Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבריטים מאז ומתמיד העריכו את מכוניות סקודה, עוד מהתקופה שבה סקודה ייצרה מכוניות בעלות מנוע אחורי, בשל העובדה שהן העניקו תמורה מצויינת לכסף, וזו תכונה שהבריטים מעריכים מאד במכוניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהוא יכול להסביר לי אם האמינות בשמיים החל מהיום, מה אם מה שהיה עד עכשיו? לא תקף? למה אני צריך לשלם 12k לשיפוץ גיר שכל מוסך אחר לוקח 5k? למה אין אפשרות לשים גיר חדש (אני לארג')? למה לא קיימים גירים חדשים אלא רק שיפוץ? אגב אני בעל רנו סניק 2.0 שהיללתי ושיבחתי אותה, אבל הגיר הרג אותי.

פורסם

עם 10 שנות נהיגה ב-ZX ו7 אחרונות בשני סניק - אני חושב שאם הרכב נרכש במצב שמור ועושים את הטיפול הנדרש כל

30,000 קמ - אין בעיות מיוחדות (חוץ מהסיפור האחרון על משאבת הדלק - אבל זה פעם ראשונה בבמאות אלפי ק"מ שתקלה כזו קרתה לי). הטיפולים לא הם היקרים אלא מחיר החלקים במוסך מורשה משהו אבל אין לי למה להשוות.

לעניין הויכוח הארוך פה על עלות טיימינג: נכון לקיץ 09 במוסך מורשה רצו 3-3.5 כולל משאבת מים. נדמה לי שכולל מע"מ.

מי שיחפש בפורום את התוצא ההסופית - יפנה לבני ל המקצועי שלנו ויעשה את זה עם קיט מקורי מרנו בהרבההרבה פחות.

תזרק לי איזה בורג בני, אה? (אל תדאגו, לא נשאר אף בורג בחוץ, "הצליח לי" כמו שהוא אומר...)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
מישהוא יכול להסביר לי אם האמינות בשמיים החל מהיום, מה אם מה שהיה עד עכשיו? לא תקף? למה אני צריך לשלם 12k לשיפוץ גיר שכל מוסך אחר לוקח 5k? למה אין אפשרות לשים גיר חדש (אני לארג')? למה לא קיימים גירים חדשים אלא רק שיפוץ? אגב אני בעל רנו סניק 2.0 שהיללתי ושיבחתי אותה, אבל הגיר הרג אותי.

לצערי עבדו עליך, שיפוץ גיר לא אמור לעלות יותר מ 5K , לצערי בלשון החברה תפרו אותך עם 12K.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היום הייתה כתבה בעניין רנו בעיתון ידיעות,כתבה דיי גדולה ,בנוגע ל...היבואן מודה שהאמינות הייתה ירודה ,אבל מעכשיו, יהיה שינוי תדמיתי רציני.

החברה שמה למטרה להשוות אמינות ליצרנים יפניים.

ואני אומר.....איפה כל אלו שאומרים שהאירופאים יישרו קו עם היפניים בכל הנוגע לאמינות?! איפה כל אלו שטוענים שכל המכוניות אמינות באותה מידה ואמינות תלויה ישירות בטיפולים והסטוריה וכו...הרי היבואן מודה בעצמו שהם רחוקים מאוד בכל הקשור לאמינות מיצרנים יפניים,ועכשיו הם רוצים ליישר קו בעניין, אז מה נשאר בעצם?!

אגב,קראתי גם על אינסוף התבטאויות נגד קרסו,זלזול בלקוחות,התייחסות מבזה וכו, מצד אנשים שטיפלו בקרסו ומטפלים שם רק משום שאין להם ברירה,לא יצא לי לקרא ולו על לקוח אחד מרוצה מקרסו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לא יצא לי לקרא ולו על לקוח אחד מרוצה מקרסו.

אני לקוח מאוד מרוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היבואן מנסה לשנות תדמית. הוא "יודה" כרגע בהכל אם לדעת מחלקת השיווק שלהם זה הדבר הנכון לעשות.

היבואן מנסה לשנות תדמית? אולי היצרן מנסה אחרי שהבין שבחלק מהשווקים יש לו בעיה קשה?

השלב הבא הוא שהיצרן יבין שעיקר הבעיה שלו בישראל היא...היבואן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואני אומר, איזה אומץ!!

יבואן שאין לו שום בעיה מבחינה תדמיתית,הרכבים שלו ידועים כרכבים אמינים וטובים, השרות שלו פנטסטי, לפחות בשורה אחת עם שאר היבואנים בארץ. הולך ועושה סרטון פרסומת על נקודת האמינות בלבד!!!! לא אבזור, לא בטיחות, לא עיצוב, כלום. רק מוסכים ואמינות מכנית. נותן ראיונות בעיתונות על השיפור הדרסטי שיהיה מעתה ואילך בתחום האמינות, ואין לו שום בעיה בתחום!

היבואן, הוא לא שמע על כמה עשרות המגאנים המופלאות שמסתובבות כאן בפורומים, והחליפו רק נורה שרופה ב30 השנים האחרונות? לדעתי הוא מנותק מהמציאות. הרי התגובות של בעלי המגאנים פה מעמידות בצל אפילו את טויוטה הגדולה.

המגאן בכלל נתפס בשוק כרכב פנטסטי שמשלב אמינות מופלאה, פינוק יוצא דופן, איכות חומרים יוצאת מהכלל, ומעל הכל ביקוש

היסטרי כמשומשת (אה, רגע שחכתי, חלק מהמגיבים כאן "גיבורים" גדולים כי המגאן שלהם היא בליסינג).

בקיצור, פשוט יבואן אדיוט לדעתי.

אולי, וזאת סתם השערה פרועה, היבואן רוצה לצאת לדרך חדשה ודף נקי עם הפלואנס החדשה, ורוצה שנשכח לו את האימה

שמעלה השם "מגאן" ומה שמזוהה עימו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...