Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מדוע בבית הקולנוע החדש של YES בחיפה (CINEMALL בלב במפרץ) מתעקשים להקרין את הסרטים ללא הפסקה.

כל פעם לפני סרט אני שואל את מוכר או מוכרת הכרטיסים וגם את הסדרן מדוע אין הפסקות (בתקוות שב שאולי זה יחלחל להנהלה) ותמיד אני נענה בתשובה (המגוחכת להחריד) שההקרנה היא דיגיטלית ולכן לא צריך להחליף גלגל סרט באמצע. איזה בולשיט.

השאלה היא, מדוע הם מתעקשים ? למה הם חייבים לתת לשלפוחיות של אנשים להתפוצץ ? וגם אם הם לא רוצים להיות הומניטרים, גם מבחינה עסקית יש כאן יתרון, הרי בחמש דקות הפסקה הם ימכרו המון פופקורן ושתיה.

ד"א, לכל מי שסובל כמוני (ולא, אין לי בעיה בשלפוחית, אבל ב 153 הדקות של ממזרים חסרי כבוד הייתי חייב לצאת פעם אחת להשתין), שימו לב לאתר הגאוני הבא:

http://runpee.com/ (מתי אפשר לצאת לשירותים מבלי להפסיד שום דבר חשוב - פשוט רעיון גדול !)

האמת שחשבתי על רעיון, אולי להעביר בזמן הפרסומות דף מוכן מראש עם בקשה להחזרת ההפסקות בזמן הפרסומות כדי שאנשים יחתמו עליו ואז למסור אותו בסוף הסרט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההקרנה דיגיטלית - אז קשה לעצור? :?

בכל אופן, אני מסכים איתך במאת האחוזים בכל מה שאמרת. תיגש להנהלה ותדבר איתם על כך, לא צריך מכתבים וכו', כי לא מתייחסים אליהם גם ככה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני גם לא מבין אנשים שאוהבים לראות סרט בלי הפסקה.. :-P

הרבה יותר כיף לקנות פופקורן בהפסקה, לא ?!

אני לא אומר לצאת כל שלוש דקות, אבל אם אתה רוצה לקנות משהו אתה חייב לקנות בהתחלת הסרט, ומה לעשות, אחרי :popcorn: + :drinking:(זה קולה, כן) ו100 דקות לפעמים צריך פיפי !

Let People Pee !

פורסם

מבחינה היסטורית, ההפסקות בסרט אכן נועדו כדי להחליף סליל ולכן היו אמורות להעלם עם המעבר להקרנה דיגיטלית.

מבחינה מעשית, לדעתי הסיבה שונה לחלוטין. במתחמי הקולנוע החדשים, כדוגמאת Yes Planet או סינמה סיטי, ההקרנות נעשות ברצף אחת אחרי השנייה. פעם, כשהיינו הולכים לקולנוע השכונתי, כולם היו יודעים שיש הצגה ראשונה (בסביבות שעה שבע, אם אני זוכר נכון) והצגה שנייה לקראת 21-22. היום אם תגיע לסינמה סיטי תראה שכמעט בכל רבע שעה מתחיל סרט אחר באולם אחר. זה סרט נע של סרטים (משחק מילים שכזה) והפסקה של עשר דקות באמצע הסרט פירושה איבוד זמן פעילות יקר של האולם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההסבר שלך אכן נשמע הגיוני, אך יש כמה טענות טובות כנגדו:

- מדוע זמן הפסקה נחשב איבוד זמן יקר ולא למשל, זמן מכירות בו אנשים קונים אוכל ושתיה ?

- קח את אורכי הסרטים, הוסף לכל אחד 5 דקות, קיבלת רשימת הקרנות חדשה + זמן הפסקה. האם משהו השתנה מבחינת צורת החישוב ? חוץ מזמן הסיום הסופי

שום דבר לא ישתנה. אני גם בטוח שבחישוב החדש זמן הסגירה לא ישתנה ביותר מדי אחוזים מכיוון שהמון סרטים מוקרנים במקביל.

- אפשר להכניס הפסקות רק בסרטים מעבר לאורך קבוע מסויים, למשל שעה וחצי זה זמן סביר בהחלט להסתדר בלי הפסקה. בסרטים של שעתיים פלוס אפשר לתת חמש דקות.

