Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1- 5 דקות לא יספיקו.

2- אתה יודע איזה בלגאן יש שאולמות של ~100 (ולפעמים יותר) יוצאים בשביל לקנות פופקורן/שירותים ?

3- בקומפלקסים החדשים אין סדרן בכניסה לכל אולם, יש סדרן בכניסה לכל מתחם אולמות.

להתחיל לעשות סדר מי הולך לאיזה אולם ולבדוק כרטיסים שוב זה מלא בלגאן.

4- רוב בתי הקולנוע עוברים לאט לאט לשדר בלי הפסקות.

+1

בתור סדרן לשעבר (כחצי שנה ביס פלאנט-איילון) אני חייב להסכים איתך, ברגע שעברת את הסדרן ונכנסת למתחם האולמות אתה כבר באופן מעשי לא יכול לצאת משם..אם מדובר בשעות הצהריים שאין הרבה אנשים אז אין בעיה לתת לכמה אנשים ללכת שניה לקנות משהו לאכול או לשתות ולחזור, אך כשמדובר בימי חמישי-שבת כשכל האולמות מלאים כמעט לגמרי זה פשוט לא אפשרי.

בעיה נוספת היא שבין סרט לסרט יש הפרש של כרבע שעה ואנשים שמגיעים קצת לפני הזמן כבר רוצים להיכנס לאולם ויוצא שהם נכנסים ורואים את סוף הסרט.

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב הפסקות וקולנוע:

היום נסעתי לירושלים עם בן דודי אחרי טקס קבלת הכומתה שלו.

החלטנו ללכת לראות ממזרים חסרי כבוד.

ביררנו באינטרנט איפה מקרינים את הסרט וראינו שזה בקולנוע של קניון מלחה, ב18:30.

הגענו לקניון ב18:15 ושאלנו איפה הקולנוע, ולהפתעתנו, אמרו לנו שסגרו אותו לפני שבועיים.

בדיקה נוספת שערכנו מראה שהם פשוט לא עדכנו את העובדה שהקולנוע לא עובד, אז מה שיש ב SERET.CO.IL פשוט לא מעודכן.

אז בעצם הפסיקו לי את הקולנוע.

אוף!

הזוי!

זה הסתדר בסוף כי קנינו ארוחה ל4 בKFC וכמעט סיימנו אותה.

פורסם

כמעט סיימתם? לא יודע מה איתך, אבל בלונדון בגיל 14, אני ואמא שלי קנינו ארוחה ב-9.99 למשפחה (חשבנו ל-4 איש מסתבר שזה היה ל-6 אנשים פלוס חצי קילו גלידה), אני ואמא שלי אכלנו הכל חוץ מהגלידה שנתרמה כי זה היה יותר מידי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...