Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי איביזה 2003 שקניתי כשהיתה בת 4 והחזקתי אותה שנתיים. לא היו שום תקלות ומכרתי אותה במחירון תוך 3 שעות.

מזל? אולי. ואולי לאוראל היה חוסר מזל.

יש מבחן ארוך טווח לאיביזה בואללה, חפש שם. חוץ מכמה דברים מינוריים, האמינות שם מצויינת.

אם התאהבת באיביזה, קנה אותה ותהנה.

emotion of motion

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלכס, כנס לקופרנט ותראה שיש לא מעט ת'רדים על בעיות של חברי הפורום עם האיביזות החדשות שלהם...

אגב, תאר לך והרכב היה עובר תאונת דרכים, היא לא הייתה מתפקדת ומישהו היה נפצע (במקרה הטוב) - גם אז הייתה מכנה את הבעיה הזאת מינורית?

בעיה בטיחותית ומדאיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, ובעיות עם פאביות חסר פה?

אם ואם ואם. הם הגדירו אותה כמינורית, לא אני. כנראה שאם היתה משמעות בטיחותית חשובה, היו מציינים את זה.

emotion of motion

פורסם

אלכס, למה אתה מנסה להכניס אותי שוב ושוב לנקודות שכבר הבהרתי עשרות פעמים?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מנסה להראות לפותח השרשור שיש דיעות לכאן ולכאן כמו בכל הדברים.

מבחינתי, לעומת הפאביה, האיביזה יפה יותר, יש לה גיר אוטומטי טוב יותר והיא גם בטוחה יותר.

emotion of motion

פורסם
הנסיעה נוקשה נכון, אבל בגלל שהצמיגים בחתך נמוך.

אבל למי זה באמת משנה....

איזה צבע יש לך?

ראיתי בינתיים בכביש: שחורה (שלי), לבנה (שנראית בכלל לא רע), כתומה (צבע כתום כזה של סיאט), ירוקה (בתצוגה)

שלי לבנה, הלכתי על בהיר כי ראיתי שחורה וחלק מהקימורים לדעתי נבלעים בצבע כהה, בכל אופן נהנה מכל רגע, אולי אנחנו ראינו רכבים אחד של השיני :)

פורסם

עכשיו, שהמיטו עולה 139K בגירסא ה"חלשה" יותר.

ראוי שהיא תהווה אופציה- עסקה מצויינת !!!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב תודה על התגובות .

בסוף החלטתי ללכת על ה 1.6 אוט' REFERANCE . היא טיפה פחות מאובזרת ( בלי אורות ערפל ועוד דברים מינוריים )

והיא עולה בעסקת תשלומים נוחה 107 אלף לידיעתכם

פורסם
עכשיו, שהמיטו עולה 139K בגירסא ה"חלשה" יותר.

ראוי שהיא תהווה אופציה- עסקה מצויינת !!!

עידן

אופציה לאיביזה? היא עדיין יקרה ב 20-30 אלף. זה לא מעט בכלל.

emotion of motion

פורסם

מסכים איתך שההפרש משמעותי אבל כך גם התמורה.

העלתי את עניין המיטו משום שמדובר באותה הקטוגריה מבחינת גודל וההפרש משמעותי אבל לא ענק.

למי שזקוק לרכב בגודל הזה ויש באמצעותו לרכוש רכב חדש, אפשרות שכזו יכולה ותפתח את הארנק רחב יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הקטגוריה היא בדיוק הנקודה. זו אותה קטגוריה רק מבחינת הגודל. אני לא חושב שמישהו יתלבט בין איביזה למיטו אלא בין איביזה לפאביה, 207, קליאו וכו'...

emotion of motion

פורסם

|"הקטגוריה היא בדיוק הנקודה. זו אותה קטגוריה רק מבחינת הגודל. אני לא חושב שמישהו יתלבט בין איביזה למיטו אלא בין איביזה לפאביה, 207, קליאו וכו'..."

אז זהו שכן

אני התלבטתי בן המיטו 120 עוד לפני שידעו על בואה לארץ לבין האיביזה 1.6

סגרנו מחיר וסגרנו הכל (במיטו ) ולבסוף ביטלנו עקב ירידת ערך לא צפויה ותקלות נפוצות מאד

קבלתי שלשום את האיביזות הביתה ואני לא מצטער לשניה האוטו מדהים

פאביה ? - משאיר אותה לזקנים כמו שהיא שווה

פורסם

ההבדלים בין האיביזה לפאביה יותר קטנים ממה שנדמה לך, מבחינת איכויות.

