Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יכולים להרגע....ייבוא מקביל לא יוריד באופן משמעותי את רמת המחירים. חברות הליסינג זוכות למחירים טובים לאור העובדה שהם קונים כמויות גדולות וכן מוותרות על האחריות ששוה הרבה כסף.

אם מישהו מכיר קצת מחירי רכב באירופה יבין שבישראל רמת המחירים כמעט זהה..(להבדיל מרכבי היוקרה שנתח הרווחיות עליהם הרבה יותר גבוהה)

לדוגמא...מחיר של גולף חדשה בגרמניה !!! מתחיל ב 22 אלף יורו - וכמה עולה בארץ?

מישהו מתאר לעצמו איזה בלאגן התחיל עכשו עם רכבי הייבוא אישי?...אז בואו ואספר לכם ממקור קרוב...הרבה רכבים שנרשמו שנת 2009 בכלל 2008, הרבה רכבים שהגיעו לארץ עם קלימטרג' נמוך, התברר שבכלל היו רכבי השכרה והורידו להם את הקילומטרג'.

בקיצור..לא שמחה גדולה

ברוך

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מהיכן אתה מוציא את המחירים של הגולף, אבל רק לצורך הדוגמא מצ"ב מחירים מאתר VW לדגמי הגולף בבריטניה.

מנוע 1.4 עם 122 כ"ס , הדגם המפואר 15720 פאונד - 98250 ש"ח , המחיר בארץ 163,210 ש"ח

מנוע 1.4 עם 160 כ"ס , הדגם המפואר 19245 פאונד - 120281 ש"ח , המחיר בארץ 176,500 ש"ח

בהחלט יש מקום ליבוא מקביל, לא נזכה למחירי אנגליה , אבל להוריד ליבואן המפקיע מחירים הנוכחי זה בהחלט תהיה ברכה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הובלה ישנה גם באירופה בין גרמניה לאנגליה, וזה לא זול כלל וכלל.

מיסוי, אכן יש הבדל משמעותי , אך גם באנגליה יש מיסוי על רכב, את הגולף ניתן לרכוש בלוקסמבורג ואו בבלגיה במחירים זולים יותר מאנגליה.

מכל מקום הדבר מראה את התימחור הפשוט גבוהה ומופרז של יבואן VW לישראל..

פורסם

אלה מחירי הגולפים בגרמניה..ואני חצי מזמני נמצא שם.

בלי קשר..הכתובת לא היבואנים....תתחיל קודם להוריד את המס קניה שיושב על 97% כמדומני.

ברוך

פורסם

מה אכפת לי כמה היבואן מרויח או מפסיד ולמי הוא מוכר ובכמה?

מה שאותי מעניין זה המחיר שאני משלם, מה האלטרנטיבות ואם זה משתלם לי או לא.

לא אכפת לי גם כמה המוצר עולה בחו"ל אלא כמה תעלה לי האלטרנטיווה כי אני חי כאן ולא בחו"ל. גם קילו אורז עולה הרבה פחות בסין וסטייק עולה הרבה פחות בארגנטינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אלה מחירי הגולפים בגרמניה..ואני חצי מזמני נמצא שם.

בלי קשר..הכתובת לא היבואנים....תתחיל קודם להוריד את המס קניה שיושב על 97% כמדומני.

אילו מחירי הגולפים היקרות ביותר , הגולפים עם מנועי 1.2 ליטר מתחילות בכ 14,000 אירו.

פורסם
מי אמר בת יענה?

איזה אופציות יש לך?

חוץ מזה אתה לא שותף של אף יבואן לא ברווחים וגם לא בהפסדים. כמו שלא יעניין אותך כמה זמן הוא לא יעבוד וכמה יעלה לו אם מתקן המסירה שלו יישרף ככה אתה גם לא שותף לרווחים שלו.

אני חי בארץ וכאן יש מבחר מסויים במחירים מסויימים ורק ממנו אני יכול לבחור. אם תהיה אלטרנטיבה נוספת אבחן גם אותה אבל עד שתהיה זה המצב.

פורסם
אין חדש תחת השמש, אם אתה רוכש מוצר מסוים בכמות גדולה תקבל הנחה משמעותית על כך.

על אותו משקל, הצרכן הפרטי הקון מממן גם את חברות הליסינג, וגם את מועדוני החבר הגדולים כמו חבר ואירגון השוטרים, ואת ההנחות שהם מקבלים.

