי נורות חיות שנתיים (ובשני הצדדים אותו הדבר. בפעמיים שהחלפתי הן מתו בהפרש זעום אחת מהשנייה) כשאני נוסע עם אורות ביום גם בחורף וגם בקיץ והמצבר החזיק כמעט 4 שנים.

לגב י חישנים, הרבה פעמים הסיבות לאות שגוי הן לא החישן עצמו אלא חיווט או מגע לא טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נאמר לי שהמנועים ברנו החדשות יהיו של ניסן, ולכן הם כ"כ בטוחים לגבי האמינות.

האם זה נכון? נכון חלקית? שטות?

רוב הבעיות הן לא בעיות מנוע, אלא בעיות חשמל שונות ומשונות וכמובן בעיות של איכות חומרים והרכבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
10K למגדש חדש זה מחיר סביר. מדובר ברכיב יקר ומורכב הנדסית (טורבינה שמסתובבת במהירות של 160,000 סל"ד זה לא דבר פשוט).

לגבי מוסכי קרסו, כבעלים של מגאן 1.6 ליטר ידנית מודל 2006 (ושאין לי כוונה להחליף כי אני מאוד מרוצה מהרכב הן במחינת הרכב, הן מבחינת האמינות והן מבחינת השירות) פרט לטיפול טיימינג שהוא יקר להחריד (בסביבות ה 3K) הטיפולים לא יקרים,והחלפים מתומחרים בצורה הוגנת (כל מה שצרכתי היתה ידית אורות ווישרים שהלכה בכלל אטב שהעיפלתי פנימה ודפר אחרי כמה חודשים את מגעני כרית האויר בעלות של 1200 ש"ח כולל עבודה וכרטיס אלקטרוני של בקרת האקלים הדיגיטלית בעלות של כמה מאות שקלים כולל עבודה. מדובר בחלקים חדשים ומקוריים במוסך מורשה ועם אחריות לשנה).

דעה שפויה, סוף סוף.

אגב, 3000 שקלים לרצועת טיימינג ועבודה זה לא יקר יותר מכל יצרן אחר. בהתחשב בזה, שבמגאן צריך לפרק חצי אוטו כדי להגיע לשם.:wink:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
יש לי תאוריה, לא ספציצפית לגבי חיישנים אבל היא מבוססת על נסיון שלי עם חלקים אחרים.

שתי דוגמאות- נורות קדמיות נשרפות כל חצי שנה (קרה בשתי המגאנים, בקודמת פעם אחת ובנוכחית כבר פעמיים), ובשתי המגאנים שהיו לי היה צריך להחליף מצבר אחרי שנה.

תופעה יחודית לרכב שלך, 12 מאגאנים אצלנו בחברה מעולם לא הוחלף מצבר באף אחד מהרכבים , נורות הולכות בקצב של 6- 8 חודשים, אצלנו נוסעים כל השנה עם אורות דרך עובדים.

לדעתי הבעיה היא תכנונית. לגבי הנורות, הפנסים לא מספיק מאווררים והנורות פשוט מתחממות מעבר לטמפ' שהן מתוכננות לעבוד בה ובגלל זה נשרפות כל כך מהר (על הטמפ' הגבוהה מדי יעידו גם הפנסים עצמם שפשוט נמסים). ייתכן שיש בעיה דומה עם המצבר- הוא מתחמם יתר על המידה ולכן נהרס הרבה יותר מהר מאשר ברכבים אחרים.

בכל הרכבים שעברתי עליהם הפנסים זהים מבחינת תיכנון, אצלנו שוב אין בעיה של פנסים נמסים, יש בעיה של תחילת הצהבה , ולגבי התאוריה על המצבר תסלח לי אבל מזמן לא שמעתי דבר מנותק כל כך מהמציאות , מה עוד שאין כל בעיה במצברים , וזה כולל את ה 12 המאגאן הקודמות שהיו אצלנו, סה"כ 24 רכבים שונים.

ייתכן שגם בחלקים אחרים ברכב קורים דברים דומים, כלומר הם צריכים לעבוד בתנאים קיצוניים יותר ממה שיצרן החלק תכנן.

אני מדגיש שמדובר בתאוריה שלי ולא מעבר לכך.

בקיצור, התאוריה שלך לא תופסת מים.

פורסם
דעה שפויה, סוף סוף.

אגב, 3000 שקלים לרצועת טיימינג ועבודה זה לא יקר יותר מכל יצרן אחר. בהתחשב בזה, שבמגאן צריך לפרק חצי אוטו כדי להגיע לשם.:wink:

קיבלתי הצעה ב 2600 כולל מע"מ..

אכן החלפת טיימינג מחייבת פירוק פגוש קדמי במאגאן , החלל צפוף שם.

פורסם

...

אל תחשוש. אני בעליה של אחת כזו ואני מבסוט ממנה חבל על הזמן. אגב, הרכב השני במשפחה הוא אקסנט 99, והמחירים שדורשים במוסכי יונדאי על טיפולים ועל שטויות קטנות פה ושם-לא יותר זול מקרסו.

• תוכן חדש...