Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה מהכביש בגלל diamond vision

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

על הרכב שלי מותקנות נורות דימונד ויזין שעוד העברתי מהרכב הקודם.

בכל הפעמים שעצר אותי שוטר לביקורת, ואפילו שוטר תנועה של מתנ"א לא נאמר דבר לגבי הנורות.

עד שביום שישי החליט שוטר נחמד שהוא מוריד לי את הרכב מהכביש + 1000ש"ח קנס+טסט מחדש.

לאחר תחנונים רבים בטענה כי אני חייל ואני מחליף את הנורות במקום לידו הסכים השוטר, החלפתי לנורות הרגילות, ושוחררתי לדרכי.

לא התחלתי להתווכח איתו לגבי הנורות שהם של פיליפס, אני לא יודע אם יש תו תקן או אם זה חוקי או לא. פשוט נראה מיותר באותו רגע.

לא מצאתי שרשור בפורום שמאמת את העובדה אם הנורות חוקיות או לא.

יש למישהו תשובה וודאית לגבי חוקיותם של הנורות?

פשוט כי חבל לשחק באש.

תודה רבה מראש מקווה שמתאים לפורום רכב כללי.

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

לדעתי בפיליפס יש יותר משמעת מבמשטרת ישראל....

אם אין גזירה שהם לא חוקיים (כמו הקסנון) אז השוטר יכול ללכת לעשות חמוצים...

קו---------------------------------------

פורסם

לא התחלתי להתווכח איתו לגבי הנורות שהם של פיליפס, אני לא יודע אם יש תו תקן או אם זה חוקי או לא. פשוט נראה מיותר באותו רגע.

לא מצאתי שרשור בפורום שמאמת את העובדה אם הנורות חוקיות או לא.

נהגת בחוכמה, שכן גם אם היית מצליח לשכנע שהנורות חוקיות למהדרין, זה היה גוזל ממך לא מעט זמן ועצבים.

לעניין הנורות, להבנתי את החוק כל דבר שעשיתו לא נאסרה באופן מפורש - הוא חוקי.

הרי באף מקום לא כתוב שמותר לאכול לחם... :shock:, לכן גם הנורות הללו לכשעצמן הן חוקיות.

ממליץ לך לפנות אל היבואן ולקבל אישור לכך.

,

פורסם

נורות דיאמונד ויז'ן לא עברו תקינה באירופה ולכן הן אסורות לשימוש בישראל. היה פה איזה שרשור בנושא.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ארילו, עובדה שהן נמכרות באירופה (אני ראיתי אותן בגרמניה והן נמכרות גם בבריטניה) ועובדה שעל הסט שלי - ישנו תקן E, אין שום כיתוב המצהיר על איסור שימוש באירופה והן מיוצרות בגרמניה.

הסטים שנמכרו בארצנו (ולא אלה שהגיעו מחנות מוכרת מבריטניה) היו ללא תקן E, עם איסור שימוש באירופה ויוצרו במזרח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נכון ל-2008 זאת הייתה התגובה הרישמית של פיליפס:

Dear Sir/Madam,

Thank you for your mail.

The DiamondVision bulbs are not for sale in Europe. The lamp with the highest colour temperature that you can currently get is the BlueVision Ultra (4000K). The rest is not legal in Europe and only available in Asia.

With kindest regards,

Benjamin Frijsteen

Philips Lighting Contact Center

אלא אם משהו השתנה (ובאתר של פיליפס באירופה (בדקתי את אנגליה) הם לא מציינים את הדימונד ויז'ן בתור אחת הנורות האפשריות) זה שמוכרים אותן בפועל באנגליה וגרמניה לא הופך את זה לחוקי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הכל עניין של מזל, אני אסביר.

כל העניין של יש תקן או אין תקן לא רלוונטי לנושא, למה? כי לשוטרים לא מעניין אם יש תקן או אין תקן וגם הם לא יודעים איזה תקנים תקפים בישראל. אז יש שוטרים שלא נראה להם בעין אור של מנורות אלו ומורידים את הרכב מהכביש כי מה יכול לעשות נהג במקרה כזה - כלום ושוטר יודע את זה. אף בן אדם נורמלי לא יתחיל להתווכח עם שוטר לגבי חוקיות המנורות ויספר לו שזה עם תקן כזה או אחר ולא ילך לבית משפט.

בגדול רוב השוטרים לא יודעים מה זה קסנון ומה זה DIAMOND VISION.

אני אישית על שני הרכבים יש DIAMOND VISION ןעברתי טסט ועצרו שוטרים לבדיקת מסמכים ולא עשו ממנורות אלו סיפור כי הן לא מזיקות לאף אחד.

אנחנו חיים במדינה של עדר וככה מחנכים אותנו - לא ידני, לא לשפר, חס וחלילה רכב יראה מיוחד או שונה.

אז סעו לאט ובזהירות ותחזיקו סט מנורות נוסף רגיל באוטו להחלפה במקרה ויעשו לכם בעיות.

פורסם

אפילו אם הנורות חוקיות ואין איתן שום בעיה, אתה מוצא את עצמך חסר אונים כשמעל הראש מרחפת הורדת הרכב מהכביש וקנס גדול. הייתי פועל באותה הדרך שבה פעל פותח השרשור. יכול להיות שהשוטר חשב שמדובר בקסנון?

פורסם

פותח השרשור - על איזה רכב מדובר?

בדרך כלל כשמדובר על נורות כאלו על רכב ישן , זה מושך תשומת לב.

לפי מיטב ידיעתי , הסטים שהם MADE IN GERMANY כוללים תקינה חוקית (יש לי אחד כזה מותקן כבר שנה וחצי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכולם על התגובות. לשואל על סוג הרכב, הרכב הוא מאזדה לאנטיס 98 סדאן, לא מושכת את העין או משהו שאפשר להגיד שהשוטר נטפל. השוטר לא חשב שמדובר בקסנון. בקיצור מה אתם חושבים להחזיר אותם או להכיר בעובדה שהנורות הן צהובות ומגעילות?

פורסם

הדבר היחיד שבלט עד היום הוא רק הדימון ויז'ן, הרכב נראה רגיל לחלוטין כמו מהחברה בלי תוספות או קישקושים מיותרים.

אולי זה קשור לעיר המגורים, בנתניה אוהבים לעצור כל רכב שני.

אולי עוד משהו שיבהיר את העיניין זה לא שניידת נוסעת אחרי ומורה לי לעצור בצד, זה פשוט בדיקות שיגרה שהם מבצעים בצמתים, ביציאה ממקומות בילוי וכו'.

• תוכן חדש...