Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב 5 מקומות.

הציעו לי לקנות טויוטה קורולה ואחרים הציעו לי לקנות סקודה אוקטביה דיזל.

מה אתם מעדיפים?

איזה רכב הוא הטוב? חסכוני? אחזקה? ביטוח?

פורסם

ראשית,הפורום הנכון הוא של ייעוץ ברכישת רכב ולא כאן.

מדובר בשתי מכוניות די שונות,האחת בנזין בעלת תא מטען קטן יחסית ונוחות נסיעה מוגבלת למדי,אמינה מאד,זולה יחסית לאחזקה-יפנית טיפוסית והשנייה-גדולה יותר,בעלת תא מטען ענק,נוחה יותר ונעימה יותר עם מנוע דיזל מוצלח,אמין חסכוני וחזק אבל עם עלויות אחזקה (בעיקר ביטוח וחלק מהטיפולים/חלפים) גדולות יותר.

אם ה"נעימות" והמרווח האירופאים קוסמים לך יותר,האוקטביה,"מלכת המוניות" לא תאכזב,אם אתה רוצה משפחתומטית אמינה ואין לך דרישות "אירופאיות" מהרכב,הקורולה בשבילך. כפי שצויין כבר,הדגם עם התיבה הרובוטית מוצלח פחות ונעים פחות.

יש לקחת בחשבון גם את שאר השיקולים וההבדלים בין שתי הקטגוריות דיזל ובנזין ואין כמו חיפוש באופציית החיפוש שבפורום.

אם אינך חובב "רייסים" ועוצמות מנוע,אוקטביה בנזין (1600) היא הוריאציה הזולה של הדיזל ואמינה לא פחות עם מנוע ותיק,אמין וחסכוני אך בעל הספק נמוך לקבוצה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם מדובר במכונית חדשה מיבואן, יש עוד פרט "שולי" אחד - אוקטביה TDI אוטומטית מתחילה מ 155 אלף ש"ח, שזה 40 אלף יותר מקורולה SUN, ו 30 אלף יותר מקורולה GLI.

פורסם

א-ב-ל, יש אוקטביה TSI שנמכרת ב-137 אלף שקלים.

מנוע 1.8 טורבו עם 160 כ"ס וגיר רובוטי 7 הילוכים. לפי דעתי גם אם אתה נוסע הרבה, פערי המחיר בין המכוניות יכסו על החיסכון בדלק. זו מכונית מאוד נעימה ומרווחת וכמו שאמרו תא המטען שלה ענקי!

בהצלחה!

• תוכן חדש...