Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט תשתין לכוס של הקולה, ואם האישה מוחה תגיד לה שזה בעיה שלה שהיא לא הלכה לשירותים לפני הסרט :-P

בסרט קולנוע יש סכוי רב, שתזדקק לכוס הפופקורן, על מנת להשתין, כוס הקולה בוודאי לא תספיק !

מצטרף למחאה של אלון !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק בארץ עושים את ההפסקות הדביליות האלו.

בהתחלה זה היה בשביל שיוכלו להחליף את הסליל בלי בעיה. אחר כך זה היה בשביל שנבזבז כסף על שתיה ופופקורן.

אני מעדיף לראות את כל הסרט בלי הפרעות.

פורסם

דווקא בממזרים הזמן עבר במהירות עצומה,למרות שאורך הסרט מעל שעתיים וחצי.

ראיתי אותו ב YES PLANET בקניון איילון כמה ימים אחרי שיצא לאקרנים.

גם אני תהיתי איך זה שאין הפסקה , כי דחיתי את קניית הפופקורן להפסקה וההפסקה לא הגיעה.

נטלי, בבית מורידים מהאינטרנט באיכות HD (או סתם באיכות DIVX) ומשיגים את הסרטים הרבה לפני ספריות ה DVD.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בגלל מבנה האולמות הגדולים (יס פלנט, סינמה שיטי וכו' - יש וכו' בכלל?) יש מעט מאוד סדרנים ומקרינים. זאת אומרת שהמקרין לא נמצא באולם כל הסרט אלא רק מתחיל אותו, והסדרנים נעלמים עם תחילת הסרט וחוזרים בסופו. זה אפילו לא סדרן לכל כמה אולמות כי הם פשוט נודדים מאולם לאולם. (זאת גם הסיבה למה הסרטים מתחילים בהפרשים אחד אחרי השני). אני מניח שאם בהפסקה הרבה אנשים היו קונים אז היו הפסקות, אבל כנראה שהרוב קונים רק בהתחלה.

ולזה שאתה צריך פיפי? לזה אין מקום בעולם קפיטליסטי שמטרתו היחידה היא למקסם את הרווח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

- אני בטוח שסטטיסטית אני לא היחיד שמעדיף הפסקה, אומנם באזור הצפון אין הרבה מתחרים ראויים לאיכות ההקרנה בלב המפרץ (רק הקריון מקרין באיכות טובה כמעט

כמו לב המפרץ), אבל אני בטוח שבמקום שכן תהיה בו תחרות, כמות האנשים שתעבור מקולנוע שבו אין הפסקה לקולנוע שבו יש הפסקה תהיה גדולה יותר מהכמות

שתעבור בכיוון ההפוך (כמה סיבות אפשריות: אנשים רגילים לצאת להפסקה, גם מהקולנוע הישן, גם מתיאטרון. קולנוע נחשב צורת בילוי זוגית פופולארית ובנות המין היפה

בד"כ רגישות יותר לנושא הפיפי). אני למשל כבר כמה פעמים הלכתי לקולנוע בקריון רק בגלל העובדה ששם יש הפסקות.

לאלון ולכל החיפאים/צפונים למיניהם כאן שאלה:

זה רק אני או שבכל בתי הקולנוע הסאונד בסרט מאד חלש?

כשאני רוצה לראות סרט אקשן במסך גדול ומשלם עבורו הון תועפות לעומת האלטרנטיבה של לשבת ולראות אותו במערכת בבית אני רוצה לשמוע גם פיצוצים ויריות באיכות טובה ובווליום! למה בכל הקולנועים - קריון - לב המפרץ - קונגרסים (פעם היה מצוין כשנפתח, מאז כל פעם שאני מגיע לשם איזה מקרן אחר מתקלקל) הסאונד מאד חלש?!?!

גם אתם נתקלתם בזה או שאלה אוזני התותחן שלי?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הסרט האחרון שראיתי בקולנוע היה "מלחמת הכוכבים - אימת הפנטום".

וזה מה זה לא חסר לי..

כשנורא בא לי לראות סרט - אז או שאני מוריד אותו איכשהו, או שפשוט מתחבר לאיזה אתר לצפיה ישירה.

• אחראי פורום
פורסם

כשאני רוצה לראות סרט אקשן במסך גדול ומשלם עבורו הון תועפות לעומת האלטרנטיבה של לשבת ולראות אותו במערכת בבית אני רוצה לשמוע גם פיצוצים ויריות באיכות טובה ובווליום! למה בכל הקולנועים - קריון - לב המפרץ - קונגרסים (פעם היה מצוין כשנפתח, מאז כל פעם שאני מגיע לשם איזה מקרן אחר מתקלקל) הסאונד מאד חלש?!?!

ארז, מעניין, כי לאחרונה יצאנו חרשים למחצה אחרי סרטים בקריון (ולא אקשן, UP למשל). היה חזק מדי.

ואני הייתי בשריון :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
את התרומה האדירה שלך לדיון קשה לתאר במילים :puzzled:

שתשב עד 3 בבוקר בקולנוע שורה שניה, שהסרט יתחיל באיחור של חצי שעה

ושתקום למחרת לעבודה בשעה 5 וחצי, תדבר איתי על רצון לתרום.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בכל אופן הייתי אתמול בקולנוע בקריון בסרט 2012 והייתה הפסקה. הבעייה היא שאין התראה לסיום ההפסקה והיא מאוד קצרה

והבעיה הנוספת היא שמשחררים את כל הסרטים בו זמנית מה שגורם לתורים ענקיים! אז אם כבר הפסקה לפחות שיתאמו

את זה בין הסרטים!!!!

לדעתי כן צריך הפסקה לשרותים להתרענן או לקנות משהו בדוכן...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

האמת שבנושאי סאונד ואיכות צפיה אין לי תלונות מאז פתיחת הקולנוע החדש בקריון. אני גם לא הולך לבתי קולנוע אחרים מעבר לקריון וללב המפרץ כי איכות הצפיה בהם לא שווה את הכסף, וחבל.

הסרט האחרון שראיתי בבית קולנוע לא מודרני היה "הפעמון ופרפר הצלילה", זה היה בסינמטק בנווה שאנן, איכות הצפייה היתה מזוויעה ובהחלט הורידה מהחוויה הכוללת. לפחות הסרט היה מצויין.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...