המיטו, לעומת זאת, מרשימה משמעותית מהאיביזה ולוותר עליה בגלל תקלות נפוצות זה מטופש (על אילו תקלות מדובר?). ירידת הערך - נניח, אם כי הרכב חדש מדי בכדי לדעת וזול יחסית לאלפא, כך שממילא ירידת הערך לא תהיה מאוד גדולה. זה לא שלאיביזה מוניטין שמירת ערך טוב במיוחד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
|"הקטגוריה היא בדיוק הנקודה. זו אותה קטגוריה רק מבחינת הגודל. אני לא חושב שמישהו יתלבט בין איביזה למיטו אלא בין איביזה לפאביה, 207, קליאו וכו'..."

אז זהו שכן

אני התלבטתי בן המיטו 120 עוד לפני שידעו על בואה לארץ לבין האיביזה 1.6

סגרנו מחיר וסגרנו הכל (במיטו ) ולבסוף ביטלנו עקב ירידת ערך לא צפויה ותקלות נפוצות מאד

קבלתי שלשום את האיביזות הביתה ואני לא מצטער לשניה האוטו מדהים

פאביה ? - משאיר אותה לזקנים כמו שהיא שווה

איזה תקלות נפוצות יש למיטו?

emotion of motion

פורסם

חברים קשה לי להבין איך אתם משווים מיטו ל איביזה 1.6 SC שהעלות בינהם היא כ 30K פלוס אם מחשבים עליות החזקה יש בינהם עידנים, ביטוחים טיפולים וכדומה במיוחד לנהגים צעירים או בעלי רקע ביטוחי "לא נקי"...

אך כמו לכל רכב גם לאיביזה יש בעיות מולדות, קראתי בחלק מהפורומים בחו"ל שיש בעיית הזעה בפנסים אחורים (לא חוויתי על בשרי עדיין אבל יש מספר אנשים שחבו על בשרם).

המזגן לא הכי שקט (לא כל כך מפריע לדעתי).

והמנוע דיי רועש בסל"ד (אבל אני דיי נהנה מהצליל, קצת מזכיר דיזל בהנעה אבל לאחר מכן נשמע דיי בשרני).

לרכב בעלות של 110K (ידני, DSG עולה 118K) אם איבזור ברמה כזאת אני מתקשה למצוא מתחרים בשוק הישראלי בסגמנט (סופר מיני ולא פרמיום מיני כמו המיטו).

להשוות למתחרים: פאביה רכב כמעט זהה פרט לעיצוב (על טעם ועל ריח...)

מאזדה 2 פשוט מגוככת תסלחו לי על מה שדורשים בעבור רכב ריק מאיבזור זה פשוט עבושה בענים לנהג הישראלי, כמובן היא בעצוב נוטה לכוון המין החלש, אבל לדעתי OVER RATE של מחיר בלפחות 10K.

SWIFT רכב מאוד חמוד אך שוב רמת האיבזור לא מרשימה כמו גם איכות החומרים והצבע שאנו שומעים לא מעט גם בפורום למרות איכויות נהיגה ברמה יפה מאוד בסגמנט.

על דגמי הפז'ו קשה לי להגיב באוביקטיביות חוץ מ ה206 המיושנת שמשום מה נמכרת פה עדיין כמו במדינת עולם שלישי למרות שבארצות מתורבתות לפחות עשו לה מתיחת פנים כדי להתאים לסדרה החדשה של 207, שאם כבר על 207 יקרה לא מעט יותר מהאיביזה.

רכב דיי נאה הוא הפייסטה החדשה שזכתה להצלחה באירופה אבל בארץ הקודש זכינו רק בגרסה 1.4 אוטומטית מאובזרת אך מסורסת בכוח. הרכב בעל אבזור עשיר ואיכות חומרים טובה לגבי אמינות איני יודע אבל בגלל פופולריות בחו"ל אני חושב שלא נופלת מהמתחרים. פיספוס גדול של היבואן שהרכב משווק כרכב לנשים (אפילו בעלונים ובמודעות פרסום תמיד בצבע וורוד) שמאוד חבל כי הרכב ברמה מאוד גבוהה והיתי מעדיף אותו על המזדה 2 "ליסינג".

אם יש משהו שפיספסתי אשמח לתיקון.

• תוכן חדש...