Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה אייל שייתן פרסומת משלו נגד הפרסומת הזו...? :-P

בגלל דרישת הציבור אני אגיד מה דעתי על הפרסומת הזו במשפט אחד :

על ראש הגנב בוער הכובע.

רמז/תוספת : הסיבות שאנשים לא נכנסים/יכנסו למוסכים של קרסו זה לא בגלל שהרכבים הפכו לאמינים.

לדעתי כיום בנישות הלא ספורטיביות ,אין כל ייחוד או ערך מוסף במוצרים של רנו ביחס למתחרים, אם היה באמת איזשהו יתרון אז אולי כן היה שווה לקחת ריזיקה מבחינת אמינות כדי לקבל ערך מוסף אבל בסופו של יום התוצאה תהיה היכרות מעמיקה עם רשת המוסכים של קרסו.אם לא היום אז מחר, אם לא מחר אז בתום תקופת האחריות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לך מושג על מה אתה מדבר, וההודעה הזו (אחת מיני רבים) רק ממחישה זאת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• אחראי פורום
פורסם
ציי הרכב של חברות הליסינג לא מטופל במוסכי היבואן, לא רק ברכבים של רנו אלא במרבית המותגים האחרים.

2 המגאנים ו-3 הגטסים בחברה שלנו שבאו מאלבר, מטופלות במוסך היבואן שלהן.

אגב, 2 הצרפתיות עברו 120,000 ק"מ כל אחת בשנתיים, שהתקלה המהותית ביותר היא נורות שרופות.

זה סתם כדי להצטרף לנותני הקונטרה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לי הייתה מגאן (שנת 2006 חדשה מהחברה) בליסינג, ולעוד עובדים פה בחברה היה רנו מגאן.

אני לא יודע אם זה בגלל הטיפולים או סיבה אחרת אבל האוטו הזה היה מתקלקל על ימין ועל שמאל. לפחות פעם בחודשיים הוא היה מגיע על גרר למוסך, ואני הייתי עם רכב חלופי. כמובן שהתקלות לא היו רק ברכב שלי אלא בעוד רכבים רבים בחברה.

אחרי שנתיים נוראיות (בהן נתקעתי ברמת הגולן, באילת, בים המלח, סתם ליד הבית וכו') ביקשתי להחליף רכב לפני הזמן, והיום אין אף רנו מגאן בחברה.

מהנסיון שלי - אני מקווה שהצרפתים לקחו את עצמם בידיים והם באמת שיפרו את האמינות של הרכב שלהם.

(אני מודע לכל האנשים שמרוצים מהמגאן שלהם עד השמיים, אבל מספיק אחד כמוני שסבל מהאוטו על כל עשרה שהיו מרוצים בשביל להרוס את השם של המותג).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

פעם בחודשיים זה באמת מרשים. השאלה היא מה הייתה מהות התקלות, כי הרבה יותר תקלות ממה שחושבים נובעות מהתקנות מקומיות עלובות (כמו העניין עם מרימי השמשות).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קשה לשפוט אם המותג רנו אמין או לא , גם לי יש מספר דוגמאות לכאן ולכאן .

יצא לי לא מעט קילומטרים לעבור על רנו 7 , הרכב הפגין אמינות מצויינת למרות שהוזנח ולא טופל כמו שצריך .

גם מגאן דור 1 של חבר הפגינה אמינות טובה מאוד ופרט לטיפולים שוטפים לא נזקקה לתיקונים .

לעומת זאת אבי החליף 3 דגמים שונים של קנגו וקליאו קלאסיק . הקליאו סבלה מבעיות מרובות כולל החלפת גיר אוטומטי לאחר כ 15 אלף , החלפה של מגוון חיישנים ובעיות שונות ומשונות שלא נפתרו .

המנועים של הקנגו לא עברו יותר מ 150 אלף ודרשו שיפוץ או החלפה וגם כאן נדרשו אין ספור החלפות של חיישנים והמון בילואים במוסכים .

בסופו של דבר החברה שבה הוא עובד החליטה כי רכבי רנו הם לא מוכנים לקבל . 

פורסם

פעם בחודשים.., יש לך חברת ליסינג מוכשרת מאוד..

אצלנו בעיסקה הקודמת היו 12 מאגאנים מודל 2006 נסעו ללא תקלה כ מליון וחצי ק"מ ,הוחלפו ב 12 רכבים מודל 2008 , 2 בעיות עד כה, מדחס מזגן לאחר כ 90K ק"מ ברכב אחד, ברכב שני הוחלפו שסתומי גיר לאחר שהרכב גמא כ 172K ק"מ.

פורסם
פעם בחודשיים זה באמת מרשים. השאלה היא מה הייתה מהות התקלות, כי הרבה יותר תקלות ממה שחושבים נובעות מהתקנות מקומיות עלובות (כמו העניין עם מרימי השמשות).

