Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדה מהכביש בגלל diamond vision

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אין לך מה להמשיך להשתמש ב דיימונד ויז'ן. אם היית שם את הנורה הזאת ברכב שהגיוני שתהיה בו תאורה יוקרתית, אף אחד לא היה מדבר איתך, זה במיוחד בולט ברכבים בעלי פנס קדמי לא שקוף לחלוטין.

בלי קשר הייתי מנסה להראות להם את אריזת המוצר המקורית של פיליפס שמוטבעים עליה כל מיני תקנים , כדי להראות להם שזה מוצר רציני שעומד בתקנים רבים ולא נורת TYPE R בשני שקל מאוטו דיפו, קשה לי להאמין שהם מתמצאים שם בכל סוגי התקנים לנורות ויכול להיות שיחליקו לך את זה אם תבטיח לא להשתמש יותר בזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אישית על שני הרכבים יש DIAMOND VISION ןעברתי טסט ועצרו שוטרים לבדיקת מסמכים ולא עשו ממנורות אלו סיפור כי הן לא מזיקות לאף אחד.

חוץ מזה שהן מאירות בעוצמה חלשה יותר מנורות צהובות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בקיצור אין לך מה להמשיך להשתמש ב דיימונד ויז'ן. אם היית שם את הנורה הזאת ברכב שהגיוני שתהיה בו תאורה יוקרתית, אף אחד לא היה מדבר איתך, זה במיוחד בולט ברכבים בעלי פנס קדמי לא שקוף לחלוטין.

בלי קשר הייתי מנסה להראות להם את אריזת המוצר המקורית של פיליפס שמוטבעים עליה כל מיני תקנים , כדי להראות להם שזה מוצר רציני שעומד בתקנים רבים ולא נורת TYPE R בשני שקל מאוטו דיפו, קשה לי להאמין שהם מתמצאים שם בכל סוגי התקנים לנורות ויכול להיות שיחליקו לך את זה אם תבטיח לא להשתמש יותר בזה.

שטויות!

הכל תלוי במצב רוח השוטר!

איזה רכב הגיוני שיש לו תאורה יוקרתית?

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
שטויות!

הכל תלוי במצב רוח השוטר!

איזה רכב הגיוני שיש לו תאורה יוקרתית?

אם לדוגמה מישהו יקנה סדרה 5 בלי קסנון וישים לה diamond vision אני ממש ממש לא מאמין שיהיה איזשהו שוטר שיגיד משהו...

Auto Emoción

פורסם

השוטרים לא יודעים את התקן, אפילו במטסט לא כל המכונים יודעים את התקן.

מי שיש לו דברים שיכולים לגרום להורדה בגלל בורות של שוטר, עדיף שיסתובב בכיס עם הדפס של החוק הרלוונטי למוצר שהורכב על האוטו. במקרים שכאלה צריך להאכיל את השוטרים בכפית כדי לסיים את העיכוב כמה שיותר מהר. אני כבר יודע לאיזה סעיף בחוק לשלוח שוטר\בוחן שמציק לי בעניין האגזוז של סופר ספרינט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

318 (ב) בחוקי התעבורה.

זה הציטוט

"מערכת הפליטה

(תקנה 318 (ב))

מערכת הפליטה תתאים לאחד מאלה:

( 1) מפמ"כ 144 ;

( 2) הנחיית EEC מס' ;EEC/334/81

( 3) תעודת ;ABE

.(1983) BS AU 193 BS (4)

סימונים:

( 1) תו תקן;

;EEC (2)

;KBA (3)

( 4) סימן העפיפון."

עכשיו תסתכל בתעודה שמגיעה עם האגזוז של סופר ספרינט, ותסתכל על הדוד עצמו, יש שם פחית שמצויין עליה התקנים בהם עומד הדוד עצמו.

קישור לקובץ ממנו יצא הציטוט

http://www.sviva.gov.il/Enviroment/Static/Binaries/law/avir12_1.pdf

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם לדוגמה מישהו יקנה סדרה 5 בלי קסנון וישים לה diamond vision אני ממש ממש לא מאמין שיהיה איזשהו שוטר שיגיד משהו...

נכון.

או כל רכב חדש יחסית שהוא מעל הסטנדרטים של 1.6 אוטומטיות נפוצות שמציפות את הכבישים.

רצוי רכבים שאין להם מאפיינים של ערסים/פשע שמושכים תשומת לב על הכביש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הדבר היחיד שבלט עד היום הוא רק הדימון ויז'ן, הרכב נראה רגיל לחלוטין כמו מהחברה בלי תוספות או קישקושים מיותרים.

אולי זה קשור לעיר המגורים, בנתניה אוהבים לעצור כל רכב שני.

אולי עוד משהו שיבהיר את העיניין זה לא שניידת נוסעת אחרי ומורה לי לעצור בצד, זה פשוט בדיקות שיגרה שהם מבצעים בצמתים, ביציאה ממקומות בילוי וכו'.

אם אתה תושב העיר נתניה תתכונן לעוד הרבה עצירות של שוטרים בעיקר במרכז העיר.

לאחרונה שקלתי לרכוש דיאמונד ויז'ן אך בגלל שלא רק אני נוהג על האוטו, ואני לא רוצה להכניס את בני משפחתי לעצירות כאלה ויתרתי על הרעיון.

ובאותו עניין, לאחרונה נסעה מאחורי יאריס ספורט מצועצעת למדי שהפנסים שלה נראו במראות שלי כמו התגלות אלוהית, כשפניתי לנהג ברמזור ושאלתי אותו אם הוא מודע לעניין התשובה הייתה "אני יודע,שטויות...".

ובעצם מה שאני מנסה להגיד שעם כל הצער שבעניין אני מעדיף לוותר על דיאמונד ויז'ן ברכב שלי על מנת שמכוניות כאלה עם פנסים שנראים כמו "השער לגן עדן" לא יהיו על הכביש.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לפי בדיקה שביצעתי גיליתי כי החוק אומר שאסור נורות צבעונייות ואילו הדיימונד הינם צבעוניות אלא לבנות וזה חוקי,זה נבדק גם במכון טסטים בהרצליה כאשר אחד הבוחנים בא באנטי כלפי הרכב שלי ובה הרב בוחן והעביר את הרכב מול אותו בוחן בטענה שזה חוקי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...