Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר

Meishar84
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה שעליי לרכוש כמה שיותר מהר גלאי רדאר

עכשיו

השאלה שלי היא כזאת

תקציב לבל וולנטיין אין לי ! :mad:

על איזה גלאי אתם ממליצים ?

ראיתי כבר כמה ואין לי שמץ בקשר אליהם (ויסטלר,יונידן,קוברה,אסקורט)

כל מי שיש לו ניסיון עם גלאים

מוזמן לספר

שמתי עיניים על הקוברה בנטאקשן (אפשר לקנות אותם ב500 שקל רק)

איך הוא ?

ואיך שאר החברות שהזכרתי ? (ויסטלר,יונידן,אסקורט)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

גלאים

הנושא רץ פה המון פעמים ולכן אני לא ארחיב במיוחד

נגד מולטנובות רק וולנטיין 1 או בל 990/970

מול לייזר רק בליינדר M10

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני לא מסכים עם הקביעה שרק זה או רק אחר.לפני שנה אבא שלי הביא לי גלאי של וויסלר מהדיוטי-פרי,דגם פשוט,אבל עובד!!!

אני יכול להגיד בביטחה שהוא לא פישל פעם אחת,לא נגד מולטונובות ולא נגד לייזר.אמנם הוא לעיתים קרובות מצפצף שלא כצורך בתוך העיר (אולי מתבלבל עם מכשירי הקשר של מוניות :? )אבל את העבודה הוא עושה והציל אותי מספר פעמים(אפשר לכבות אותו בעיר,גם ככה אין בו צורך).אני עד זוכר שלפני כמעט שנה,ברידינג,נסעתי מאחורי איביזה טורבו ו-MG שעשו תחרות,שתייהן היו עם קוברה ואף גלאי לא צפצף חוץ משלי,רק אני האטתי ולא צולמתי,כמובן שיש מדויקים וטובים יותר,אבל גם מרצדס יותר טובה מהונדה,השאלה היא מה אתה מקבל בתמורה למחיר,ואני קיבלתי יותר ממספיק.

אפשר למצוא דילים באתרי המכרזים גם ב-300 ש"ח.

פורסם

אין כסף, לא קונים.

הBEL שלי גילה מכמונות במרחק של כקילומטר וחצי (!!!!!!!) כשבמכונית שלצידי היה גלאי "קוברה" שישן לו שנת ישרים. למזלנו חבר שלי חשב שבלמתי בגלל בעייה ובלם גם.

פרט ללייזר מטווח קרוב אין כל טעם לרכוש כ"א משלל הגלאים המוצעים היום פרט לBEL ולVALNTINE.

גם ללייזר אין כל מענה מצד גלאי הרדאר, פרט ל"אופס,נתפסת" או יותר חמור - תן ברקס, הנהג שלפניך עומד להיות מופתע ע"י מטורף במדים כחולים שירוץ לכביש וינופף בידיים בסגנון

CHICKEN RUN.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בעניין טווח הפעולה של הגלאים,באמת שאין לי ידע בנושא,למרות שכמו שציינתי,אותי הוא לא איכזב ונקווה גם שימשיך כך.

תומר ,לגבי עמודי מצלמות (לא יודע את השם המדויק :? ),הגלאי שלי נזכר להתריע רק מטרים ספורים לפני המצלמה ולפעמים גם אחריה,השאלה היא ,האם יש גלאים שמאתרים מצלמה כזו ממרחק גדול יותר? (למרות שידועות לי השיטות לזהות בעצמי).

פורסם

מה שאני כן יכול להגיד שבטוח הרבה אנשים יודעים זה להתרחק מ - COBRA ,

יש לנו ברכב 9200 - המדבר ..

ומצלמות הוא בכלל לא קולט ,

ממלז"ים הוא קולט לא רע אבל לא נותן יותר מדי מקום לעצור ...

ויותר מדי התרעות שווה של K ...

להתרחק ... !!!!

פורסם

הBEL שלי גילה מכמונות במרחק של כקילומטר וחצי .

תומר באיזה בל מדובר.

הבל 970 שלי קולט את המולטנובות על גהה כ100 מטר לפני.

יכול להיות שמדובר בקילומטר וחצי כשמולטנובה נצבת לכיוון הנגדי???

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...