Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים קניתי ג'אסטי שנת 92 גיר רגיל מנוע 1200(עשתה 150K אמיתיים)

האוטו נסע כמו שצריך ולא התחמם גם כשהמזגן פעל

לפני כחודש לקחתי את הרכב לטיפול 10000 במוסך סובארו מורשה

באופן מפתיע לאחר הטיפול האוטו החל להתחמם בפקק, חום המנוע מגיע עד לחצי ואז יורד קצת אחרי הרבע

שאלתי אם הדבר תקין, כיוון ששמעתי מאחרים שזה לא חריג, אך בכל זאת אני כעת נוסע ללא מזגן ועדיין זה נראה לי מוגזם.

יש לציין כי יש נזילת מים ברכב( של בערך כוס מים ביום) אך אני דואג כל בוקר להשלים את החסר

תחושה שלי שזה לא קשור לנזילה..למישהו יש רעיונות??

פורסם

בוא נתחיל מזה שתספר מה הוחלף באותו טיפול.

נמשיך בזה שנזילה כפי שאתה מתאר היא חמורה מאוד ולא ממש ברור לי מאיפה האומץ ליסוע בכלל עם האוטו במצב כזה :shock:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תחושה שלי שזה לא קשור לנזילה..למישהו יש רעיונות??

תחושה שלי, שקודם כל תספר לנו באמת מה בוצע בטיפול כפי שעופר רשם - רצוי אפילו מילה במילה מהקבלה שקבלת, ודבר שני, תבדוק מהיכן הנזילה.

תחזור עם פרטים ונוכל להמשיך הלאה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

התשובה היא בגוף השאלה.

מתחמם עד חצי ויורד לרבע = תקין לחלוטין.

תעזוב את הרכב בשקט ותתקן את הנזילה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...