Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אני נמצא בהתלבטות כבר כמה זמן לגבי האלמנט האחרון שנשאר לי לסיים ( בינתיים ) את הקניות,

לבסוף נשארו 2 מועמדים אחרונים שאת שנייהם שמעתי ואהבתי אבל אני מתקשה להחליט.

ה2 הם :

AA ARSENAL 12 שניי סלילים של 4 אוהם - 500WRMS

HERTZ HX300D 12 שניי סלילים של 4 אוהם - 600WRMS

הם יוגברו ע"י hifonics brutos bx1206 שמוצהר 900 ב2 אוהם אבל בפועל בסביבות ה650-700.

הסאב יורכב ברכב שלי, bmw e36, שהוא יחסית אטום וצריך סאב רציני בשביל לגרום לבאס להגיע קדימה.

רכיבי המע' הם :

מידבאסים : דוטק אוביישן 6.5

מידריינג'ים: דייטון RS100

טוויטרים: MT-22

בבקשה, תנו לי תגובות בעד ונגד הסאבים.

תודה, מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך מצב לשמוע לפני הקנייה הייתי ממליץ לך בחום,

בגלל הפלטת ברזל שיש מאחורי המושבים ב BMW אז יש מצב שאף אחד מהסאבים הללו

יהיה מספקי חזק לרכב הזה.

פורסם

שמעתי את שני הסאבים - אהבתי את שנייהם.

לגבי ההפרדת ברזל שיש, את החלק האמצעי הוצאתי כך שעכשיו יש מעבר, אם אני אראה שזה לא מספיק אני אחתוך עוד.

אני לא מחפש סאב מפוצץ, סה"כ רוצה לשמוע את הבאס מקדימה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

שמעתי הרבה פעמים את הסאב של הרץ ומאוד אהבתי אותו

ואני חושב ששנים כאלו יספקו את בקשתך כי אחד אני חושב שלא יורגש כמו שאתה חושב

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

ממליץ על הארסנל בחום מניסיון אישי איתו..הוא מביא את הבאס קדימה מאוד.. (כמובן עם כיוונים נכונים).

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
שמעתי הרבה פעמים את הסאב של הרץ ומאוד אהבתי אותו

ואני חושב ששנים כאלו יספקו את בקשתך כי אחד אני חושב שלא יורגש כמו שאתה חושב

אלמוג, אין לי את האפשרות הכלכלית וגם מבחינת מקום לשים 2 סאבים.

לגבי הארסנל, אהבתי את הנפח שיש לו ומנגד את ההרץ אהבתי בגלל הדיוק הרב שהוא ניכר בו.

עוד עצות יתקבלו בברכה.

פורסם

זאת בדיוק הבעיה מוטי, אני אהבתי את שניהם.

לא ביקשתי המלצה לאיזה סאב לשים, ביקשתי תגובות בעד ונגד לגביהם,

חיזוקים לגבי אלמנטים אף פעם לא מזיקים.

פורסם

מה עם W7? קצת כיוונים מתאימים והוא חזק משמעותית ממה שהצגת.

יש עכשיו בפורום מכירה, דבר עם המוכר

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתה מדבר על מה שסנדורי מוכר?

אז אני נרתע לקנות סאב שהוא עם חור כזה, למרות שW7 יכול להתאים.

לא נראה לי שאני אמצא W7 שמור במחיר של 1300ש"ח בערך.

עוד המלצות לסאבים בטווח המחירים הזה יתקבלו בברכה.

פורסם

אתה טועה ומטעה סתם.

אין סיבה שהמידבאסים הללו לא יתנו באס, במיוחד שאני עושה 3 חלקים מקדימה ושהולך להיות בידוד מאסיבי.

פורסם

היי מיקי,

שמעתי רבות את שני הסאבים הללו ואהבתי יותר את הארסנל. ההרץ בסדר גמור אך ביחס לארסנל נשמע קצת אנמי.

עם בידוד מאסיבי מקדימה, סאב מוגבר כמו שצריך ובתיבה מתאימה, וכוונים נכונים - הבאס יהיה לך בתוך החלון הקידמי או בין הרגליים שלך, תלוי איפה אתה אוהב את זה.. אני כותב את זה משמיעה של מספר סטאפים מבוססי סאבים כאלו, כולל אצלי ברכב. אני מאד אוהב את הסאב הזה. הוא נשמע מצוין.

פורסם

קשה לי להגיד מבין שניהם מה עדיף כי את ההרץ לא שמעתי,

לגבי הארסנל שאותו כן שמעתי אז אהבתי מאוד את הדפיקה שלו.

• תוכן חדש...