Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להעביר את הטוויטרים לקורות/דשבורד.

לכוון מחדש

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיתוך ההיי אנרג'י יתבצע על 80.

גיין תכוון מחדש

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הטוויטר של הרץ הוא די חד, ולכן הייתי ממליץ למקם אותו באוף אקסיס ולהרחיק אותו כמה שיותר מהאוזן.

זה יקנה לך שיפור גדול בסאונד, גם מבחינת טיים קורקשיין וגם מבחינת צליל נעים יותר.

הייתי ממליץ לך לאטום לפחות חלקית את הדלתות, על אף שאתה מתכוון להחליף רכב. השקעה של כמה מאות שקלים תקנה לך הנאה לאורך כל הזמן שהרכב יהיה אצלך.

בגדול אפשר להגיע לתוצאות מדהימות עם הרכיבים שיש לך, זה עניין של כיוונים, זוויות, התקנה, איטום וגם חיווט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חבלל על הזמןן מה סאב עושהה גםם הפשוט בניהם..

חבר שליי השקיע 4000 שקל במערכת לקבל סאוד נחמד, אבל מהה שמעוו כמעט אותו דברר כמו במערכת המקורית (בעוצמות נמוכות כמובן) לאחר שקיבל סאב מאחיו שבדיוק החליף את הסאב שלו במשו טוב יותר שמעוו הבדלל רציניי מאודד שלא יאומן שזה הייתה אותהה מערכתת..הסאב שהוא קיבל היה PYLE הזבלל של הזבל אבל עושה את העבודהה..

***נקה את המקלדת, הכפתורים שלך נתקעים***

פורסם

הטויטרים שלי היו מחוברים למעין תושבות עם זוית על המשולשים.

פירקתי אותם וחיברתי מחדש כשטויטרים מכונים בעצם לכיוון השמשה הקדמית, ואכן יש שיפור!

כיוונתי מחדש גם את הגיין והחיתוכים במגבר, הקומפוננט קיבל 90 בערך והאחוריים בפול ריינג' פתאום נולדתי למערכת חדשה, יש באסים!

הבאס ברדיו דיסק מוגדר ל 2- . איך אני יודע שהבאס לא חזק מדי לרמקולים? גם לקומפוננט וגם לאחוריים?

ד"א, איך יודעים איפה בדיוק זה 80 הרץ? אצלי התחום הוא בין 32 ל 320 חישבתי את האמצע פעמיים והגעתי לזה ש80 אמור להיות שהחץ הוא ב90 שמאלה, זה נכון?

פורסם

מזל טוב !! (לרגל הולדת המערכת החדשה..)

קשה מאוד להגיע לחיתוך מדוייק באמצעות פוטנציומטר אנאלוגי. הפוטנציומטר לא עובד באופן ליניארי וכיוון שכך, בעיקרון, מכוונים לפי האוזן.

...CASKA for life

פורסם

אוקיי, ולגבי המידים של הקומפוננט, איך אני יודע שהם לא מקבלים יותר מדי באס והממברנה זזה מעבר לתחום התקין שלה? ואולי אפילו נוגעת בדיפון?

פורסם

ד"א, הגיוני שסיבוב שלו מהאמצע ועד ל32 הרץ לא משפיע? זאת אומרת כשהוא עומד על הסוף (320) אין באסים, שמגיעים בערך לאמצע (160?) הבאסים מגיעים ומשם עד 32 אין השפעה לסיבוב שלו. למה זה ככה?

פורסם
מניסוי של מספיק זמן עם הסט הזה הוא פועל הכי טוב כשהוא חתוך ב80.

מצטער על הסטיה מהנושא אבל האם זה נכון גם לגבי HSK130 (אותו הסט בגודל 5.25") או שעדיף לחתוך אותו ב-100?

פורסם

אם יש לך היכולת לחתוך את הקומפוננט ב 100 הרץ ובהתאם את הסאב, אני מאמין שהתוצאה תהא משביעת רצון.

COMPUTER FREAK - כמו שכבר אמרתי, הפוטנציומטר האנאלוגי לא עובד בצורה ליניארית כך שאתה לא באמת יכול לדעת שבאמצע מהלך הסיבוב אתה נמצא על 160 הרץ.

...CASKA for life

פורסם

הבנתי.. באמת כיוונתי עכשיו את המערכת מאפס והגעתי למסקנה שכנראה בJBL1004 80-100 הרץ יושב איכשהו באמצע בתחום של הפוטנציומטר, מוזר, אבל שיהיה.

שמתי לב שמדי פעם הטוויטר הימני נשמע חזק יותר כנראה שאו שהוא מתנתק וחוזר לחיים או שהטוויטר הימני מתנתק, מה עושים במקרה כזה?

פורסם

מחפשים את החיווט המשוחרר (אם שינית לאחרונה מיקום לטוויטרים, סביר שחיבלת בחיווט). אם לא תמצא בעיה בחיווט, יתכן שנקרע החיווט הפנימי בטוויטר.

...CASKA for life

• תוכן חדש...