Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני חושב שיש כאן כייס משפטי. כי הרי התקנות מתייחסות למחירון הרשמי ולא למחירים בפועל. בכלל קשה מאוד להגדיר מהו המחיר בפועל, כי הרי ההנחה יכולה לבוא לאו דווקא בדמות של הורדת מחיר, אלה למשל בתוספות איבזור, אשראי, כרטיסי תדלוק, טיפולים חינם, הרחבת האחריות וכדומה ואיש לא ידע להנקוב בערך הכספי המדויק של הנ"ל. אני מניח כי ישנם המקרים בהם גם הלקוחות הפרטיים אשר זכו בהטבות למינהן היו אמורים הלכה למעשה לרדת קבוצה. אני בכל אופן הייתי מאוד קרוב לכך. אסור גם לשכוח כי המחיר הסיטונאי שונה ממחיר הקימונעי (חיסכון בעלויות התפעוליות) וזה מכניס עוד משתנה נוסף.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא רואה כאן קייס משפטי לביטול כל התקנות האלה (ויחד עימן ספיחים נוספים), משום שיש כאן פגיעה בזכות לשיוויון, כלומר פגיעה חוקתית. עם זאת, המומחיות שלי היא לא בתחום זה כך שדעתי היא שלי בלבד ולאו דווקא נכונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה יודע מראש כמה מס תשלם על הרכב אז איפה הקייס בדיוק?

זכותה של המדינה לקבוע מיסוי לפי כל פרמטר שתרצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הקבוצות לצורך מס הן:

קבוצה 1 - עד 92,000 ש"ח

קבוצה 2 - מ-92,001 עד 111,000

קבוצה 3 - מ-111,001 עד 130,000

וכו'.

רכבים המותאמים לשוק הליסינג בד"כ מתומחרים קרוב מאוד לגבול העליון של הקבוצה.

אם רוב השוק הוא מכוניות ליסינג, אזי הקביעה של מחירון רשמי עושה עוול לצרכני הליסינג.

אם חברת ליסינג מקבלת הנחה של 15 אחוז, אזי אפשר לטעון שכמעט כל קבוצה 2 היתה יכולה להתכנס לתוך קבוצה 1 וכל קבוצה 3 היתה יכולה להתכנס לתוך קבוצה 2.

יוצר מכאן שהמחירון הרשמי עושה פעמיים עוול: פעם ראשונה לצרכן הליסינג כאשר שווי השימוש עולה, ופעם שניה כאשר באים לרכוש את הרכב והמחירון הפקטיבי הופך לנקודת מוצא לתמחור המשומש.

אח"כ אנחנו באים ללוי יצחק בטענות על המחירונים שלו במקום קודם כל לבוא בטענות ליבואנים שמלכתחילה מתמחרים פיקטיבית בכדי שחב' הליסינג ירוויחו במכירה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...