Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הישגתי מגבר של חברת B52 דגם ZL4140 וגם סאב JBL דגם CS1204T , שניהם במחיר של 700 שקלים בלבד מחבר קרוב (משומשים כמובן אבל היו אצלו בארון ללא שימוש למשך שנה מהיום שמכר בו את הרכב), וכמו שהבנתי שזה מחיר זול יחסית. אבל אני חדש לחלוטין בכל העניין הזה עם האודיו של הרכב,וכשרכשתי את הרכב היו מורכבים עליו שני רמקולים של חברת PIONEER דגם TS-A6962E עם מערכת JVC והכנות למגבר.

עכשיו לענייניו - אם אלך על העסקה הזו ואקנה את המגבר ואת הסאב, האם הם יעבדו טוב יחד עם הרמקולים שמורכבים ברכב ועם המערכת שיש לי ? או שחבל על ההשקעה ועל הכסף ?

מה דעתכם ?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

מה התקציב שלך? אם אתה לא מעוניין להשקיע יותר מה700שקל האלו אז זה ה"דיל" הכי טוב שתימצא במחיר הזה.

כי ב700 שקל לא תביא משו טוב אחר. ה6X9 של פיוניר גרועים בשמיע שלהם ובאיכות,תלוי מה אתה חושב כך לפי דעתי.

תעיף את ה6X9 ותביא קומפוננט טוב מורל למשל בסביבות ה400 שקל ותעשה איזון במערכת תישמע הרבה יותר טוב .

אבל שוב אם אתה וצה תביא תקציב מסויים ונרכיב לך מיפרט איכותי .

פורסם

מה התקציב שלך? אם אתה לא מעוניין להשקיע יותר מה700שקל האלו אז זה ה"דיל" הכי טוב שתימצא במחיר הזה.

כי ב700 שקל לא תביא משו טוב אחר. ה6X9 של פיוניר גרועים בשמיע שלהם ובאיכות,תלוי מה אתה חושב כך לפי דעתי.

תעיף את ה6X9 ותביא קומפוננט טוב מורל למשל בסביבות ה400 שקל ותעשה איזון במערכת תישמע הרבה יותר טוב .

אבל שוב אם אתה רוצה תביא תקציב מסויים ונרכיב לך מיפרט איכותי .

ג'ינו.

פורסם

תודה ג'ינו על התגובה שלך, אבל איך שאמרתי אני חדש בעניין הזה ומבחינתי 700 ש"ח השקעה כהתחלה זה מספיק, אולי בעתיד אני אשקיע יותר. אבל לא הבנתי מה זה קמפוננט טוב מורל ?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

אם אתה רוצה לבנות מערכת התחלתית שתשמע טוב, 700 ש"ח זה לא מספיק.

הרמקולים של פיוניר שיש לך עכשיו לא שווים כלום, וגם המגבר הזה לא שווה הרבה.

הייתי מציע לך לעשות חיפוש בפורום כדי להבין קצת במחירים ( גם של מערכות בתקציב נמוך ) ובכלל על מערכת אודיו לרכב- על מה משקיעים ולאילו מוצרים אתה זקוק בשביל שהמערכת תישמע טוב.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...