התקלות שאני זוכר:

מאריכי הצתה כמה פעמים, לוח שעונים שלם, חיישנים בגיר, שסתומים בגיר, סטארטר אחד והמנוע של ההגה כוח ששבק באמצע נסיעה.

ההתקנה המקומית הסתכמה בקודן.

חברת הליסינג היא חברת הליסינג הגדולה בארץ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

חברים.

מעבר לויכוח צרפתיות אמינות או לא יש כאן כמה עובדות.

א.הפרסומת מצחיקה -גם אני רוצה פינת ליטוף לציריות:-D

ב.היצרן מודה בעצם הפרסומת ,שרכביו היו לא אמינים עד עתה ,

וזה שיפור-בניהול משברים ,הודאה בבעיה היא חצי פתרון.

דרך אגב גם GM עשו זאת בעבר.

ג.אני מקווה בשביל רנו שישתפרו-אין סיבה שחברת בת תיצר מכוניות כה אמינות(ניסן)

וחברת האם מכוניות לא אמינות.

ד.כמות התקלות שחוויתי בעבר ברכב צרפתי אחד, לא הגיעו לתקלות ב7 רכבים יפנים.

אני מרוצה מהיפניות -וטוב לי לא שוקל לעבור ליצרנים ארופאים.

ה.את השיפור באמינות ניתן יהיה לראות רק תוך שנתיים שלוש -מקווה שמעבר לבדיחות

בפרסומת נראה שיפור אמיתי.

ו.לא יזיק אם מוסכי היבואן יהיו יותר מקצועיים ו"ישחטו" פחות את הלקוחות(ערכו חיפוש

תחת רנו סניק).

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

לא ברור לי עד היום את כל ההחלפות חיישנים בצרפתיות.

הרי לא מדובר בחיישנים יחודיים, מדובר בחיישנים שמיוצרים על ידי חברות מוכרות כמו בוש, ואותם חיישנים נמצאים גם ברכבים אחרים, אז למה דווקא בצרפתיות הם מוחלפים?

היה מעניין מאוד לעשות סקר השוואתי במכוניות שנכנסות למוסך עם תקלות ולבדוק מי נכנס יותר למוסך, רכבים עם התקנות מקומיות או רכבים ללא התקנות מקומיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לגבי החיישנים ובעיות חשמל זה באמת לא מובן,ממסרים של נגארס וחיישנים איכותיים,אז למה כל הבעיות ?

אני יכול לציין רק מהאנשים הקרובים אלי ואצלנו בעבודה עם רנו קנגו שכבל לא בין החיים(לקחו אותה לפירוקיה או לדרום למכור אותה, אחרי כל כך הרבה כסף שהוציאו עליה?) שכולם סובלים מהמותג הזה, והפירסומת הזאת עושה עוד יותר עוול מפני שהיא רק מראה מה היה עד היום ו_מעכשיו זה הולך להשתנות.....כל אחד יבין את זה איך שהוא רוצה.

אבל פרסומת מדליקה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

פרסומת מאוד נכונה ואמיתית=בעלי רנו באמת לא רוצים להיכנס למוסך (לפחות המורשה או המרכזי) :lol:.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
חברים.

מעבר לויכוח צרפתיות אמינות או לא יש כאן כמה עובדות.

א.הפרסומת מצחיקה -גם אני רוצה פינת ליטוף לציריות:-D

ב.היצרן מודה בעצם הפרסומת ,שרכביו היו לא אמינים עד עתה ,

וזה שיפור-בניהול משברים ,הודאה בבעיה היא חצי פתרון.

דרך אגב גם GM עשו זאת בעבר.

ג.אני מקווה בשביל רנו שישתפרו-אין סיבה שחברת בת תיצר מכוניות כה אמינות(ניסן)

וחברת האם מכוניות לא אמינות.

איזה קטעים, כאשר במכוניות ניסן מותקן למשל מנוע 1.6 ליטר ואו 1.5DCI של רנו , אבל הציבור לא יודע את זה אז הרכב אמין והכול בסדר , מוזר קצת הא ??

ד.כמות התקלות שחוויתי בעבר ברכב צרפתי אחד, לא הגיעו לתקלות ב7 רכבים יפנים.

אני מרוצה מהיפניות -וטוב לי לא שוקל לעבור ליצרנים ארופאים.

ה.את השיפור באמינות ניתן יהיה לראות רק תוך שנתיים שלוש -מקווה שמעבר לבדיחות

בפרסומת נראה שיפור אמיתי.

ו.לא יזיק אם מוסכי היבואן יהיו יותר מקצועיים ו"ישחטו" פחות את הלקוחות(ערכו חיפוש

תחת רנו סניק).

סתם הערה קטנה, אותו כנ"ל לגבי ה C1 , טויוטה איגו וה 107, כולם מורכבות על אותו קו, תוצאות הסקרים שונות לחלוטין.

• תוכן חדש...