Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות-חברת ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת חידוש הביטוח שלי ושל אמא שלי ... הייתי מבקש את המלצתכם ודעתכם על חברות ביטוח , הן מבחינת מחיר והן מבחינת השירות שקבלתם ברגע האמת .

8)

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מחיר צריך לעשות סקר שוק יש מכוניות שמשתלם בחברה אחת ויש מכוניות שבחברה אחרת. שירות צריך למצוא סוכן טוב שידאג לך

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
לקראת חידוש הביטוח שלי ושל אמא שלי ... הייתי מבקש את המלצתכם ודעתכם על חברות ביטוח , הן מבחינת מחיר והן מבחינת השירות שקבלתם ברגע האמת .

8)

אכן מומלץ לפנות לסוכן, מניסיון ...

השירות של AIG פשוט מצויין, פעם אחת אוטובוס נכנס בקורולה שלנו ואבא שלי בדיוק חזר מקניות ומצא את האוטו במצב "קצת" עגום, תוך רבע שעה (גג חצי שעה) הגיע סוכן למקום, לפני שהסוכן הגיע הזמינו מונית שתקח את הקניות בחזרה הביתה ...

אבל מצד שני הם גם דפקו אותנו, בתאונה השניה שהייתה עם הקורולה בבדיקה התברר שלרכב היה קצה שלדה והם לא נתנו לנו כסף על ירידת ערך ...

לפני כמה ימים צלצל אלינו הביתה משהו מ-AIG להציע לנו "מבצע" חדש לביטוח רכב של AIG, אני התחלתי לתקוף אותו על זה שהם לא נתנו לנו כסף על הירידת ערך ושאנחנו בחיים לא נתקרב ל-AIG. הבחור חטף הלם (קרב), ואז הבנתי שהוא לא מבין כלום בביטוח רכב כאשר הוא שאל אותי מה זה קצה שלדה. אז זרקתי את המשפט סיום, "טוב, בסדר, לא משנה, הרכב בכלל ליסינג, להתראות" ...

ולסיכום, תהליך בחירת ביטוח הוא אכן קשה מאוד. אם אתה פשוט מחפש את החברה הזולה ביותר אז זה לא כ"כ קשה אבל אם אתה מחפש גם שירות אז אני ממליץ לך לבקש פירוט של כל החוזה (ולא לשכוח לקרוא את כל מה שכתוב באותיות קטנות) ומה כולל הביטוח. בד"כ לכל החברות יש שירות טוב, אבל מה שחשוב זה מה הביטוח כולל. אני אתן לך דוגמא, זוכר את הרד הקשה שתקף לפני כשנתיים ??? רק למבוטחי AIG היה סעיף בחוזה שכולל "נזקי אקלים" וקבלו תיקון + החזר על ירידת ערך מהביטוח ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני אתן לך דוגמא, זוכר את הרד הקשה שתקף לפני כשנתיים ??? רק למבוטחי AIG היה סעיף בחוזה שכולל "נזקי אקלים" וקבלו תיקון + החזר על ירידת ערך מהביטוח ...

גם אנחנו קיבלנו תיקון + ירידת ערך מהביטוח

ואנחנו לא בAIG :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...