זה נכון בשוק חופשי. כאשר הבסיס לשוק הליסינג הוא הטבת מס ממשלתית, שפוגעת בשכלול השוק ובחופשיותו, אי אפשר לטעון שכוחות השוק פועלים באופן "טבעי".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא אכפת לי גם כמה המוצר עולה בחו"ל .

אינני מסכים איתך. המחיר של הרכב מורכב מהרבה גורמים, בין היתר מההשקעה בטכנולוגיה, באיבזור, באיכות הייצור, במיתוג של היצרן וכדומה. כאשר יוצאים מתוך ההנחה שבחו"ל השוק הינו חופשי, כל אלה משפיעים על המחיר. בהכללה כזו או אחרת ניתן לקבוע כי ככול שהמוצר יקר יותר, כך הוא גם איכותי יותר. בארץ רכבים שונים בעלי "איכות" שונה נושאים תגי מחיר כמעט זהים. לכן טוב להיות מעודכן במחירים בחו"ל ע"מ לבחור במוצר האיכותי ביותר שישנו. יחד עם זאת השיקול העיקרי חייב להיות ההתאמה של הרכב לצרכים האישיים, ואילו יחס המחירים בין ארץ לחו"ל (חשוב ככל שיהיה) בכל זאת מהווה גורם משני.

פורסם

לא אכפת לי כי אני קונה מוצר שהטעם האישי בו הוא מרכיב לא מבוטל ומה שמעניין אותי זה המחיר כפונקציה של רמת ההתאמה.

אם ניקח למשל טויוטה מול סיטרואן, אין ספק שטכנולוגית הסיטרואן מתקדמת יותר אבל אם אני אוהב פשטות ורוצה רכב פשוט יותר לאחזקה שווה לי לשלם על הטויוטה אפילו יותר למרות שיכול להיות שהיא מפגרת טכנולוגית ונמכרת בחו"ל במחירים נמוכים מהסיטרואן.

אתה חי עם הרכב בשוק המקומי בלבד ולכן כל ההשוואות והניתוחים צריכים להתבצע מול השוק בו אתה פועל.

פורסם

כמובן שסיטרואן 6 יקרה יותר מטויוטה יאריס. וברצינות - די קשה להשוות את מחרי סיטרואן וטיוטה. סיטרואן משווקת בעיקר באירופה, ובה יש לה יתרון במיסוי. עם קשר או בלי - באירופה טויטה יקרה יותר בכל הסגמנטים החל מסופר-מיני ועד לסגמנט היוקרה (הלקסוסים). אגב, אינני יודע לקבוע היכן התכנולוגיה ואיכות היצור מתקדמים יותר. כאשר טויוטה מחזיקה מחיר בצורה מיטבים ביותר בכל השווקים, סיטרואן סובלת מירדת ערך סטרטוספרית בכל מקום בו היא משווקת והדברים הנ"ל מדברים בעד עצמם.

פורסם

כמו שאני מבין את זה, יש כאן בעיה נוספת:

אנשים שלוקחים, לדוגמה, מיצובישי לנסר בליסינג ממקום העבודה, משלמים מיסים כאילו הרכב שווה 115K ש"ח, בעוד ש97% (לפי הכתבה) מהרכבים האלו נמכרים במחיר נמוך בהרבה. אם 97% מהרכבים נמכרים במחיר נמוך יותר, המחירון הרשמי הוא מספר פיקטיבי לחלוטין שאין לו כל אחיזה במציאות, ושנועד להעשיר את קופת היבואנים, חברות הליסינג והמדינה ע"ח האזרח.

זה כבר חורג מיחסי ספק לקוח, הנחה על כמויות גדולות וכ"ו. זו פשוט רמאות ממוסדת.

אני לא משפטן, אבל מפליא אותי שהסוגיה הזו לא עמדה למבחן בית המשפט.

פורסם

זאת באמת נקודה מעניינת.

מהו הגבול העליון של קבוצה 1? לדעתי יש כאן רכבים שנמכרו לחברות הליסינג במחירים הנופלים לקבוצה נמוכה יותר ומאות אלפי אנשים שילמו מס מנופח מעל השווי של הרכב שהם השתמשו בו.

צריך עורך דין שירים את הכפפה ויחשוב על תביעה ייצוגית. גם אם זה יכשל זה לפחות יעלה את המודעות לעניין.

• תוכן חדש...