Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרסומת החדשה של רנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיש מעט מאד אנשים שהם מאד מרוצים מהיבואן שלהם. במקרה של קרסו השירות שאני מקבל הוא טוב אבל מחירי החלפים הם דמיוניים (יבואן) והמוצר עצמו סובל מבעיות אמינות (רנו).

יש לקרסו עוד כברת דרך לעשות מבחינת שירות, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהם יבואן עם לא מעט אומץ. למרות תדמית ירודה הם מנסים להחדיר לכאן דגמים ומותגים לא פשוטים (אינפיניטי, רנו ספורט, כל דגמי ניסאן המשונים, ב"ה סקייליין), חלקם עם מתחרים מאד חזקים ולדעתי זה ראוי לציון לשבח, במיוחד כשהמוצרים שהם מוכרים בד"כ נותנים תמורה טובה לכסף.

שבת שלום ומבורך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש הבדל בין לנסות להחדיר מוצר לבין סתם להביא אותו שיעמוד באולם. קרסו צריכים לקחת שיעורים לא רק בשירות (לפי מה שאתם אומרים, אין לי ניסיון בזה איתם) אלא גם בשיווק (פה דווקא יש לי ניסיון). לרנו ספורט ולאינפיטי יש הרבה יותר פוטנציאל ממה שקורה איתם בפועל.

emotion of motion

פורסם

כאחד שבבעלותו רנו מגאן 99 גיר ידני מנוע 1.6 במשך שנה,אני יכול לומר שבסך הכל הרכב אמין ומשרת אותי טוב.

הרכב טופל (ע"פ הסטוריית הטיפולים שקבלתי)במשך כל השנים במוסכים מורשים,ובזמן.אכן,בשנים הראשונות נראה שהרכב סבל מלא מעט בעיות,אבל לאחר שטופלו הן לא חזרו.

המסקנות שאני הגעתי אליהן:

1. יש לטפל ברכבים הללו ע"פ הספר ובחלקים מתאימים(מקוריים או OEM).

2. מחיר החלפים אכן יקר ביחס ליצרנים אחרים בשנתונים המקבילים(97-00).

3. ע"פ ספר הטיפולים של הרכב אכן רנו סבלה בתחילת העשור מחוסר אמינות של רכיבים רבים(חלונות חשמל,חיישנים) אבל לאחר שנת 2005 נראית ירידה משמעותית בכמות התיקונים ברכב שלי ע"פ היסטוריית הטיפולים.

4. השירות במוסך הרשת שבו אני מטפל אכן טוב,אבל המחירים גבוהים.

5. קיים מחסור,לפחות באזור שלי(עפולה/העמקים) במוסכים רגילים שמכירים את הרכב ומסוגלים להוות אלטרנטיבה למוסכי הרשת וכתוצאה מכך עלות האחזקה גבוהה יותר מאשר ברכבים שלהם קיימת האלטרנטיבה הזו.

בסה"כ רכב אמין,נוח ולא סובל באופן משמעותי מיותר תקלות ברכבים מקבילים (כאשר מדובר בגיר ידני.מקריאה בפורום הבנתי שנושא הגיר האוטומטי מהווה בעיה ברכבים אלו)אבל בהחלט דורש הקפדה על איכות הטיפול והחלפים יותר מאשר יצרנים אחרים.שירות ויחס טובים של היבואן/מוסך רשת אבל מחירים גבוהים,ואפילו היחס והשירות לא יכולים לחפות עליהם ולא נראה שהיבואן מתכוון להקל את עומס העלויות וזמינות ח"ח מחוץ למוסכי הרשת למרות היחס הטוב והדיבור המנומס.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אולי, וזאת סתם השערה פרועה, היבואן רוצה לצאת לדרך חדשה ודף נקי עם הפלואנס החדשה, ורוצה שנשכח לו את האימה

שמעלה השם "מגאן" ומה שמזוהה עימו.

אימה ??

מעניין על איזה בסיס עובדתי הגעת למסקנה הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני חושב שיש מעט מאד אנשים שהם מאד מרוצים מהיבואן שלהם. במקרה של קרסו השירות שאני מקבל הוא טוב אבל מחירי החלפים הם דמיוניים (יבואן) והמוצר עצמו סובל מבעיות אמינות (רנו).

אתה יכול לתת דוגמא למחירי חלפים מקוריים שלדעתך הם יקרים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רוב החלקים המקוריים, בלי קשר לחברה, יקרים!

אין מה לעשות, ככה חברות הרכב מתפרנסות לא רק ממכירת רכב, עיקר הרווחים מגיע מחלקי חילוף.

יוסי צ'צ'קס / יוסף צ'צ'קס

אם תרצו אין זו אגדה

פורסם

גרמושקה לציריה - 270 ש"ח.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בדיחה טובה, רנו לא רואה מוסך... :lol::-P:?

רנו מגאן: המכונית המתקלקלת ביותר בבריטניה

לפי נתונים של משרד התחבורה הבריטי 28.1% מכלל דגמי המגאן בני שנתיים ושלוש שניגשו למבחן הרישוי בשנת 2007 נכשלו במבחן. המכונית האמינה ביותר היא טויוטה קורולה - רק 11.2% נכשלו במבחן הרישוי

http://business.il.msn.com/local/article.aspx?cp-documentid=151729577

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
היום הייתה כתבה בעניין רנו בעיתון ידיעות,כתבה דיי גדולה ,בנוגע ל...היבואן מודה שהאמינות הייתה ירודה ,אבל מעכשיו, יהיה שינוי תדמיתי רציני.

החברה שמה למטרה להשוות אמינות ליצרנים יפניים.

ואני אומר.....איפה כל אלו שאומרים שהאירופאים יישרו קו עם היפניים בכל הנוגע לאמינות?! איפה כל אלו שטוענים שכל המכוניות אמינות באותה מידה ואמינות תלויה ישירות בטיפולים והסטוריה וכו...הרי היבואן מודה בעצמו שהם רחוקים מאוד בכל הקשור לאמינות מיצרנים יפניים,ועכשיו הם רוצים ליישר קו בעניין, אז מה נשאר בעצם?!

אגב,קראתי גם על אינסוף התבטאויות נגד קרסו,זלזול בלקוחות,התייחסות מבזה וכו, מצד אנשים שטיפלו בקרסו ומטפלים שם רק משום שאין להם ברירה,לא יצא לי לקרא ולו על לקוח אחד מרוצה מקרסו.

היבואן מנסה לשנות תדמית. הוא "יודה" כרגע בהכל אם לדעת מחלקת השיווק שלהם זה הדבר הנכון לעשות.

מחזק את אלכס, גם אני בדעתך.

גילוי נאות, הרבה לא יודעים את זה, אך הרכב הראשון בו נהגתי ואח"כ היה שלי הוא רנו 19 1700GTX, חיה רעה מאוד ונוחה מאוד!! [ובתור נהג חדש וצעיר ממש לא ריחמתי עליה]

הליקוי היחידי (מעבר לטיפולים הסדירים) שהיה בו במהלך שנותיו הקצרות אצלי היה מסילת כסא שנשברה ורותכה בעקבות התחת השמן שלי.

ממש נהניתי ממנה וכבר שנים שלא ראיתי את הדגם הזה בכבישים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
בדיחה טובה, רנו לא רואה מוסך... :lol::-P:?

http://business.il.msn.com/local/article.aspx?cp-documentid=151729577

לטעמך אופן אחזקת הרכב על ידי הבעלים שלו היא רלוונטית לאמינות הרכב..

הזוי, אתה והכתבה בכלכליסט.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...