Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתן לך ג'אנטים מגנזיום מושבי סקאי ורפידות פישפיש,לא לא ופישפיש סתם המצאת,:-D:-D,קטע ענק ומצחיק,אני אומר תשיתנו התתחיבות לשנה על כל פעם במוסך יפצו את בעל הרכב.(אולי בג'אנטים מגנזיום מושבי סקאי ורפידות פישפיש :-D:-D)

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרסומת לא מוצלחת.

הם כאילו מודים בזה שרנו זה רכב בעייתי אבל מ2010 היא תהיה אמינה נו בחיית ..לרנו אין את המוניטין של רכבים אמינים בארץ ורכבים צרפתיים בכלל.

ולמה נראה לך שהם עשו את הפרסומת הזאת בדיוק? בשביל לשנות את המוניטין!

פרסומת ירודה, ממש כמו היבואן של רנו ורמת המוסכים המורשים של רנו בארץ.

קודם כל, אני דווקא חושב שהפרסומת חמודה מאוד. משעשעת ומעבירה את המסר כמו שצריך. בנוגע לרמת האמינות שלה (של הפרסומת, כן?) - בואו נחכה ונראה. ברנו באמת טוענים בתוקף שהם למדו המון מניסאן והמכוניות החדשות שלהם אמינות מאוד. מי יודע, אולי הם הצליחו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הם צריכים לעשות פרסומת יותר מציאותית. כמו הפירסומת עם סיטרואן C4 שהופכת לרובוט:

http://www.youtube.com/watch?v=ZRt21yVej9k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וכן, אני מאמין שאם יום אחד מכונה תפתח אינטליגנציה מלאכותית ומודעות עצמית, ותחליט להשמיד את האנושות, למכונה הזאת יהיה V הפוך כפול מקדימה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קודם כל, אני דווקא חושב שהפרסומת חמודה מאוד. משעשעת ומעבירה את המסר כמו שצריך. בנוגע לרמת האמינות שלה (של הפרסומת, כן?) - בואו נחכה ונראה. ברנו באמת טוענים בתוקף שהם למדו המון מניסאן והמכוניות החדשות שלהם אמינות מאוד. מי יודע, אולי הם הצליחו.

לגבי האמינות של רנו, העלת נקודה חשובה- השותפות עם ניסאן באמת יכולה לעזור לרנו לשדרג את עצמה מהבחינה הזאת.

אבל בנושא המוסכים של רנו בארץ או בכלל רמת השירות של קרסו כיבואן, ניסאן כנראה לא תעזור כאן.

פורסם
לגבי האמינות של רנו, העלת נקודה חשובה- השותפות עם ניסאן באמת יכולה לעזור לרנו לשדרג את עצמה מהבחינה הזאת.

אבל בנושא המוסכים של רנו בארץ או בכלל רמת השירות של קרסו כיבואן, ניסאן כנראה לא תעזור כאן.

זו ממש לא נקודה חדשה - הם טוענים במשך שנים שלמדו המון מהיפנים ושהאמינות משתפרת באופן עקבי. כרגע, כנראה, הם חושבים שהם הגיעו לסטנדרט גבוה מספיק - דיברו על הפלואנס החדשה בעיקר, כולל 100 מכוניות מבחן שעשו עשרות אלפי קילומטרים בתנאים קשים לבדיקות אמינות, אבל גם על הקליאו, למשל.

בנוגע למוסכי רנו בארץ - ראשית, אם המכוניות אמינות יותר אז זה כבר לא בעיה, כי הן הרי לא רואות מוסך :wink: מעבר לזה - גם את זה מנסים בקרסו לתקן. בוא נראה אם יצליח להם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עניינית לגבי הפרסומת מבחינה שיווקית- פרסומת טובה מאוד שמצליחה קודם כל להיות קלילה, להצחיק והכי חשוב לגרום לכך שתזכרו אותה או אפילו שתדברו עליה יום אחרי עם הסביבה שלכם (קרה לי 3 פעמים אתמול, ולא כי אני העלתי את הנושא).

לגבי המסר עצמו- לא משנים תדמית שלא אמינות ביום אחד, שנה אחת אלא במשך מספר שנים. מרכז השירות של קרסו שאני מכיר הוא ברמה גבוהה מאוד וכבר כשנתיים שהיבואן שם דגש על הנושא. כמה הוא ברמת יצליח לשנות את דעת הציבור...ימים (או שנים) יגידו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פרסומת מעולה, משעשעת , ולדעתי משדרת את המסר אליו התכוון המשורר..

לגבי רמת המוסכים של היבואן, מי שבאמת נתקל בהם בשנתים האחרונות מגלה שיפור דרמטי באיכות השירות והטיפול ברכבים, רמת המיקצועיות השתפרה פלאים , והמחירים לא נוראים כפי שמנסים לצייר זאת בעיתונות הישראלית.

