Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

aprilia rs 50

הלו_מאדאם
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרת שהסיבות שאין אפריליה בארץ הן "טפשיות ולא מוצדקות", האם הסיבה היא בגלל שאנשים לא קונים אפריליה ולכן אין אותם בארץ?

כי לדעתי זאת סיבה מספיק טובה לצאת מהארץ...

פורסם

ממש לא בהכרך. כשהאפרילות היו בארץ המודעות של הנוער ל50 סמ"ק הייתה ירודה יותר והאפרילה הייתה יקרה יותר מן השאר ובגלל זה אף אחד לא קנה. היום אני מאמין שהמצב היה שונה מקיוון שהשוק גדל.

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם
כן בגלל זה אמרתי שקשה לי להאמין..

לא הוא לא עשה חריתה ולא כלום...

במה שונה האפריליה ?

ה DT לעומת זאת הוא נחשב לצעצוע בהרבה מדינות ונימכר באופן חופשי ללא צורך ברישון לנהיגה עליו. (כמו שאר קטנועי ה50 סמ"ק). במדינות מסוימות בארה"ב ילדים בני 14 רוכבים על 80 סמ"ק ללא שום בעיה כל עוד הם לא מסכנים את עצמם ו/או את הציבור הרחב.

לצערי ישראל היא מדינה מאד לא מפותחת מהבחינה הזאת ואני מקווה מאד שהחוק האירופאי להוצאת רישיון יכנס בקרוב לתוקף.

וזה ההבדל בין אפריליה לשאר ה'אופנועים' הקלים :)

צר לי אבל אני מאוד שמח שישראל לא מפותחת מהבחינה הזאת.

המנטליות שונה בן ארץ לארץ, ואצלנו בארץ, טוב מאוד שחייבים רשיון לכל כלי,

גם אם הוא DT "אופניים עם מנוע 50 סמ"ק", פשוט יותר מידי יפגעו אם תתן לכל

פלוץ קטן אופנוע.

אמת. אמנם אני מאמין שההורים יהיו מעורבים בעסקת הקניה.

בכל זאת, בארץ השיטה טפשית לחלוטין. 50 סמ"ק זה ממש... בולשיט' שישנו את זה ל... 150 או משהו. יהיה יותר טוב... אני מקווה שהשיטה האירופאית תתפוש אצלינו בקרוב כי המצב כמו שהו... ממש לא משהו.

ואם יורשה לי, ואני מאמין שיורשה לי, אני רוצה להוסיף שהמודעות לסכנות ברכיבה על אופנוע תגדל יחד עם הסמ"ק. היום נוער נוסע על 50 כמו על אופניים, מכנסיים קצרים, כפכפים ולפעמים קסדה (נדיר) אבל הם לא מבינים שכל עוד אתה נוסע על הכביש, אתה בסיכון. לעומת זאת אם תקח רוכב 50 סמ"ק כמו שהוא ותשים אותו על 500 סמ"ק, הוא לבטח יסתכל עליך ויגיד: "שניה אחי, תן לי לנעול נעליים" (הכוונה היא למיגון בסיסי..) כך שהשיטה ממש לא 'מצדיקה' את עצמה מבחינה בטיחונית.

(זה הכל בתאוריה :p )

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

אני חייב להגיב פה על כמה דברים

1- אף דיטי לא סוגרת 120 זה חרטה הכי גדולה! הדיטי הכי מהירה שאני (אני מתבייש לרשום את זה) "יצאתי איתה סגרה 105! והיא הייתה עם חריטה ל60 סמ"ק ואגזוז לחץ

האפריליה שונה ממנה בהרבה דברים כמו מנוע חזק יותר 0.7 סמ"ק יותר לכ המעוניין לדעת

:lol::lol::lol: , לאפריליה שלי יש דוד לחץ של חברת levinchi וראש מנוע עליון שהיה חדש בזמנו והיא באמת נתנה 119 קמ"ש ואני בכלל לא מוסיף כי אין למה כי היא תכלס בבעולתי רק כעת ואז היא הייתה של חבר שלי.

2- אתם צודקים בקשר לקטע של הרישיון ל50 סמ"ק ילדים באמת מזלזלים בעניין הזה!

ובתור אחד שמעולם לא זילזל אני גם חושב שצריך רישיון ל50 סמ"ק אבל צריכים להגדיל את זה ל150 או 125 סמ"ק..... ככה גם יקנו יותר מנועים גדולים ו50 סמ"ק יעלמו ואיתם הראש הבלתי נסבל!!!

3- אפריליה חזקה מאוד בתחום ה50 סמ"ק כי כמו שנאמר כבר היא היחידה שמשקיעה בעניין של הילדים!

4- בתקופתו אפריליה הייתה יקרה מאוד אם לדוגמא טייפון עלה 10 אלף אז קטנוע אפריליה עלה 15 וחצי אלף! והרייסינג כמו שלי עלה קרוב ל16....

5- בנוגע לחלקים וכל העניין של התיקונים תדעו שיש אחד שמתקן עדיין אפריליות מכל הסוגים וגם משפר! הוא תותח- בזמנו היה מפגש קטן של נערים בגילי ושם היו רק אופנועי 50 סמ"ק, הגיעה אפריליה rx שעברה שיפור מאוד רציני אצל אותו מומחה אפריליה! מנוע 80 סמ"ק+גיר קצר (שגרם לסגירה קצת יותר איטית)+ אלף ואחד דברים!

אני יודע שאתם לא תאמינו אבל האפריליה הזו יצאה עם דיטי וממש העיפה אותה בים אבל אני רציני ים! ושאני אומר ים זה אומר משהו כמו 30 אופנועים!!!

כתבתי הרבה להיום!

קובי.

**אגב אותו מוסכניק נמצא בהרצליה ושמו סיני לפי מה שהבנתי!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אם אתה רוצה יש אר אס משופרת מהתחת במוסך המגרש(חיפה)

, יש לה מיכל דלק ליטר וחצי ,הוחלפו גלגלי שיניים ,צביעת מרוצים קרבורטור מורחב,אגזוז לחץ ועוד הרבההה,ב 6 אלף היא שלך אני מאמין ,בזמנו עשיתי רייס עם האר אס ,אני הייתי עם טייפון 125 והיא עמדה איתי עד 90

בקשר לסיני ,הבאנדם :king: אין מילים ..

פורסם

תגידו, יש מצב שאתם מתחילים לסיים עם הנושא הזה ?

כן משופר מהתחת, לא משופר מהתחת...

"סוגר 110? לא...עגלה! רק 106 !"

ועוד הנה וכהנה דיונים שאינם דיונים של ממש..

מתחיל לעייף אחרי שהבן אדם קיבל תשובה כבר בדף הראשון של הדיון..

ובלי לקחת זאת אישית ולהכנס ל"ריגיש", כן ?

8)

בוקר טוב לכולם !

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...