Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.jeepolog.com/374.html

אופטלגין למנוע

בשנה האחרונה, באיחור אופנתי אחרי ששטפו את השוק האמריקאי, מגיעות לארץ גלולות החיסכון בדלק. גלולה שנראית כמו כדור נפתלין, עולה כמה דולרים, מכניסים אחת למיכל הדלק לאחר כל תדלוק ואינטראקציה כימית סודית בין הגלולה לדלק אמורה להוריד את צריכת הדלק ב20% ויותר. תחקיר של רשת טלוויזיה אמריקאית לגבי אותם הגלולות שנמכרות בימים אלו בישראל, גילה שמדובר, אכן, בכדורי נפתלין... הם נמסים בדלק, ללא כל השפעה. אלא אם יש לכם בעיית חרקים מעופפים בתוך המנוע.

נו באמת...רק למקרה של התקפת יתושים בטנק הדלק.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ניסיתי אחד (קיבלתי במתנה 2) ואני חושב שמנוע ומערכת דלק נוקו מעש ושאר צרכני דלק מיותרים.

את השני רציתי להכניס לגיר אבל איבדתי אותו בדרך כשזרקתי זבל.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אין דבר כזה כדורים שיעזרו לך בצריכת דלק

זה לא דיאטה שעושים לרכב ואז הוא מפסיק לאכול לשתות ולא יודע איך תקראי לזה.

בקיצור סתם עבודה בעניים אם לא הבנת את זה עד עכשיו מהתגובות!

רוצה לחסוך בדלק יש לי שיטה טובה, ללכת ברגל\ לנסוע באופניים.

פורסם

רוצה באמת לחסוך בדלק?

תסע נכון,אין צורך בהאצה לפני במפרים/רמזור/מעגל תנועה,אין בשביל מה להאיץ בירידה,ובעלייה? אני מקווה שאתה לא כמו אלה שבעליות נוסעים 100 ובמישור של אותו הכביש 70[לא מבין את האנשים האלה בחיי].

פורסם

לפני כשנה וחצי קיבלתי לידיי כדור כזה ,ברשותי הייתה אז קליאו מודל 93 גיר רגיל,

השתמשתי בכדור (זרקתי אותו למיכל הדלק) למיטב זיכרוני ייתכן כאילו והרכב התחיל בסחיבה טובה בעליות ישר אחרי הוספת הכדור,אבל לפי דעתי זה סתם היה פסיכולוגי הרבה יותר מאשר הכדור.

מה שכן אני לא זוכר שהייה לי איזשהו חיסכון בצריכה .

אני מצטרף לחברים מעליי וחושב שזה לא יתרום כלום חוץ מכמה שקלים לכיס של המוחר כדורים הזה.

יום טוב

פורסם

מי שמבין קצת מכניקה או פיזיקה יודע שזה לא הגיוני גם אם ממש תרצו, כי זה מבטל את משולש האש.

אם האוטו יצרוך פחות דלק, זה אומר שהוא עובד בתערובת לא נכונה, מגמגם מזייף וכדומה ובסוף זה ידפוק לכם מנוע

אז מה יותר זול ? צריכת דלק או אוברול לרכב ?

צביקה פעם סיפר בדיחה עם החמור שהרגילו אותו לאכול פחות ובדיוק אז הוא מת...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה מוזמן לקבל ממני מספר כדורים חינם ולבדוק בעצמך באופן רציני ומדוד ולא לפי השערות או אנשים שניסו כדור אחד.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

את השני רציתי להכניס לגיר אבל איבדתי אותו בדרך כשזרקתי זבל.

אתה רציני?

לאן בדיוק בגיר ? לשמן ?

לא מספיק שזה עבודה בעניים עוד אנשים יתחילו להכניס את זה לכל מיני מקומות ..

מעניין מה יקרה עם יזרקו אחד למשאבת הבלם ? זה בטח ישפר את הבלימה , הבוכנות יתפסו .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

קשה להתייחס למוצר הזה עם כל כך מעט מידע. בקישור הראשון מציינים שזה מוצר שמטפל בתא השריפה ובקישור השני מדברים על מוצר שמשפר את זרימת הדלק, מה שממש לא רלוונטי לנושא תצרוכת או עבודת מנוע כוון שמרגע ההזרקה זה ממש לא משנה כמה קל או לא קל היה לדלק להגיע עד למחט המזרק.

אם מדובר במוצר ניקוי פיח שסתומים ותא שריפה אז יתכן שיורגש שיפור קל בעבודת מנוע שבעקבות זה גם בתצרוכת הדלק, אך זה כמובן תלוי מאוד במצבו של המנוע לפי הטיפול ולכן לא בטוח שתורגש השפעה, יחד עם זאת תמיד אפשר להשתמש בכל תוסף ניקוי מערכת דלק אחר, כגון 44K, LM פרוטאה וכו'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...