- אני בטוח שסטטיסטית אני לא היחיד שמעדיף הפסקה, אומנם באזור הצפון אין הרבה מתחרים ראויים לאיכות ההקרנה בלב המפרץ (רק הקריון מקרין באיכות טובה כמעט

כמו לב המפרץ), אבל אני בטוח שבמקום שכן תהיה בו תחרות, כמות האנשים שתעבור מקולנוע שבו אין הפסקה לקולנוע שבו יש הפסקה תהיה גדולה יותר מהכמות

שתעבור בכיוון ההפוך (כמה סיבות אפשריות: אנשים רגילים לצאת להפסקה, גם מהקולנוע הישן, גם מתיאטרון. קולנוע נחשב צורת בילוי זוגית פופולארית ובנות המין היפה

בד"כ רגישות יותר לנושא הפיפי). אני למשל כבר כמה פעמים הלכתי לקולנוע בקריון רק בגלל העובדה ששם יש הפסקות.

פורסם

1- 5 דקות לא יספיקו.

2- אתה יודע איזה בלגאן יש שאולמות של ~100 (ולפעמים יותר) יוצאים בשביל לקנות פופקורן/שירותים ?

3- בקומפלקסים החדשים אין סדרן בכניסה לכל אולם, יש סדרן בכניסה לכל מתחם אולמות.

להתחיל לעשות סדר מי הולך לאיזה אולם ולבדוק כרטיסים שוב זה מלא בלגאן.

4- רוב בתי הקולנוע עוברים לאט לאט לשדר בלי הפסקות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה זה קורה? כי כנראה בדרך כזו או אחרת זה משתלם כלכלית לבעלים.

למה זה נמשך? כי אף אחד לא מביע מחאה (הצפת מכתבים / מיילים / שתן למי שאחראי על זה).

GOT סחוג?

פורסם

אכן מעצבן. אני לא הולך לשם בגלל זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

35 שקל כרטיס כניסה.

3 ומשהו שקל עמלה לכל כרטיס בהזמנה באינטרנט/טלפון.

פופקורן מתחיל ב22 שקל לקרטון בגודל קופסת שימורים.

בשתייה המחירים נשארים קבועים, אבל הכוסות מתכווצות (מכוס של 350 שהייתה פעם ירדו ל300).

(העיקר יש "מבצע" של 2 שתייה בינוני ופופקורן גדול ב65 שקל)

ו20 דקות של פרסומות לפני הסרט.

אח"כ מתפלאים שאנשים מעדיפים להוריד סרטים מהאינטרנט ולראות בבית... :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המבצע הוא 49 שקל לפופקורן גדול ושתי שתיה בינוני. לפחות ביס פלאנט בלב המפרץ.

ותכל'ס? צודק. בשנתיים האחרונות הגעתי לקולנוע רק כאשר היו לי כרטיסים חינם (והיו הרבה תודה לאל :-P), או במבצעים שהיו פעם של סלקום, של כרטיס חינם.

טוב נו, רק פעם אחת שלימתי. אבל זה היה על VIP, וזה היה ביום הולדת של זוגתי, ככה שזה מותר :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

סעמק! :-D בדיוק אני הזמנתי באינטרנט זוג כרטיסים לסרט 2012.

גם באותה רשת של יס פלאנט אבל בקניון איילון ברמת גן, גם שם אין הפסקה.

זה פשוט מעצבן אותי הייתי שם שבוע שעבר והרבה אנשים התלוננו.

גם אני חושב שההפסקה בוטלה מטעמי חיסכון בזמן, זה ההסבר ההגיוני היחיד.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

האמת?

כבר הרבה מאוד זמן שאני לא מוצאת סיבה ללכת לקולנוע.

רק עידן הקרח3 הצליח לשכנע אותי ללכת לקולנוע ב3 שנים האחרונות.

זה היה דיי מיותר, מעדיפה לראות בבית.

בבית יש 4 הפסקות בכל סרט, (תלוי, לפעמים גם יותר :-D ) אין קולות כירסומים של אנשים אחרים,

אין תירגומים שונים ומשונים לסרט ע"י אנשים אחרים והכי חשוב, רואים ושומעים יותר טוב!

מה שכן, לצפות בבית זה הרבה יותר יקר..

15 ש"ח על הסרט ליומיים + 80 ש"ח על איחור של שבוע. :?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

הפסקות זה לחלשים. ;-)

עכשיו ברצינות - הפסקות פוגעות ברצף הסרט וטוב שאין.

בלי קשר - מה קורה לקולנועים בחיפה? פשוט אולם (סוג של משחק מילים, אם כבר נעשה למעלה) הולך ונעלם.

מילא שסגרו את פנורמה - תמיד שנאתי את האולם, אבל מה עם כל השאר? אין יותר חיפאים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...