Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית במפגש שכולם אמרו חד משמעית ומביוחד אליקו שהחור הזה לא עושה שום הבדל, כל עוד אף אחד לא יגע בו החור לא יתרחב, חוץ מזה שאתה יכול תמיד להזמין קיט תיקון לא יקר במיוחד ולתקן אותו במחיר זעום.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראית במפגש שכולם אמרו חד משמעית ומביוחד אליקו שהחור הזה לא עושה שום הבדל, כל עוד אף אחד לא יגע בו החור לא יתרחב, חוץ מזה שאתה יכול תמיד להזמין קיט תיקון לא יקר במיוחד ולתקן אותו במחיר זעום.

ברור,

היצרן בונה ממברנה מאוזנת בעלת משקל מדוייק וזוויות מדוייקות, כל זה כדי שיפיק בדיוק את הביצועים שהוא מכוון ליהם

בא בן אדם עושה בממברנה חור=מפר את היציבות שלה, משנה את התכונות שלה, ומשנה את התגובות שלה

על זה מוסיף דבק שחור (סיליקון?) עם חתיכת גומי=מעל משקל מוקפץ בנקודה ספציפית, מפרק את ההמשכיות החלקה של הממברנה, מקשיח נקודה מסויימת בממברנה,

וכל זה לא ישפיע על הסאונד או על היכולות של הסאב ? ברור

פורסם

תבדוק את האופציה של IDQ גם אחלה סאב ובמחיר שאתה שואף אליו, יש גם IDMAX יד שניה במחיר הזה

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
ברור,

היצרן בונה ממברנה מאוזנת בעלת משקל מדוייק וזוויות מדוייקות, כל זה כדי שיפיק בדיוק את הביצועים שהוא מכוון ליהם

בא בן אדם עושה בממברנה חור=מפר את היציבות שלה, משנה את התכונות שלה, ומשנה את התגובות שלה

על זה מוסיף דבק שחור (סיליקון?) עם חתיכת גומי=מעל משקל מוקפץ בנקודה ספציפית, מפרק את ההמשכיות החלקה של הממברנה, מקשיח נקודה מסויימת בממברנה,

וכל זה לא ישפיע על הסאונד או על היכולות של הסאב ? ברור

אפוקסי, מה שנפל מהממברנה הודבק ונשאר חור קטן.

אני לא זה שאמרתי שזה לא משפיע, רבים וטובים ממני אמרו את זה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
איזה סאבים היו לו ?

היה לי P3, זה סאב מצויין לתקציב ה650 ש"ח אך אין לי מקום עכשיו ל2 סאבים מאחורה וגם הP3 לא מתקרב

לדיוק של הארסנל וההרץ.

חבר'ה, תודה רבה על העזרה, אני מחר אשמע שוב את הארסנל וכנראה אלך עליו.

שבוע טוב.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לגבי המגבר שלך.

הוא נותן את ההצהרות שלו.

אבל הוא צריך ליין דרייב. ולקבל כ 4-5V בכניסה

ואז הוא נותן בראש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הוא לא צריך ליין דרייבר - אין סיבה, הHU הוא 9887 של אלפיין.

והוא לא בדיוק מוצהר נכון, עשו בדיקה פעם וב1 אוהם הוא נותן בסביבות ה950WRMS.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

למה שהוא יצטרך ליין דרייבר ?

הוא בהחלט לא נותן את הצהרות שלו !

BioS - מי אותם רבים וטובים שאמרו ? אני אשמח לדעת, ואשמח שיגיבו בעצמם פה גם,

זה ממש מפליא שמישהו יגיד כזה דבר, כי זה נוגד את כל ההגיון שיש, גם בעולם הוודו וגם בעולם המדע !

פורסם

BIOS - נראה לי שאתה קצת טועה או שלא שמעתה טוב , כי מה שנאמר זה " שאין מצב שזה לא משפיע " :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לא התכוונתי שזה לא משפיע בכלל (כלום) כי זה לא הגיוני, יש גבול לכל דבר.

אבל ההשפעה של זה היא לא מקצה אחד לקצה שני כמו שמציגים את זה פה.

בגלל קיט תיקון שעולה 70 דולר(צריך לשאול את אלי סאונדמן כמה בידיוק, אני זוכר 70) לא לקנות סאב כזה שהוא טוב משמעותית ממה שהוצג פה?

עריכה- טוב נו, עכשיו כשראיתי את ההודעה בראש העמוד אני מצטער, טעיתי :)

פורסם

עדכון, בסופו של דבר נקנה הארסנל, שמעתי אותו שוב בכמה סגנונות ואני חייב לציין שהוא סאב מצויין,מהיר,עם נפח וממש פאנצ'י כשצריך.

תודה לכם על התגובות.

פורסם

תודה אלון, לפחות שים זכויות יוצרים בשביל ההרגשה הטובה של אלצ'קו :)

• תוכן חדש...