מצחיק אותי שיש פה מגיבים שמעולם לא היה להם רכב צרפתי ואו רנו ספציפית אבל הם יודעים הכול על הכול, ומכירים לפרטי פרטים את הבעיות של התוצרת הצרפתית כולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בטח לא רואה מוסך, היא גבוה על הליפט...

ספר את זה לאבא שלי אשר היה ברומן רומנטי עם צמפיון מוטורס חיפה , הפאסאט שלו ביקרה על בסיס קבוע על הליפט החביב עליה במוסך בחוף שמן ..

פעם מגדש טורבו , פעם גיר אוטומטי , בעיות חשמל ומה לא..

וכן גם הפולו שנרכשה לאישתי... , 3 פעמים על הגרר בשנה הראשונה ..

ובשנה השלישית שלה טיימינג נקרע באמצע נסיעה ...

אחלה אמינות יש ל VW

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לדעתי זו הטעיה לשמה.

אולי הרנו החדשה לא נכנסת עדיין למוסך, אבל כולנו יודעים שאחרי שנה או שתיים היא תתחיל לבקר שם באופן קבוע לעומת יפניות \ גרמניות אחרות...

במיוחד לאור העובדה שהעמחה הישראלית בטח הבינה שהם קונים תרנגולת שמטילה "ביצי זהב", וחושבים שהאוטו גם יחליף לעצמו שמן כל 10K ק"מ.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

א. כל קשר בין הכינוי שלי לסוג הרכב שלי הוא - פשוט לא קיים. מבחינתי, ש-VW יהיו הכי לא אמינים בעולם.

ב. מכל ההודעות הציניות בשרשור הזה, בחרת להפגע דווקא משלי?

פורסם

אין צורך לחזור על דעתי לגבי רנו ו/או קרסו, מספיק להסתכל בחתימה.

עם זאת, יש כאן אומץ של יבואן להסתכל לליבת הבעיה שלו בארץ ולא להתעלם ממנה.

אפשר היה לעשות לפלואנס פרסומת של כמה היא גדולה, ומרווחת, ונוחה בלה בלה בלה...ואז הייתם מגיבים בדיוק באותן התגובות..."מה עוזר לי שהיא מרווחת כשאני בקבינה של האוטו גרר?"

כאן יש נסיון לא לטאטא את ליבת הבעיה מתחת לשולחן אלא להביא אותה לדיון. הנה כמו שאנחנו עושים כאן.

כפרסומת - הם מקבלים ציון גבוה.

אם הרכב השתפר, אם השרות שלהם השתפר - נדע עוד 5 שנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מתי החזקת רכב של קרסו ואיפה טיפלת?

אני מחזיק כמה רכבים מיבואנים שונים ובגלל שהרכבים שלי עוברים קילומטרז' גבוה יש לי ניסיון עם לא מעט יבואנים.

הלואי וכל היבואנים היו עושים את השינוי התפיסתי שקרסו עשו והיו נותנים את אותה רמת שירות. פרט לכלמוביל עוד לא נתקלתי ביבואן עם רמת שירות כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי כל הציניות וכל הצחוקים שרצים פה (ואולי גם הבכי ..),

כדאי להגיד גם משהו ברצינות.

עובדה היא שהתמקדות בעבר אינה מקדמת לשום מקום. דווקא תכנון העתיד הוא זה שמביא תוצאות.

איך יוצרים את העתיד הרצוי ? עובדים עליו בהווה באמצעות פתיחות מחשבתית והפקת לקחים.

ממה שידוע לי, מה שרנו עושים (וגם אלפא רומאו), הוא מהלך לשיפור השירות ואופי התחזוקה של כלי הרכב שבסופו של דבר יביאו לאמינות טובה וכתוצאה מכך גם לשם טוב בענף.

כנראה שהם סוף סוף הבינו שהבעיה אינה במכוניות עצמן, משום שתקלות יש גם לטויוטה (כבל גז, בוצה באגן שמן), מאזדה (חשמל וחדירת מים לפנסים), מיצובישי (גירים אוטומטיים), וכו'. הבעיה היא באופי השירות שניתן ללקוח והתעלמות מרגשותיו וכן ברמת השירות הגרועה של המוסכים.

ככלל, הדיעה שלי היא שאין רכב לא אמין - יש מוסך לא אמין !

נכון שהזנחה שיטתית תפגע באמינות המכונית, אבל לא מעט מהתקלות מקורן באיבחון לקוי, בטיפול לא מקצועי, ובחמדנות של מוסכים. על רמאויות וקילקולים יזומים שעושים המכונאים ללקוחות בלא ידיעתם (אני מכיר מקרים כאלו) אני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר.

אני חושב ששווה לתת להם צ'אנס להוכיח שלמדו את הלקח, הרי בסופו של דבר אם זה אכן יתממש, כולם ירוויחו מזה.

דני G.

• תוכן חדש...